GREETINGS FROM GDANSK

Terkkuja Puolasta ja tarkemmin sanottuna Gdanskista! Linda tuli tänne viikonlopuksi työmatkalle ja meikäläinen lähti matkaseuraksi jeesailemaan kuvamateriaalin kanssa. Oli kyllä todella virkistävää matkustaa täysin entuudestaan tuntemattomaan kaupunkiin ja tutustua paikkoihin omaan tahtiin kävellessä ympäri kaupunkia. Gdansk on ihan super sympaattinen paikka, täynnä mitä ihanimpia kahviloita ja upeita taloja – kuten näiden kuvien taustalla näkyy. Instagramin puolella kyseltiin jo vinkkipostausta ja Linda tulee tekemään sellaisen tällä viikolla, eli kannattaa kurkkailla sieltä.

P.S. Paljastin myös eilen remppablogin puolella meidän pohjapiirrustukset, eli jos remppahommat kiinnostelee niin postauksen löydät täältä.

I’m here together with Linda (I mean who else?) and it’s so much fun to explore a new city. Gdansk is such a cozy city, full of cute cafés and beautiful buildings – as you can see here. I’ll post a photo diary later and Linda will share her best tips to Gdansk as well. 

Illesteva Sunnies
Sand Coat*
Topshop Sweater from Zalando*
Gucci Bag 
Even & Odd Shoes

postaus sisältää mainoslinkkejä | *tuotteet saatu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. Luiza November 26, 2018

  Ahh, welcome to Poland, Alexa! :) I’m happy to see that you’ve visited my country and hope you liked your trip (please tell me that you tried pierogi (?))! :)

  Reply
  • Alexa November 26, 2018

   Thank you! Gdansk was such a beautiful place, more pictures to follow! 😍 Unfortunately I didn’t time pierogi this time, but definitely next time! xx

   Reply
 2. Karo November 26, 2018

  Welcome to Poland ❤️ Have a great time! You should visit Krakow also… xxx

  Reply
  • Alexa November 26, 2018

   Thanks! 😘 Krakow is definitely on my bucket list! xx

   Reply
 3. Minä November 27, 2018

  Tota takkia oon metsästänyt omaa kokoani ( 42 ), vaan enpä ole löytänyt. Harmi!

  Reply
  • Alexa November 27, 2018

   No eikä! Se on just ihana 😍 Ei ees Stockalla tai Sandin kaupassa? 😔 xx

   Reply
 4. Tiina November 27, 2018

  Oiii Gdansk. :) Me oltiin siellä viime kesänä lomalla miehen kanssa kaksistaan ja tykästyttiin kyllä kovasti. Jotenkin sopivan kompakti kaupunki ottaa haltuun muutamassa päivässä. Sopot on myös ihana pieni rantakaupunki siinä lähellä. Sinne pääsee kätevästi junalla tai laivalla merimaisemista nauttien. Ja kesällä kannattaa ehdottomasti ottaa hotellista fillarit alle ja painella niillä menemään. Pyöräilytiet/kaistat on yllättävän hyvät vanhan kaupungin ulkopuolella.

  Kävittekö syömässä tuossa kuvassa näkyvällä aukiolla olevassa Piwna 47:ssa? Jos ette niin voin lämpimästi suositella seuraavaa reissua varten. Meidän oli pakko palata sinne toistamiseenkin reissun aikana, koska ruoka oli vaan niin hyvää.

  Reply
  • Alexa November 27, 2018

   On kyllä ihan super symppis paikka ja niin rentouttava kaikessa rauhallisuudessaan. Haluaisin just mennä sinne kesällä uudelleen ja käydä Sopotin kauniilla rannoilla, yksi tuttu asuukin siellä. 😍 Piwnassa ei käyty, mutta bongattiin monta muuta super hyvää ravintolaa, josta Linda kirjoittelee blogiinsa lähipäivinä. Huonoa ruokaa ei reissulla saatukaan, vaikka toinen on ruokarajoittunut ja toinen muuten vain valikoiva. 🙊❤️ xx

   Reply