HUOH

Täytyy sanoa että tällä hetkellä mua kuvottaa remontti. Ihmettelin että miten olenkin selvinnyt näin hyvin tähän saakka, mutta kai se ahdistus oli vähän kuin tikittävä aikapommi. Remppa ei tosiaan ole pelkkää hauskaa ajanvietettä, vaan se on osittain myös exceliä, hikeä ja kyyneliä. Paljon opittiin viime remontista, mutta isosta remontista ei saa helppoa ja keveää vaikka kuinka yrittäisi. Budjetti meni jo aika päivää sitten, mutta eiköhän se ole jo ihan legendaarinen fakta että budjetti pitäisi vähintään tuplata ollakseen realistinen? Muutamia unettomia öitä on viime aikoina vietetty, mutta onneksi itse remontin osalta ollaan jo voiton puolella. Onni on, että kerran tämän kokeneena muistan vielä sen fiiliksen kun odotus ja vaiva palkitaan, ja valoa näkyykin jo tunnelin päässä.

Tämä muutaman päivän Tukholman visiitti tulee enemmän kuin tarpeeseen, ja toivottavasti mä palaan takaisin entistä tarmokkaampana remppatätinä!

It’s been a rough couple of weeks with the renovation. Besides all the good stuff renovating is a lot of hard work and tears. I guess it’s never easy! I haven’t slept well in the past a couple of days, but fortunately it won’t be like this forever. I’m glad we are getting forward though, and I’m going to feel so good when it’s over. 

Today I’m off to Stockholm for a few days and I’m glad I can relax for a moment. I’ll be back stronger and better! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 comments

 1. Paula December 4, 2014

  Tuttuja juttuja. Keräsin jokin aika sitten omaan postaukseeni “5 tips for renovating an old apartment” noita samoja tuskan hikeä aiheuttavia asioita ja vinkkejä kuinka sydämentykytykset voi välttää.

  Mutta kuten mainitsit lopputulos palkitsee kaiken tuskan.

  http://goldencupole.blogspot.fi/2014/11/5-tips-for-renovating-old-apartment.html?m=0

  Reply
  • Alexa December 4, 2014

   Pitääkin mennä lukemaan:) xx

   Reply
 2. lotte December 4, 2014

  Kyllä se budjetti pitää, jos on tarkka remppatäti ja pieni varakassa ylläreihin ;)

  Reply