Huono Päivä


Vetovoiman laki, siitä on puhuttu paljon blogeissa viime aikoina. Positiivisen asenteen omaava ihminen vetää puoleensa positiivisia ihmisia, tapahtumia ja asioita. Vaikka peruspositiivinen olenkin ja yritän löytää jokaisesta asiasta sen huikan valoisamman puolen, niin kyllä meikäläiselläkin on niitä vähemmän mairittelevia päiviä aina välillä. Ja juuri sellaisina päivinä tuntuu että vetovoiman laki on kääntynyt itseäni vastaan, juurikin epäonnena. Eilinen oli just sellainen päivä. Olin jo valmiiksi aikataulusta myöhässä ja matkalla huomaan että lompakko unohtui kotiin. Ei auttanut kun juosta takaisin kotiin. Vihdoin matkalla, kaikki hyvin jes. Eipä aikaakaan kun lokki päättää jättää merkkinsä, suoraan keskellä päälakeani. Mahtavaa, ei muuta kun tukkapesulle. Pysyittelin toiveikkaana loppupäivän ja kaikki menikin hyvin, kunnes… Teen piruetin meidän keittiössä ja kaapin vedin tekee ison reiän uusien nahkahousujen takamukseen. Että sellaista! Ei mene siis kaikki täälläkään aina ihan putkeen! Tulee kyllä hyvään saumaan tämä mun Tukholman miniloma. Kuullaan sieltä! :)

Yesterday wasn’t exactly my favorite day. It was a day full of bad luck! At first I forgot my wallet at home, then a bird decided to poop on top of my head and later on I ripped my brand new leather pants. I mean, really! Just wanted to remind you that everything isn’t so polished here either. It’s not all glam and glitter from day to another.

Nonetheless, now I’m going to be thinking positive things and attracting a lot of positive energy! Have a lovely weekend pals! 
white-sneakers2

Photos by: Kata Lilius

Céline Sunnies
Tiger of Sweden Coat
Acne Dress
Primark Sneakers
3.1 Phillip Lim Bag

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

22 comments

 1. Riikka April 24, 2015

  Näytätpä erityisen ihanalta näissä kuvissa! Kivaa reissua :)

  Reply
  • Alexa April 24, 2015

   Voi kiitos! Mulla oli vielä tosi rähjäinen fiilis, aurinkolasit pääll, tukka ponnarille ja menoks ;) xx

   Reply
 2. Leventome April 24, 2015

  Some people believe that bird pooping bringing luck or money. Positive thinking is the best way in these kind of situations. :)

  Reply
 3. Tinja Emilia April 24, 2015

  Sellasta sattuu :) Tuo Stockholm- minireissu tulee varmasti just oikeaan aikaan ^__^

  Reply
 4. J April 24, 2015

  Voi ei mikä päivä mut onneks noi on harvassa! :D ihana asu, näytät tosi freesiltä näissä kuvissa. Miten pidät itsesi noi ruskeena ympäri vuoden, itseruskettavallako? :) kiinnostais saada jotain vinkkejä ku ite oon vielä niin kalpee talven jäljiltä. Aivan mahtavaa viikonloppua Tukholmassa! :–)

  Reply
  • Alexa April 24, 2015

   Voi kiitos :D Joo itseruskettavaa ja aurinkopuuteria vaan hehe! xx

   Reply
 5. Marianne April 24, 2015

  Noita päiviä sattuu kyllä itellekki välillä… :/ Kuuluu elämään ja muistaapa sitten taas arvostaa enemmän kivoja päiviä! :-)

  aivan ihana asu sulla!! xx

  Picture Me

  Reply
  • Alexa April 24, 2015

   Nimenomaan! ;) Kiitos! xx

   Reply
 6. Emma E April 24, 2015

  Tuommoisille epäonnen päiville yksi vinkki: älä juo mitään tietokoneen ääressä. Tää väsynyt humanisti päätti kokeilla macbook airin kestävyyttä kaatamalla täyden kupin panadol hottia sen päälle. Ei muuten kestänyt. Meni kone roskiin ja 8 sivun essee katos ku tuhka tuuleen. :D

  Reply
  • Alexa April 24, 2015

   Eikääää! Voi ei:D xx

   Reply
 7. UNA April 24, 2015

  Awesome kicks! Id be scared to go around London in them though :D

  http://unasrandomfashion.com

  Reply
 8. tiuhti April 24, 2015

  Aivan ihana asu!

  Oletko käynyt koskaan olaplex- hiustenhoidossa? Jos olet tai tulevaisuudessa suunnitelmissa, niin tuosta aiheesta olisi mahtava saada postausta, ja varmaan kiinnostaisi useampiakin lukijoita, kun ko. superaineesta on ollut niin valtava hype :)

  Mukavaa kevättä!

  Reply
  • Alexa April 24, 2015

   Kiitos! En ole kuullutkaan, pitää siis tutustua! Samoin sinne :) xx

   Reply
 9. Katherine April 24, 2015

  Aloin kyllä nauramaan ääneen lukiessani tuota! Niin story of my life :D
  Mulle tulee tollaisia päiviä tasaisin väliajoin, ja jälkeenpäin aina naurattaa kauheasti. Tapahtumahetkellä tosin ei hymyilytä :D

  Reply
  • Alexa April 24, 2015

   Hahah just näin :D xx

   Reply
 10. Natali April 24, 2015

  Sometimes you need to get “pooped” on to appreciate your sunny, happy days even more. Life is all about yin and yang. I wouldn’t have it any other way. :) Enjoy your weekend!

  http://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa April 24, 2015

   Haha exactly! :) You too! xx

   Reply
 11. Irene Lemmetti April 24, 2015

  Otsikon perusteella luulin että kirjoitat minusta;)

  Reply
  • Alexa April 24, 2015

   Inspiroit mua äiti <3

   Reply
 12. Heidi April 24, 2015

  välillä on näitä ei niin loistavia päiviä, ihanaa että pääset Tukholmaan ehkä se piristää.

  Mun pitää vielä kiittää teidän pääsiäisenä järjestämästä lukija tapahtumasta :). Varsinkin mun mielikuvat sinusta muuttuivat ihan totaallisesti. Oot niin lämmin ja sydämellinen ihminen. Hieman hämmennyin kun tulit ensimmäisenä teistä halaamaan ja otit vastaan kuin vanhan ystävän :). Mulle jäi sellainen olo, et susta oli aidosti kiva tavata ja jutella meidän lukijoiden kanssa.

  En mä susta pahaa ajatellut ennenkään, mutta en osannu odottaa näin lämmintä vastaanottoa :).

  Reply
  • Alexa April 24, 2015

   Nimenomaan! Voi kuinka ihana kuulla hei, kiitos kovasti itsellesi. Ihan mahtava tapahtuma oli kaikinpuolin! Onneksi päästään järkkäilemään pian uudestaan :) xx

   Reply