How to Dress Up Sneakers

sneaker-style3
Vaikka rakastankin korkojen kopinaa ja niiden tuomaa muutaman sentin lisäpituutta, niin olen ollut viime aikoina hurjan innostunut tennareista – etenkin vaaleista ja kepeistä sellasista. Paljaita sääriä vasten tennarit ovat ihanan rennot ja tyylikkäät, mutta ennen kaikkea myös super mukavat. Ei yhtään hullumpi villitys siis kyseessä! Pinterest -kuvia selaillessa havahduin siihen kuinka ihanalta ihan perus asutkin voivat parhaimmillaan näyttää. Farkut, T-paita ja tennarit voi kaikessa yksinkertaisuudessaan olla kaunis yhdistelmä. Mitä mieltä siellä ollaan tästä trendistä?

You know how much I love high heels and sexy feminine outfits, but I have been totally into sneakers lately. I especially love the combo of white sneakers against tanned bare legs – so effortless yet beautiful. Totally love this trend! Are you into the whole sneaker trend? Which ones are your favorites? :) 
sneaker-stylesneaker-style4c82540ea62f59657a38c7859c4282a8bsneaker-style5sneaker-style6sneaker-style7

Photos: Fashion Vibe, Collage Vintage, Stockholm Streetstyle, Pinterest

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 comments

 1. Riikka May 16, 2015

  Tennarit ja paljaat sääret, toimii! Itse en osaisi käyttää mekkojen/hameiden kanssa, mutta sä tyylitaiturina saat varmaan senkin onnistumaan! ;D

  Reply
 2. Pinja May 16, 2015

  Aluksi olin tosi epäluuloinen tän tennaritrendin suhteen, mutta nyt kun silmä on tottunut niin on tullut hommattua tennaripari omaankin kaappiin :)

  Reply
 3. Heidi May 16, 2015

  Ihanalta näyttää noi kuvat ainakin omaan silmään, mutta omissa asuvalinnoissa oon ollut jotenkin arka yhdistämään tennareita hameeseen/mekkoon, kun on tottunut siihen korkokenkälookiin :) mutta ehkä vähitellen sitä itsellin uskltautuu yhdistelemään

  Reply
 4. essi May 16, 2015

  Mulle itselleni tää trendi tuo aivan liikaa muistoja 90-luvulta, mutta mikäs tässä muiden jalassa ihaillessa! :)

  Reply
  • Alexa May 16, 2015

   Haha no joo etenkin Superstarit! Silmä tottuu :) xx

   Reply
 5. Anna May 16, 2015

  Ihan mun lempparitrendejä, näyttää ja tuntuu hyvältä eli kaikki mitä tarvitaan! Varsinkin valkoset tennarit on ihanat :)

  http://www.aduaa.blogspot.com

  Reply
 6. Rosa May 16, 2015

  YAAAASS! Mega like! Mukavaa, simppeliä ja hyvännäköstä ;-)

  Reply
  • Alexa May 16, 2015

   No eiks vaan, yasssss! ;) xx

   Reply
 7. Sandra May 16, 2015

  I love heels, but I am too guilty of obsessing over trainers, especially white ones! Bought Reebok trainers which are a mix of white and suede material – found my ideal pair. :)
  With love,
  Sandra xo

  http://www.fashiongerm.blogspot.co.uk

  Reply
 8. Sanna May 16, 2015

  Siis tää tennaritrendi on ehkä parasta mitä on tapahtunu meidän naisten jaloille! Kuinka siistii, että voi pyyhältää juoksutossuissa ympäriinsä ja silti näyttää coolilta! Liputan täysillä tän trendin puolesta ja noi inspiraatio kuvat vaan oikeestaan huutaa mua meneen ostaan vielä parit tennarit kaappiin :)

  Reply
 9. Ansku May 17, 2015

  Tokassa kuvassa on jotain tosi hauskaa, tykkään!

  Mukavaa sunnuntaita :)

  Reply