Homesick

missguided-dress2 hotel-clarionbarinsta-weekendclassy-lady
Huh tuntuupa viikonloppu ihan super pitkältä! Juhannus meni aika rennoissa merkeissä kaveriporukalla juhlien. Vietettiin Lindalla iltaa ja tulin yön pikkutunneilla hotellille nukkumaan. Ilma oli niin kurja ja kaupunki sen verran tyhjä että päätettiin skipata yöelämä kokonaan – hyvä niin. Eilen oli suht freesi olo ja mentiin päiväkävelylle ja lounaalle Richeen. Lounaan jälkeen väsytti just sopivasti ja tultiin molemmat hotellille ottamaan päikkärit. Ah päikkärit on kyllä ehkä paras asia ikinä! Turhan harvoin on aikaa nukkua keskelle päivää, mutta silloin kun saa niin voi sitä nautintoa. Illalla käytiin vielä porukalla syömässä ja nauttimassa paremmasta ilmasta kävelyn merkeissä, ah viimeinkin taas kesän merkkejä ilmassa.

Täytyy sanoa että kaipaan kyllä jo kotiin, tai olen kaivannut jo pitkään. Poikaystävää, totta kai, mutta myös itsetehtyä ruokaa, omaa kuntosalia, mun ihania vanhempia ja niitä normaaleja arjen rutiineja. Aikamoinen to do -lista kaikkine kirjeineen ja laskuineen odottaakin kotona, joten hommaa kyllä riittää sitten loman jälkeen. Joskin ihan heti ei vielä kotiin pääse, mutta toisaalta on ihan virkistävää tuntea ikävää arkisia asioita kohti. Olen muuten ollut edelleen ilman puhelinta! Tässä tehdään jo historiallista ennästystä jos multa kysytään. Ainakin kaksi viikkoa taitaa olla takana ja vielä hetki pitäisi tsempata. Yllättävän hyvin on kyllä homma toiminut, eikä olla vielä kertaakaan menty kavereiden kanssa ristiin.

P.S. Sisustusblogissa uusi video!

This midsummer weekend felt so long! On Friday we got together at Linda’s place with some of our friends and had a great time. I’m glad I didn’t stay up too late, because it was nice to wake up and enjoy the hotel brekkie without a hangover. After breakfast we went to a morning walk with Linda and had lunch at Riche. Riche is definitely one of my favorite restaurants here. It’s open every day and the menu is pure perfection.

I really need to admit that I have been really homesick the past week. I miss my boyfriend, our home, my parents (haha lol!) and my normal daily routines. I guess it’s normal after being away three weeks I’m still phoneless by the way. Two weeks and still going strong! It’s been surprisingly easy to be without my phone and also quite adventurous to discover places without a gps. Hope you had a relaxing weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 comments

 1. Mami June 21, 2015

  WAU, mikä ilmestys ekassa kuvassa oletkaan! Varmaan kääntyivät päät, ihaillen…ja kadehtien.

  Reply
  • Alexa June 21, 2015

   Voi kiitos ihana :) xx

   Reply
 2. Natali June 21, 2015

  Lovely photos! I believe that it’s quite refreshing to be phoneless, no matter how scary that might sound/ be. :D
  Enjoy your time in Stockholm, you’ll love the time back at home even more when you return. :)

  http://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa June 21, 2015

   Exactly! Thanks Natali :) xx

   Reply
 3. Sara V June 21, 2015

  Toi ensimmäinen kuva, wa-wa-woom ! Upea nainen esikuvanani. xx

  Reply
  • Alexa June 21, 2015

   Voi ihana olet, kiitos! :) xx

   Reply
 4. Reetta June 21, 2015

  Todella ihana tuo ensimmäinen kuva ja siinä oleva mekko? Mistä mekko on hankittu?:)

  Reply
  • Alexa June 21, 2015

   Se on makee! Missguidedilta tilattu, joskin aikamoinen makkarankuori :D xx

   Reply
 5. henna June 22, 2015

  Siis aivan ihana tuo nude mekko!!! Onko se olkaimeton? :)

  Reply
  • Alexa June 22, 2015

   Eiks vaan! :) Siinä on spagettiolkaimet :) xx

   Reply
 6. VMV April 27, 2016

  Vitsi toi ekakuvan mekko on upea! Ja vitsi sä oot ollu blondi :D … Pitäsköhän munki vaalentaa näin kesään päin, on sen verran sama väritys ko sulla ap..
  Kelaan vaan näitä joiten aikana seuraillu.

  Reply