I want you so bad !

Mun laukkuhaaveista on hirveästi kyselty ja nyt ajattelin vähän raottaa haavemaailmaani.
Mulla on oikeastaan tosi vähän haaveita laukkujen suhteen, mutta yksi laukku kyllä mahtuisi vielä kokoelmaani nimittäin “nimikkolaukkuni”Alexa. Olen haaveillut kyseisestä laukusta jo ties kuinka pitkään, enkä ole vain saanut sitä hankittua. Tällä hetkellä rahaakin on aika niukasti, joten ihan “tosta noin vaan” en voi sitä hankkia. Ehkä pitäisi toivoa synttärilahjaksi tai jotain :)
 
Ostopäätöstäni on tosin hidastanut myös negatiiviset palautteet laukusta. Olen kuullut että Alexassa on ollut valmistusvikoja ja mikäli tämä on totta, niin sijoitus olisi todella turha(uttava).
Oletko sinä kuullut Alexasta palautetta? Onko laukku sijoittamisen arvoinen? :)
//

I have fantasized of Mulberry’s Alexa bag for a long time and gosh I’m still craving for it.
I haven’t had neither guts nor money to buy it, so that’s why I’m still dreaming.
Though I’ve also heard lots of negative comments about its quality…
Umm.. Do you own a Alexa bag? Have you heard critique of its quality as well?
Should I buy it?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 comments

 1. Tiia January 7, 2012

  Upea laukkuhan se on :) Harmittaisi tosiaan jos omasta kalliista laukusta löytyisi jotain vikaa. Itsellä on tuon mallinen laukku ja koen tuon aukaisutavan jotenkin hankalaksi, kun tuossa päällä on tuo läppä ja sitten kun tuosta käsikahvasta pitelee kiinni ja samalla yrittää saada laukusta kaiveltua jotain ja sitten vielä laukun kiinni niin se on aikamoista ähellystä :D

  Reply
 2. MouMou January 7, 2012

  Blogistani löytyy sunnuntaiaamuna haaste sulle!:)

  Reply
 3. Tanja January 7, 2012

  Kyllä tuon hintaisen laukun pitäisi olla laadukas ja vuosia kestävä :/

  Reply
 4. Anonymous January 7, 2012

  Itse ostin Alexan lähemmäs kahta vuotta silloin (silloin kun tuli myyntiin?), joten oon nyt nähnyt miten laukku käyttäytyy ajan kuluessa. Yleisesti ottaen Mulberryn tuotteissa on tosi hyvä laatu (omistan useamman laukun ja huivin). Kuitenkin laukuissa on joitakin eroja, jotka johtuvat pitkälti mallissa käytettävästä nahasta. Esim. Bayswater kestää tosi hyvin käyttöä ja patinoituu nätisti eikä malli mitenkään “venähdä” (paksua nahkaa kun on). Alexassa taas oon huomannut sen, että kun se on aika ohutta nahkaa (kevyt kantaa, toisin kuin Bayswater on jo itsessään tosi painava) niin jonkun verran malli muuttuu. Itseäni se ei nyt oo haitannut mitenkään erikoisesti, mutta Alexaan ei nyt älyttömästi tavaraa voi laittaa ettei se venähdä.

  Toinen mikä Alexassa kannattaa ottaa huomioon, niin ainakin perus Oakissa nahka ns. rypistyy (tätä oon huomannut kaikilla kavereillani) eli se ei oo tommosta kiiltävää vaan niinkuin tässä kuvassa laukun reunoissa: http://1.bp.blogspot.com/_sD_x9Yg1DUg/TQnFSeNeePI/AAAAAAAAA3w/24I4r99zbsA/s640/alexa-mulberry.jpg

  Tossa nyt pari pointtia mitä kannattaa miettiä, kaikki toihan on ihan normaalia nahan (luonnonmateriaali kun on) käyttäytymistä! Esim LVn peruslaukuissahan (Speedy, Neverfull) tätä riskiä ei oo kun ne on canvasta eikä nahkaa.

  Näin off-topicina, itselläni pistää korvaa älyttömästi kun (nuoret naiset) puhuu merkkilaukuista sijoituksina (en nyt viittaa mitenkään erikoisesti suhun, in general). Tai no joo, kyllähän ne nyt jonkun verran säilyttää arvoaan, mutta varmasti löytyisi sijoituskohteita missä arvo ehkä kasvaisi (vrt. rahastot, asunnot, taide?). Yrittääkö naiset jotenkin ‘perustella’ ostoksiaan, saada niitä hyväksytyvämmäksi vai miksi pitää aina toi sijoitus-kortti tuoda esiin (kun yleensä puhutaan vaatteista ja laukuista humputuksina)? En tiedä, mutta vaikka itse ostankin merkkilaukkuja niin en koe mitään tarvetta puhua niistä sijoituksina. :-) Jännä vaan näitä asioita miettiä, itse kun opiskelen kauppakorkeessa.

  Reply
 5. ALEXA January 7, 2012

  Tiia:
  Jeps tosi hankalaa päättää, kun olen aika monelta taholta kuullut ikäviä kommentteja! Mutta arg se on hieno :D

  MouMou:
  Iiiks! Sitä odotellen :D

  Tanja:
  Jeps, se just! Jos se ois kolmanneksen halvempi, niin en juurikaan miettisi. Mutta ton hintainen pistää kuitenkin miettimään, kun ei ole aikaisempaa kokemusta :)

  Anonyymi:
  KIITOS! Super paljon noin isosta vaivannäöstä :) Alexa on tyytyväinen! Kommenttisi avarsi mielikuvaani hyvin paljon ja nyt joudunkin puntaroimaan, että olenko tarpeeksi huolellinen Alexa-laukun omistajaksi. Itselläni on nimittäin Balenciagan laukku ja se vaikuttaa puheittesi perusteella aika samanlaiselta kun Alexa. Eli nahka on ohutta ja arkaa… Hmm Balenciagankin kohdalla kävi niin että se jäi hyllyyn, kun se vaan kertakaikkiaan oli niin arka.
  Jeps ja tohon LV:hen sen verran että sen takia sitä olen aika ennakkoluulottomasti ostanut, kun tiedän sen muovicanvaksen kestävän niin hyvin! Nahka on toki aina nahkaa, mutta senkin kestävyys riippuu niin mallista ja nahkan paksuudesta. (Sua kompaten!)

  Hahah toi sijoitus juttu on kyllä niin totta! Siis oon naureskellut itse ihan samalle ja miettinyt aivan samoja pointteja. Ja siis itse sanoessani laukkua sijoitukseksi meinaan sitä, että mun ei tarvitse ostaa pitkään aikaan laukkua. Eli esim. kun ostaisin laukun vaikka jostain h&m niin suuremmalla todennäköisyydellä joutuisin ostamaan uuden laukun nopeammin :D Ehkä huono pointti ja liittyy pitkälti tohon “ostoksien perusteluun”, mutta toimii ainakin mulle itselleni tosi hyvin :D Hyvää viikonloppua sinulle ja kiiitos pitkästä kommentista :)

  xx

  Reply
 6. Essi January 8, 2012

  hei mulla ei näy toi kuva, eikä aina kaikki muutkaan sun blogin kuvat:(

  Reply
 7. Anonymous January 8, 2012

  http://www.mulberrylaukut.com/hinta+mulberry+alexa.html

  nyt olis alessa ;)

  Reply
 8. ALEXA January 8, 2012

  Essi:
  Aijaa :o Mulla näkyy kyl kahdella koneella ihan normisti! Tosi outoo…

  Anonyymi:
  Toi sivusto ei vaikuta oikeen luotettavalta… Ajattelin kuitenkin ostaa ihan Mulberryn liikkeestä :) Mutta näyttäis muutama malli olevan Mulberryn omillakin sivuilla alessa, mut mikään niistä ei oikein nappaa :(

  xx

  Reply
 9. Anonymous January 8, 2012

  Itselläni on Alexa ollut kohta vuoden päivät ja mietin kanssa tosi tarkkaan että uskaltaako hankkia, kun olin kuullut muutakin kuin positiivista palautetta siitä. MUTTA en oo kyllä katunu päivääkään!:) Se on ollut kyllä ahkeras käytössä mutta oon pyrkiny jättämään sen kotiin sadepäivinä ja ollut tarkkana että farkuista ei ole tullu väriä siihen, mitä moni valittaa.

  Ja niinkuin joku tossa totesikin että se on erityylistä nahkaa ja tyyliä kuin Bays, eikä kestä elämää ihan samalla tavalla. Mutta toisaalta tykkään sen monipuolisuudesta, 3 eri kantomahdollisuutta, tavaraa mahtuu (mulla on over-sized) ja se menee moneen eri tilanteeseen. Se avaaminen ei kyllä oo siitä nopeimmasta päästä, mutta itselleni se ei ollut mikään kynnys.

  Että suosittelen kyllä, itselläni Alexa-fiksaatio kasvoi ajan kanssa ja kun olin puoli vuotta asiaa pyöritellyt (ja säästäny!)niin sen hankin, koska tiesin että harmittaa enemmän jos jätän sen kaupan hyllylle!:)

  Ps. Kiitos mukavasta blogista!

  Reply
 10. ALEXA January 8, 2012

  Hei! Kiitos kommentista :)
  Ah vitsi tuo vaan vahvistaa mun Alexa haluja (haha onpa absurdia… ) :D Itse olen myös miettinyt Oversizedin hankkimista, sillä mulla on tapana kantaa lähes koko omaisuutta aina mukana. Pienemmät laukut ovat yleensä jääneet kaapin pohjalle pölyyntymään. Hmm… noh kasotaan miten handlaan ton asuntolainan! Jos mulla on saumaa säästää, niin sitten voisin ehkä ostaakkin ;) Tai pitää ehkä toivoa synttärilahjaksi…

  xx

  Reply
 11. Noora January 8, 2012

  Mä ostin Alexan uutena vuotena, vihdoin! <3 ja en voi muuta kun rakastaa sitä! Mulla on normaalikokoinen, väri oak. Tosi monipuolinen ja sopii asuun kun asuun! Täydellinen! <3

  Reply
 12. ALEXA January 8, 2012

  Joo se oak väri on maailman siistein ! Vitsi kadekade <3 xx

  Reply
 13. Laapa January 10, 2012

  Mulla on Alexa Hobo ja Oakkina ja tykkään tosi paljon. Veikkaisin että ihan Alexaankin kannattaa sijoittaa… mietin pitkään itsekin Alexan ja sit ton Hobomallin välillä.

  Reply
 14. Anonymous January 12, 2012

  Ostin Oversized Alexan viime heinäkuussa, eikä siinä ole ollut mitään vikoja. No, farkuista on tarttunut väriä, mutta se lienee enemmänkin farkkujeni (murr) vika.

  Tuo tavaroiden kaivelu on todellakin haastavaa, ellei laukku ole olalla.

  Reply