I'd like to wear today…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 comments

 1. Outi September 20, 2012

  no housut on ihanuudet!

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 20, 2012

   Hihi no eikö vaan! xx

   Reply
 2. Annika (axu) September 20, 2012

  Toi kaulus on tosi upea :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 20, 2012

   Hihi joo! :) xx

   Reply
 3. Annina Närhi September 20, 2012

  No tosiaankin olisi rento syksyinen asu :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 20, 2012

   Eiks vaan ;) xx

   Reply
 4. Tiia September 20, 2012

  Haluaisin niin tuollaiset housut :P

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 20, 2012

   Minä myös! :) xx

   Reply
 5. Jutta September 20, 2012

  Täydellinen tuo neule. Ottaisin heti. Ootko muuten käynyt vielä Uudenmaankadulla Sofinahissa (tuli mieleeni, koska siellä oli useammaltakin merkiltä täydellisiä mustia neuleita)? Me ollaan hypistelty siellä nyt muutamana päivänä kaikenlaisia ihanuuksia, ollaan aloitettu naapuruusyhteistyö omistajatiimin Thian ja Annikan kanssa. Maanantaina mennään valitsemaan Olivian kuvauksia varten sieltä lainaan asukokonaisuudet (joita ei ehkä palautetakaan vaan käydään vain maksamassa, kun kuvaus on tehty – jos realisteja ollaan…). Jotenkin luulen, että siellä voisi olla myös juttuja, jotka suakin saattaisi kiinnostaa. Vink vink, siis. :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 20, 2012

   Joo siis toi neule on vaan yksinkertaisuudessaan niin ihana! Tekisi mieli ostaa… Ehkä Pariisin jälkeen jos rahaa jää :D Epäilen!

   Kävin siellä kerran nopsaa, mutta pitäisi vissiin mennä uudestaan :) Aina postireissuilla ihailen kyllä ikkunoita, mutta harvoin on “aikaa” mennä sisälle asti :) Hei upeeta että ootte saanu pressiä Olivian kaltaisesta lehdestä, nyt vaan putiikin avajaisia odotellen :) Kiitti vinkistä! Selailin just teidän Pariisi jutut läpi :) xx

   Reply
 6. tutta September 20, 2012

  Noi viininpunaiset coated-housut näyttää koko ajan vaan ihanemmilta mun silmään! Taitaa kyllä mennä ostoslistan kärkeen :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 21, 2012

   Hihi joo ne on kyl tosi ihanat :) xx

   Reply
 7. Anonymous September 21, 2012

  Tosi mukavaa luettavaa tämä blogisi. Positiivisuus oikein huokuu. :) Jatka samalla linjalla!

  Tosi kauniita esineitä tuolla liikkeessä jossa työskentelet. Olen monesti kävellyt liikkeen ohi, mutta en ole vielä rohjennut sisään. Jos tälläisen henk.koht kysymyksen saa esittää, niin arvostetaanko tän tyyppisis liikkeissä minkälaisia asiakkaita? Hintataso on kuitenkin suhteellisen korkea (toki tuotteetkin laadukkaita). Eli siis katsotaanko vaikka jotain edullisempaa tuotetta ostavaa koskaan ns. nenänvartta pitkin? Niinkuin esimerkiksi Skannossa… Valitettavan harvat ymmärtää, että vaikka asiakas ostaisi ekalla kerralla parilkybäl vaan kamaa, niin se voi tulla esimerkiksi ens viikolla ja ostaa parilla sadalla jos piti palvelusta ja tuotteista :)

  Jenni

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 21, 2012

   Moikka ja kiitoksia vaan kovasti :)

   Meillä arvostetaan kyllä kaikenlaisia asiakkaita! Nykymaailmassa kun tavaraa saa lähes tulkoon joka paikasta, niin asiakaspalvelu on ainut millä voi joten kuten kilpailla :) Ja tosiaan mun mielestä habituksen perusteella on tosi vaikeaa alkaa arvioimaan asiakkaan potentiaalia, joten palvelen kaikkia samalla tavalla. Ja ei aina tarvitse ostakaan, katselu ja suunnittelu on osa ostoprosessia :)

   Meillä on tosiaan töissä vain minä ja äiti ja ollaan tosi sosiaallisia molemmat, joten vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa tulee tehtyä paljon. :)

   Jos henkilö x ei nauti asiakaspalvelusta tai muuten vain ihmisten kanssa höpöttelystä, on hän varmasti väärällä alalla. Näitä tapauksia on valitettavan paljon täällä Suomessa…

   xx

   Reply
 8. Anonymous September 21, 2012

  Hienoa, että teillä arvostetaan kaikenlaisia asiakkaita :) Monet myyjät, eivätkä yrittäjätkään ymmärrä ajatella, että ilman palvelua ei ole asiakkaita, ja ilman asiakkaita leipää ei tule pöytään jne. Monestihan asiakassuhteet alkavat pienestä, esimerkiksi asiakas ostaa vaikka yhden lasin, ja myöhemmin jos asiakas on tyytyväinen saattaa tilata vaikka usean tuhannen euron valaisimen. :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 21, 2012

   Nimenomaan ;) xx

   Reply