HELSINGIN PARHAAT SMOOTHIET

Kaupallinen yhteistyö: Bär Bar

Helsingin keskustaan on avattu mitä ihanin uusi smoothiebaari, nimittäin Bär Bar. Kaikista iloisin olen siitä että Bär Bar avasi nimenomaan Fredalle, joka on tietysti mun suosikkikatu koko kaupungissa. Riensin heti avajaispäivän jälkeen ottamaan selvää tästä uudesta tulokkaasta ja rakastuin oitis. Kerrankin Suomessa on välipalabaari mun makuun. Bär Bar avasi tosiaan vasta kolme viikkoa sitten ovensa Fredalle ja ravasin siellä niin tiiviiseen tahtiin, että päätin lopulta laittaa omistajapariskunnalle viestiä ja kysyä jos voisin olla jollain tapaa avuksi. Olen tuntenut omistaja-Jasmiinan mieheni kautta jo vuosien ajan, ja ilokseni päätettin nopeasti että laitetaan hynttyyt yhteen pidemmän yhteistyön tiimoilta. On aina ilo tehdä kotimaisten pienyrittäjien kanssa hommia ja saan tietysti tarjota myös teille alennuksia, joten mikäs sen parempaa. Saatte siis Bär Barista -15% marraskuun loppuun asti, mainitsemalla mun nimen kassalla. Käykää pliis testaamassa, jos liikutte kulmilla!

I just need to tell you about my new favourite smoothie bar in Helsinki, it’s called Bär Bar. They just opened a small store close to my mom’s boutique, so the location is definitely perfect. The smoothies are heavenly! So creamy and yummy, and on top of that, made of local ingredients. So if you ever visit Helsinki, remember to stop by at this lovely smoothie bar! 

[group]

[half]

Jasmiina sai inspiraationsa Bär Barin perustamiseen Kaliforniasta, jossa hän asui muutamia vuosia sitten. Siellä smoothiekulttuuri on ihan omalla tasollaan ja unelma omasta smoothiebaarista alkoi kypsymään. Palattua Suomeen Jasmiina ja hänen avomiehensä Petri puhui usein siitä kuinka suomalaisia marjoja ei hehkuteta tarpeeksi, nehän on parasta superfoodia! Suomen luonto ja ilma on puhdasta, niin on siellä kasvavat marjatkin. Miksi raahata kilokaupalla acai-jauhetta ulkomailta, kun meidän omista metsistä löytyy jotain niin timanttista.  Kun yhdisti unelman smoothiebaarista ja nämä kotimaiset superfoodit, eli marjat, niin syntyi Bär Bar.

[/half]

[/group]

[group]

[half]

Listalta löytyy herkullisia bowleja ja smoothieta, joista omaksi suosikikseni on noussut It’s Nuts -proteiinismoothie. Listalla on paljon vegaanisia tuotteita, mikä on ehdottomasti suuri plussa. Tuotteisiin käytettävät mehut tehdään myös itse, jotta vältyttäisiin lisäaineilta ja piilosokereilta. Täydellistä!  Jos teillä on jotain erikoistoiveita, niin kommenttiboksiin saa laittaa!

[/half]

[/group]

Bär Bar Freda
Fredrikinkatu 30 (Bulevardin ja Lönnrotinkadun välissä)

Aukioloajat
ma-pe 8-18
la 9-16
su kiinni

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 comments

 1. Savon October 17, 2018

  Mahtavaa! Pakko sanoa, että muualla kuin keskustassa työskentelevälle aukioloajat hieman lyhyet.. Mutta pitää yrittää joku lauantai tsekata!

  Reply
  • Alexa October 17, 2018

   Pitää laittaa palautetta eteenpäin! Luulen että aukioloajat on mietitty lähellä olevien liikkeiden mukaan. Mutta toivottavasti saadaan Bär Bar ihan ytimeen pidempien aukioloaikojen kera pian! ?? xx

   Reply
 2. Tiina October 18, 2018

  Niin siis uusi juttuhan tuo Bär Bar ei ole. Itiksen Prismassa oli nimittäin saman firman piste jonkun aikaa, mutta ei ilmeisesti siellä oikein menestynyt ja lopetti varmaan tuossa puolisen vuotta sitten.
  Ei tullut itsekään siinä koskaan piipahdettua, kun jotenkin sitä ei kauppareissulla kaipaa smoothieta. Puuroja ei silloin kai vielä ollut listalla. Ehkä nyt voisi testata paikan smoothiet jos siellä päin pyörii. Ainakin paikan sisustus näyttää kivalta ja vegaanisuus tuotteissa on tosiaan plussaa. :)

  Reply
 3. Satu October 18, 2018

  Vielä kun pystyttäisiin ratkaisemaan tuo mukaanotettavien kahvien ja smoothien aiheuttama muoviroskaongelma! On muovimukia ja -kantta ja -pilliä tässäkin – jotka päätyvät todnäk sekajätteeseen, harvoin kai kotiin asti muovikeräykseen. Muuten pisteet Bär Barille.

  Reply
  • Alexa October 18, 2018

   No älä muuta sano, samaa ollaan Jasmiinan kanssa mietitty. Mutta sillä välin asiakkaat voi toki myös tuoda oman keepcupin tai muun mukin johon juoma tehdään. ? xx

   Reply
  • Noora October 23, 2018

   Samaa mieltä, muovittomia vaihtoehtoja kaivataan! Pillejä ja mukeja saa pahvisinakin :) Muuten vaikuttaa erinomaiselta, oon miettinyt ihan samaa että kotimaisia superfoodeja ei arvosteta tarpeeksi. Ihan hullua syödä perulaisia marjoja kun omia löytyisi ihan lähimetsistä :)

   Reply
 4. vveronika October 18, 2018

  oh I love your skirt!!! pls tell us where is it from??

  Reply
  • Alexa October 18, 2018

   It’s from Realisation Par ? xx

   Reply
   • Veronika October 19, 2018

    thank you :-))

    Reply
 5. Minna October 18, 2018

  Tää oli hetken aikaa myös itiksen prismassa, mutta nyt siihen on tilalle tullut jungle juice bar. En kerennyt koskaan testaamaan!

  Reply
 6. Jekku October 18, 2018

  Ehdottomasti kiinnostaa, vielä kun tulisi Ullanlinnan suuntaan, siellä ei esim Jungle Juiceja tai vastaavia kun ole!

  Reply
  • Alexa October 18, 2018

   Totta muuten, sielläpäin ei ole kyllä mitään semmosta! Palautetta vaan eteenpäin! ❤️ xx

   Reply
 7. Pilvi October 19, 2018

  näyttääpä ihanalta, pakko käydä testaamassa!

  Reply
  • Alexa October 19, 2018

   No todellakin! ? xx

   Reply
 8. Terry October 19, 2018

  Hei Alexa,

  Halusin kysya, oletko jo pessyt kuvan neulettasi? Minulla on sama ja vesipesu ohjeen mukaan kielletty, mutta mietin onnistuisiko pesu koneen hellavaraisella villaohjelmlla..

  Reply
  • Alexa October 19, 2018

   En oo! Tuulettanut vaan ☺️ xx

   Reply