Highlights of 2016 | Part 2

linda-juhola-alexa-dagmar

Heinäkuussa menin Tukholmaan hengailemaan Lindan kanssa. Kesän Tukholman reissut on jo useiden vuosien perinne ja ehdottomasti yksi jokaisen kesän kohokohdista.

July I traveled to Stockholm to spend time with Linda. It has been a tradition for years now and it’s always one of the highlights of the summer. 

1a7c3714-2-820x547

Elokuussa tapahtuikin sitten paljon! Erityinen muisto on tietysti kirjani julkaisu, kun sitä päivää olin ehtinyt jo vuoden odottamaan ja jännittämään. Varmasti yksi elämäni kohokohdista!

August was such a busy month, probably my favorite month of the year. The coolest memory of the month (or my whole life?) was the day when my book came out.

porvoo3-1-820x497

Elokuussa tehtiin myös ystäväni kanssa kaksi 150km pyörälenkkiä, jota niin kovasti kaipaan näin talvella. En malta odottaa että tulee ensimmäiset lämpimät säät ja päästään taas polkemaan saaristoon.

In August we made two 150km biking trips with one of my best friends. It was so amazing! We are definitely doing these every month next summer. 

alexa-dagmar-kirja-juhlat7-820x577

Elokuussa juhlin omia synttäreitäni, mutta myös kirjaani teidän lukijoiden kanssa. Oli ihan mahtavaa päästä jälleen viettämään aikaa teidän kanssa. Kiitos jokaiselle jotka silloin tulitte paikalle ja myös kaikille jotka olette tulleet moikkaamaan kuluneen syksyn aikana. Ette varmasti ymmärräkään kuinka iso merkitys tommosella pienellä eleellä on minulle, suurkiitos.

In the end of August I celebrated my birthday but also my book launch with you guys! It was so amazing to meet a lot of lovely readers during that day (and also during the entire fall), it just means so much to me to meet you guys – it just makes me so motivated and inspired. 

squad-goals-820x587

Syyskuussa leikattiin Mariannan ja Lindan kanssa long bobit.

In September it was time to cut long bobs together with Linda and Marianna. 

alexa-dagmar-nyc2-820x547

Syyskuussa oltiin myös samalla porukalla viikko NYC:issä. Varmasti yksi unohtumattomimpia matkoja meille kaikille!

In September we also traveled to NYC with Marianna, Linda and Janita. Such an unforgettable trip!

linda-juhola-alexa-dagmar-820x547

Lokakuusta mieleeni ei tule muuta kuin jääkiekon World Cupin ja työmatkan Tukholmaan. Taisi mennä vähän sumussa tuo lokakuu kiireisen elo-syyskuun jälkeen.

In October I traveled to Stockholm for business, but that’s all that I can think about. I think I felt a little odd after having such a busy period in my life. 

avotakka-alexa-dagmar-2-820x1080

Marraskuussa ilmestyi Avotakka, jonka kanteenkin kotimme pääsi. Se oli erityisen kiva kokemus siksi että siitä tuli niin paljon ihanaa palautetta. Kiitos paljon teille siitä!

In November the Avotakka magazine came out with me on the cover. It was a highlight because of the lovely feedback that I got from the article. 

mg_8094-820x547

Marraskuussa muuten oli ilmassa sellaista inspiraation puutetta. Ehkä se johtui siitä kun ei ollut mitään projektia mihin tarttua. Ensin oli asunto ja sitten kirja, niin tässä on menty jo muutama vuosi aika kovaa. Mulla on sellainen luonne että kaipaan koko ajan jotain tekemistä ja mitä enemmän teen, niin sitä parempi draivi mulla on ja siitä se kaikki inspiraatio kumpuaa. Toisaalta joskus on ehkä vaan hyvä pysähtyä ja nauttia, jos vaikka opettelisi vähän sellasta. Tosin minkäs sille luonteelleen voi… Onneksi tässä on Picnic-projektia ja muuta suunnitteilla, että ei nyt ihan projekteitta olla, heh! Varmasti myös pimeys ja loskakelit vaikutti mielialaan, mutta se kirkasvalolamppu kyllä teki ihmeitä.

In November I really wasn’t inspired at all. Maybe it was because of past couple of years full of big exciting projects (first the apartment, then the book) and suddenly there’s “nothing”. Of course I have my hands pretty much full with the blog and my mom’s business, but still I always crave for an extra project. The more I do, the better drive I have and that gives me inspiration. It may sound crazy, but that’s just who I am. 

alexa-dagmar-christmas-5-820x1264

Joulukuu meni ihan sujauksessa ja parasta siinä oli tietysti joulun pyhät. Aika perheen kanssa, ruoka ja pitkään nukkuminen – se on varmasti elämässä parasta.

The best thing of December is Christmas of course! Sleeping well and spending time with the fam, that’s what life is all about – right? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. Marianne December 27, 2016

  Ainoa lahja, jota toivoin ja sainkin, oli sun kirja! Se on aivan ihana :) Luin sen tässä jouluna sairastellessa saman tien. Oma tie – osiota olisi mielellään lukenut vielä enemmän, voisitkohan kenties avata yrittäjyydestä lisää vielä täällä blogissa? Ja juurikin sun omakohtaisista kokemuksista :) xx

  Reply
  • Alexa December 27, 2016

   Voi kuinka ihana kuulla! Kiitos paljon :) Minkälaista asiaa kaipaisit yrittäjyydestä? Ei tule heti ainakaan itselle mieleen mitään uutta kerrottavaa, mitä en olisi kirjassa avannut. Mutta kerro ihmeessä, niin mä vastailen täällä tai kirjotan postauksen :) xx

   Reply
 2. Jenni / big mamas home December 27, 2016

  Sulla onkin ollut aika huikea vuosi.

  Reply
  • Alexa December 27, 2016

   No on kyllä ollut aikamoinen! :) xx

   Reply
 3. sinii December 28, 2016

  Aivan ihanalta vuodelta vaikuttaa<3
  Kun olette miehenne kanssa tehneet näitä teidän remontteja, käytittekö molemmissa asunnoissa ulkopuolisia alan ammattilaisia? Esim jos seinää täytyy kaataa ja uutta laittaa tilalle toisaalle yms:) Meillä kovasti nyt mielessä pyörii asunnonvaihto ja jonkinmoinen remppaaminen. Itse olen ihan ensikertalainen näissä puuhissa, mutta mies sähkömiehenä hieman osaavampi;)
  Mistä muuten hankitte ihanat keittiön ovet ja tasot:)

  Reply
  • Alexa December 28, 2016

   Ensimmäinen asunto rempattiin kokonaan itse (putki – ja sähkötöitä lukuunottomatta), mutta tämän toisen asunnon remppa ulkoistettiin kokonaan. Kyllä jos kädentaitoja löytyy (kuten varmaan sähkömiehenä löytyykin), niin varmaan homma hoituu yhtä hyvin kun meilläkin :) xx

   Reply
 4. Paula December 29, 2016

  Nää on musta aina ihania nää vuoden kooste-postaukset :)
  Mutta onko multa jäänyt tämän eka osa välistä? En löytänyt sitä :)

  Reply