Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

At Home with Emmi Kainulainen

november 21, 2017, athomewith, Interior design

Olin jenkeissä tosiaan ystäväni Emmin luona kyläilemässä ja siellä inspiroiduin aloittamaan “At home with” -postaussarjan. Joku teistä ehkä muistaakin että tein aikoinaan Cosmopolitaniin vastaavanlaista sarjaa ja olen jäänyt kaipaamaan sen tekemistä. Tulen julkaisemaan näitä aina silloin tällöin, kun sopiva koti ja tyyppi osuu kohdalle. Emmin luona en malttanut olla kuvaamatta, nimittäin mimmillä on sen verran inspiroiva koti.

I was visiting my friend Emmi in Minneapolis a couple of weeks back and I suddenly got inspired to start “At home with” blog series. Some of you may remember that I used to do interior articles to Finnish Cosmopolitan way back, so it’s nice to continue the subject every now and then here on the blog. But let’s take a little peek to Emmi’s home. 

Muutin Minneapolisiin kolme vuotta sitten parisuhteen ja opiskelupaikan perässä ja olen viihtynyt täällä mielettömän hyvin. Minneapolisissa on hiukan suurkaupungin tunnelmaa, mutta se on silti ihanan rauhallinen asuinpaikka vaikkapa New Yorkiin verrattuna. Vuodenajat täällä on aika lailla samanlaiset kun Suomessa ja täältä lentää niin NYC:iin kun Kaliforniaankin muutamassa tunnissa.
Kuka? Emmi Kainulainen, 27, asuu Minnesotassa. Luovan alan yrittäjä; Sisustusarkkitehti, malli, kuvittaja, suunnittelija ja luova johtaja FEDITED llc:ssä.
I have been living in Minneapolis for the past three years now. I moved here because my boyfriend was already living here and I was also able to finish my studies as an interior architect here. I really enjoy living here, it’s a really cozy city with a short distance to anywhere in the US. 
Who? Emmi Kainulainen, 27, living in Minneapolis. Interior architect, model, illustrator, designer and a creative director at FEDITED llc.
“Sisustustyylini on aina ollut rouhea ja värikäs ja olen aina rakastanut maalaamista – se myös näkyy kotonamme. Maalaan aina inspiraation iskiessä ja suunnitelmissa on myös näyttely Helsinkiin ensi kesäksi. Tällä hetkellä työskentelen kotona erilaisten luovien projektien parissa, mutta etsin parhaillaan studiota Minneapolisista.”
“Unelmakartat on tärkeä osa arkipäivää, niitä vilkaistessa muistaa aina miksi tekee mitä tekee.  Myös visualisointi ja etukäteen kuvittelu saavutetusta unelmasta auttaa motivoitumaan ottamaan pieniä askelia kohti unelmaa.”
“Tykkään tehdä abstraktia mielialataidetta ja luonnosmaisia muotikuvituksia, ja Emily Ratajkowski -maalauksessa nämä kaksi teemaa yhdistyvät – myös Elsa Hosk -maalaus on tehty samalla tyylillä.”

40 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *