Herkkuruokaa ja Fitin uusin kamppis, vihdoinkin!

Joku teistä varmaan muistaakin tämän reseptin, minkä reilu viikko sitten postasin. No kuten uumoilin, eipä jäänyt sen tekeminen ainutkertaiseksi. Olen nimittäin kokkaillut lihapullia punajuurisalaatilla kaksi kertaa tuon postauksen jälkeen, niin hyvää se vaan on! :) Eli jos et ole kokeillut, niin suit sait ruokakauppaan! Suosittelen kokeilemaan myös bataatteja punajuurien tilalla, nams.
 
Noniin ja nyt sitten siihen Fit -lehden uusitun kampanjan kimppuun! Kamppis oli jokusen viikon lomalla ja nyt se on taas voimassa uusine tarjouksineen. Eli jos viimeksi jäi tarjous käyttämättä, niin nyt sitä voi taas tilata (alapuolella olevasta oranssista linkistä pääsette tilauskaavakkeeseen)
 
Hyödynnä Fitin huikea tarjous: 6 numeroa vain 21,90!Kun tilaat nyt, saat tilaajalahjaksi laadukkaan mineraalimeikkisetin.

//Just to let you know, I loooove the recipe I posted last week. I just cooked the meatballs+beetroot for the third time since the post. I’m sorry for being too lazy to translate the recipe, but you should definitely google it and try it yourselves!
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 comments

 1. Iida March 15, 2013

  Toi on kyllä tosi hyvän näköstä! :)

  inmymind-iida.blogspot.fi

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 15, 2013

   Hihi jeps:)

   xx

   Reply