Hemmakväll

Pidettiin taas Mariannan kanssa meidän viikottaista koti-iltaa ja tällä kertaa myös terveellisen jälkkärin kera. Kehitin pitkästä aikaa taas uuden reseptin ja laitan sen pikapuoliin myös teille jakoon. 
 
Muutoin iltaamme kuului tietysti lempisarjojen katsomista ja höpöttelyä (haha ennalta-arvattavaa, eikö?). Fiksasin myös kestolakkauksieni päälle liukuvärjäyksen glitterlakalla, jotta kynnet näyttäisivät freesimmältä pidempään. Toimii muuten hyvin, ainakin itselläni kun lakka alkaa ensimmäisenä lohkeilemaan kynsien päistä. Ensi kerralla on kyllä pakko kokeilla korallinväristä kestolakkausta kynsiin, se jäi viime kerralta vähän himottelemaan! 
 
Viikonlopun suunnitelmat on tällä kertaa todella auki! Mies lähtee viettämään jo kesän toisia (tai vissiin jopa kolmansia?) kräftskivoja landelle, niin mulla taitaa taas olla tyttöjen viikonloppu tiedossa:) 
 
//We had our cozy girls night in at Marianna’s once again. Though this time we tried to do it the healthy way! As predictable as it is, we watched an episode of PLL and fixed our nails (hah, how surprising, right?)
 
I don’t have any exciting plans for the weekend, my hubby is going to take a part of a party at the c
 
 
New shorts in action!
 

 

 

 
My favorite healthy dessert at the moment (dairy and gluten free!), going to post the recipe anytime soon!

 

At home I’m always going for this messy hairdo, no idea how I’m doing it!

Leave a Reply

Your email address will not be published.