Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

How to Make Your Blog Successful

march 27, 2015, Personal
_MG_7086

1. Ole aktiivinen. Tämä on omalla kohdallani varmasti merkittävin ja tärkein tekijä. Pidä säännöllinen postaustahti, vastaa lukijoiden kommentteihin ja keksi uusia ideoita. Muiden blogeihin kommentoiminen auttaa varmasti myös, mutta oman blogin agressiivinen mainostaminen muiden kommenttiboksissa on ehdoton ei.

2. Puhdas visuaalinen ilme. Yksinkertaisuus ja rauhallisuus on blogin visuaalisessa ilmeessä valttia. Sisällöllä ja kuvilla voi kikkailla – antaa niiden puhua puolestaan.  Suosittelen myöskin pitämään kuvat suurina sekä vaaka – ja pystykuvat saman levyisinä. 750-850px leveys on mielestäni aika optimaali, muuten pystykuvista tulee ihan älyttömän isoja.

3.Kirjota omista intohimoistasi. Oli se sitten muoti, virkkaaminen tai alppihiihto, niin pysy omalle tyylillesi uskollisena. Jos draivia ja intohimoa löytyy, niin menestys omassa genressä on taattu.

4.Panosta vahvuuteesi. Jos olet hyvä kirjoittaja, niin ota ilo irti kirjoitustaidoistasi. Mikäli omaat hyvän visuaalisen silmän, niin panosta kauniisiin kuviin. Kaiken ei ole oltava täydellistä!

5. Uskalla puhua unelmistasi. Tämä on varmasti itselleni jonkinlainen motto. Kerron ja kysyn aina mieluummin enemmän kuin vähemmän, ja suurinosa elämäni hienoista mahdollisuuksista on juurikin johtunut oma-aloitteisuudestani. Kukaan ei tule hakemaan sinua kotisohvalta, joten ole siis itse aktiivinen.

6.Valikoi yhteistyökumppanit tarkasti ja kirjoita vain tuotteista, joista oikeasti pidät. Alkuhuumassa ilmainen tavara voi tuntua hienolta, mutta mieti tarkasti mihin lähdet mukaan ja minkälaisiin brändeihin haluat profiloitua. Onko ilmainen huulipuna oikeasti monen tunnin työn arvoinen?

7. Älä ota kritiikistä itseesi. Jos kommentti menee henkilökohtaisuuksiin, niin jätä kommentoija omaan arvoonsa. Jos kritiikki koskee sisältöä, niin pohdi että onko siinä perää. Palaute on arvokasta ja siitä voi olla hyötyäkin. Jos kaipaat neuvoa tai palautetta, niin lukijat ovat paras voimavarasi!

8.Pysy nöyränä ja arvosta yhteisöäsi. Palataan takaisin ensimmäiseen kohtaan – Kun blogisi menestyy, niin on entistä tärkeämpää olla läsnä ja kommunikoida lukijoiden kanssa. Ilman lukijoitasi et olisi tässä pisteessä!

_MG_72121. 1.Be active. That’s definitely my number one rule. Post regularly, answer your comments and e-mails. Comment on other people’s blog, but don’t spam your blog address aggressively.

2. Clean and simple layout. White background, simple fonts and big pictures. You don’t need to trick with the layout, just keep it simple. You can bring your personality by making the most awesome content.

3.Write about your passions. Whether it’s fashion, fishing or ice-skating. Be yourself and write about the things that attract you the most. If you have drive and passion for the subject, you will make it big in your genre.

4.Invest in your strength. If you love writing, bring your a-game with your writing skills. If you own a strong visual eye, take killer photos.

5.Dare to dream and talk about them. This is some kind of motto for me. I’m always talking and asking more than I should, but it has led me here. If I have an idea, I’ll spread the word, because otherwise there’s no way that it would happen. Most of the amazing opportunities has happened, because I have dared to dream out loud.

6. Be strict with collaborations. Write about the products you genuinely like. At first free products may feel spectacular, but is a one free lipstick worth posting (hours of work)? When choosing partners, remember to think about your brand and your values.

7. Don’t let the negative comments get into you. If it’s personal, just brush it off. If it’s about your content, just take it as a feedback. Feedback is valuable!

8. Stay Humble. Let’s get back to the start – stay active. Even though your blog has become successful, remember to be thankful for your readers. Answer comments and interact with them!

_MG_7237

26 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *