How I Edit My Instagram Pictures?

Saan aina tasaisin väliajoin kysymyksiä kuvanmuokkauksesta ja suosikkisovelluksista, joten ajattelin jakaa teille Tukholman reissulta muutaman Instagram-kuvat muokkaustietojen kera. Itse aina rakastan selata tällaisia postauksia, sillä on mielenkiintoista nähdä miten paljon muutamalla filtterillä saa muutettua kuvaa. Omat suosikkisovellukset kuvanmuokkaukseen on VSCO ja ColorStory, ja niistä olenkin kirjottanut enemmän täällä. Mutta tällä kertaa syvennytään enemmän suosikkifiltterihin ja kuvien alta löydättekin tarkemmat tiedot. Kyseisten filttereiden lisäksi lisään yleensä IG:ssä terävyyttä ja mahdollisesti kirkautta / kontrastia. Jos tällaiset postaukset kiinnostaa, niin voin postailla näitä vaikka useamminkin! Suurin osa teistä varmaan seuraileekin jo mua Instagramissa, mutta uusille seuraajille tiedoksi että mut löytää sieltä nimimerkillä @alexadagmar.

I get a lot of questions about how I edit my photos, so it’s time to take a look! I have written a post about my favorite photo editing apps (find here), but today we are going to learn more about my favorite filters. These pictures are my IG pictures from last weekend and I wrote down the filters I used. I also add a little sharpness in IG before posting the photo. Hope you enjoyed this post!


Mitä appeja ja filttereitä te tykkäätte käyttää?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Jenni March 23, 2017

  Colorstory on munkin ehdoton lemppari, ja Pop filtteriä käytän melkein joka kuvassa! Sillä saa niin helposti tuotua kuvaan kirkkautta niin että myös värien kirkkaus säilyy. xx

  http://www.shakespeareandsparkle.com/

  Reply
  • Alexa March 23, 2017

   Se on kyllä ihan paras ? xx

   Reply
 2. Marianne March 23, 2017

  Tällaiset postaukset ovat niin kivoja :)
  Upeita kuvia!
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa March 23, 2017

   Jee kiva kuulla! ? xx

   Reply
 3. Ilona March 23, 2017

  Moikka Alexa! Ei nyt liity tähän postaukseen mutta olen tulossa huomenna Helsinkiin ja ajattelin kysyä sinulta suosikkilounaspaikkojasi keskustan alueella. Erityisesti viihtyisät, terveelliset ja suht kohtuuhintaiset salaattibuffat kiinnostavat.Osaisitko vinkata jonkun super hyvän mestan?:) Kiitos jo etukäteen ja aurinkoista päivää ihanuus!

  Reply
  • Alexa March 23, 2017

   Salaattipaikoista paras on Pupu Uudenmaankadulla. Nauti! ? xx

   Reply
 4. Roosa March 23, 2017

  Mä muokkaan vaan instan omilla, enkä lisää muuta ku kirkkautta ja kontrastia välillä:) Jotenkin koen hankalaks jos pitää monella eri ohjelmalla muokata mut voisin kyllä kokeilla jotain näistä mitä sä esittelit tässä!

  Reply
 5. souf March 24, 2017

  Musta on tosi kiva lukea näitä postauksia tyypeiltä, koska oon ite tosi tarkka ig kuvieni muokkauksista ja “feedini tyylistä” vaikken edes mikään ig influencer ole :D. Käytän ite VSCOa, Afterlightia, Snapseediä ja Facetunea. Kaikissa on joku pari lempparityökalua, siksi noin pitkä äppilitania… Miksei vaan voisi olla 1 äppi missä ois kaikki toiminnot just niin kun haluan haha. Colorstory oli mulle ihan uusi tuttavuus, eli kiitti vinkistä :) VSCOn HB1 on oma lempparifiltterini joten tuoltakin varmaan löytyy mun makuun työkaluja.

  Reply
  • Alexa March 24, 2017

   Jee, mukava kuulla! Mikä sun IG on? Pitää käydä kurkkaamassa ☺️ xx

   Reply
   • souf March 25, 2017

    hehe, yksityinen tili ;)

    Reply
 6. Nancy March 24, 2017

  Thanks so much for the tips! I looove your instagram <3
  http://www.simplynancyblog.com

  Reply
  • Alexa March 24, 2017

   Aww thanks so much! ? xx

   Reply