How to get a body like Kim Kardashian?

Olen monesti kiinnittänyt (positiivisesti) huomiota Kim Kardashianin syömistapoihin. Kim K. käy tietysti salilla, pilateksessa jne. mutta osaa ottaa ajoittain myös rennosti. Veikkasin kyllä ettei kuuluisien kurvien takana voisikaan olla nälkädieetit tai maratooniharjoitukset, mutta tuntuu varmasti monelle sokerihiirelle (check!) huojentavalta ettei maailman kuumin mimmikään laske jokaista kaloriaan.
 
Täytyy myöntää että olen itse viime aikoina lipsunut vähän samalle linjalle ihan vain kiireitä ja stressiä (teko)syyttäen. Mutta ei se mitään, ei se elämä niin vakavaa ole. Välillä pitää nauttia ja herkutella, niin urheilu ja terveellinen ruokavalio löytyy taas ihan eri motivaatiolla. 
 
// Lately I’ve been watching a lot of Keeping up with the Kardashians and I’ve (positively) noticed Kim’s anti-Hollywood eating habits. I’ve always guessed that starving isn’t the secret behind those famous curves, but it’s obviously a relief to sugar addicts (check!) that the most hottest girl on the planet won’t count her every calorie. 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

28 comments

 1. Tiia June 4, 2012

  Kyllähän sitä herkutellekin täytyy aina välillä. Niitä elämän pieniä nautintoja :P Sitten vastaavasti hikoillaa lenkkipolulla.

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 4, 2012

   Näin on :)! Ja täytyy sanoa että elämä tuntuu ihan erilaiselta kun ei pakkomielteisesti mieti jokaisen suupalan päälle. Jonkinlainen itsekuri on toki suotavaa :D Mutta muistan joskus teininä kun herkuttele oli aivan hirveä pahe… Onneksi en enää ajattele ihan niin :D

   xx

   Reply
 2. Anonymous June 4, 2012

  Maailman kuumin mimmi? :DDDDDSs hyi. Läski mikä
  Läski:/

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 4, 2012

   Mielipiteensä kullakin, eikö vain? :)

   Reply
 3. Anonymous June 4, 2012

  Tuli tuosta anonyymin kommentista mieleen, että ällöttää tuollainen ajattelutapa. Siis Kardashian on läski? Okei. Epäilen, että “oikeasti läskinä” hänellä olisi aika muodoton naama ja tasapaksu kroppa. Moni tekisi mitä tahansa saadakseen leveän lantion ja kapean vyötärön. Ihme käsityksiä nykyään lihavuudesta. Ok, kaikki ei ehkä tykkää liian muodokkaasta pepusta, mutta ei sellanen lättänä istuinalustakaan kovin nätti ole. ;) Ja usko pois, sinäkin anonyymi, urheileva ja salilla käyvä nainen voi olla ja luultavasti onkin aivan upeassa kunnossa vaikka nyt mitoilla 170cm/65-70kg. Urheilullinen ja terve vartalo näyttää hyvinvoivalta eikä rasvattomalta luuviululta.

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 4, 2012

   Todella hyvin sanottu :) Voin täysin yhtyä kommenttiisi!

   xx

   Reply
 4. Celina June 4, 2012

  Ihana uusi banneri ja kurvit todellakin on pop!

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 4, 2012

   Hihi kiitoksia Celina :)!

   xx

   Reply
 5. Jossu June 4, 2012

  Hitsivie minä enemmän kuin mielelläni ottaisin edes murto-osan Kimin pyllykästä omaani, joka on silityslautaakin littanampi :D Ihanaa kun julkkikset näyttävät terveen mallia – sitä, että herkuttelukin on sallittua ja osa elämää :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 4, 2012

   No joo Kimillä on kyl aika muhkee! Katottiin tos just yks päivä J:n kanssa Keeping up with the Kardashians (siis J ei tietenkää kattonut sitä…) ja herran jumala kun Kim K:n peppu valahti ruutuun kireessä trikoomekossa niin johan J:n ilme muuttu :O! Mullakin tota peppua löytyy, mutta sekin kyllä kalpenee Ms. Kardashianin rinnalla…

   xx

   Reply
 6. Anonymous June 4, 2012

  Kimin peppu ei taida valitettavasti olla aivan luomu.. Mutta upean näköinen hän on silti.

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 4, 2012

   Se on kyllä röntgenillä todistettu ettei siellä mitään ylimääräistä ole. Itse olen ainakin niin hyväuskoinen ja sinisilmäinen että uskon siihen :) Mutta kasvoille on ilman muuta jotain tehty, kun vanhoja kuvia katselee… Mutta upean vartalon omaava kaunis nainen hän on! xx

   Reply
 7. Anonymous June 4, 2012

  Go Kim! herkuttelu on täysin sallittua aina välillä ja pitää muistaa että vaikka dietistä lipsuiskin siihen voi aina palata :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 4, 2012

   Todellakin! ;)

   xx

   Reply
 8. Cecilia June 4, 2012

  Ooi ihana kun teit tän postauksen! :) tosi hyvä, koska usein tuntuu että julkkisnaiset näyttäis kroppansa perusteella popsivan pelkkiä salaatinlehtiä, mutta ei tällä kertaa :)

  http://guabk.blogspot.fi/

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 4, 2012

   Hihi no niinpä ;)

   xx

   Reply
 9. Lara-Elain June 4, 2012

  There is some kind of trend ( don´t remember the name) that stars just eat in front of cameras all the junk food to make us believe they are just as normal eaters as we are… ;D
  But try her work out dvds, they help to get in shape really well! I love them :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 4, 2012

   Seriously :DDD? That’s just nuts… xx

   Reply
 10. Anonymous June 4, 2012

  Kim on kyllä mun tän hetkinen lemppari, jotenkin niiiiin chic aina! Varsinkin toi viimeinen kuva on ihana ja kivaa tosiaan nähdä, että hänkin nautiskelee herkuista ja elämästä :) Tilasin just viikonloppuna kasan Keeping up with the Kardashians -DVDitä, joten niitä odotellessa! Niillä on kyllä niin hullua meininkiä välillä että huhhuh ;)

  -LadyBlue

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 4, 2012

   Jep ;) Ooo ihana maratooni tiedossa siis! Parasta :)

   xx

   Reply
 11. Anonymous June 4, 2012

  ihana postaus! äsken itse pitkän päivän ja iltavuoron jälkeen istun sohvalle ja söin muutaman suklaakeksin ja tuli siitä hieman “morkkis” koska muuten tänään ollut ns. “terveellinen” päivä. mutta tämä postaus piristi ja päätin ottaa vielä yhden keksin lisää :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 4, 2012

   Haha tiedän tunteen :D Ei pari keksiä päivää pilaa! Ihanaa että tämä piristi ;)

   xx

   Reply
 12. Anonymous June 4, 2012

  kuuluisat kurvit = silikoonia perseessä? miten vaan………

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 4, 2012

   Onhan ne kuuluisat joka tapauksessa, sitä on turha kieltää! Silikoonia tai ei:)

   Reply
 13. Anonymous June 5, 2012

  Kim on kuulemman luonnossa tosi pikkunen, eikä todellakaan mikään läski!

  Reply
 14. Nina June 5, 2012

  Muistuupa mieleeni eräs tarina eräästä blogista. Blogin pitäjä oli lapsena ollut lievästi ylipainoinen ja tämän äiti oli työskennellyt muotialalla ja oli ilmeisen suivaantunut lapsena epäaerodynaamiseen olomuotoon. Niinpä eräänä päivänä hän antoi tälle lapselle kuvan. Kuvassa kaksi ylipainoista naista istui jättimäisten herkkujen keskellä onnensa kukkuloilla. Äiti liimasi kuvan jääkaapin oveen muistutukseksi, että “tältäkö sinäkin haluat näyttää?”
  Lapsi tosin oli ajatteleva yksilö ja hetken kuvaa tutkailtuaan tuli loppupäätelmään, että kyllä. Hän haluaa nauttia elämästä ja olla itseensä tyytyväinen juuri sellaisena kuin hän sattui olemaan ja hän oli aivan mielellään herkkujen keskellä naurava ja iloinen, itsevarma nainen. :)

  “Pala kakkua päivässä pitää psykologin loitolla”

  xoxo Nina

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 5, 2012

   Haha just hauska tarina :)!

   xx

   Reply
 15. elinne September 7, 2012

  everybody should eat whatever they want whenever they want :)
  all body’s are beautifull
  love that you posted this :)
  xxx

  Reply