HELSINGIN PARHAAT SMOOTHIET

october 17, 2018, Helsinki

Kaupallinen yhteistyö: Bär Bar

Helsingin keskustaan on avattu mitä ihanin uusi smoothiebaari, nimittäin Bär Bar. Kaikista iloisin olen siitä että Bär Bar avasi nimenomaan Fredalle, joka on tietysti mun suosikkikatu koko kaupungissa. Riensin heti avajaispäivän jälkeen ottamaan selvää tästä uudesta tulokkaasta ja rakastuin oitis. Kerrankin Suomessa on välipalabaari mun makuun. Bär Bar avasi tosiaan vasta kolme viikkoa sitten ovensa Fredalle ja ravasin siellä niin tiiviiseen tahtiin, että päätin lopulta laittaa omistajapariskunnalle viestiä ja kysyä jos voisin olla jollain tapaa avuksi. Olen tuntenut omistaja-Jasmiinan mieheni kautta jo vuosien ajan, ja ilokseni päätettin nopeasti että laitetaan hynttyyt yhteen pidemmän yhteistyön tiimoilta. On aina ilo tehdä kotimaisten pienyrittäjien kanssa hommia ja saan tietysti tarjota myös teille alennuksia, joten mikäs sen parempaa. Saatte siis Bär Barista -15% marraskuun loppuun asti, mainitsemalla mun nimen kassalla. Käykää pliis testaamassa, jos liikutte kulmilla!

I just need to tell you about my new favourite smoothie bar in Helsinki, it’s called Bär Bar. They just opened a small store close to my mom’s boutique, so the location is definitely perfect. The smoothies are heavenly! So creamy and yummy, and on top of that, made of local ingredients. So if you ever visit Helsinki, remember to stop by at this lovely smoothie bar! 

Jasmiina sai inspiraationsa Bär Barin perustamiseen Kaliforniasta, jossa hän asui muutamia vuosia sitten. Siellä smoothiekulttuuri on ihan omalla tasollaan ja unelma omasta smoothiebaarista alkoi kypsymään. Palattua Suomeen Jasmiina ja hänen avomiehensä Petri puhui usein siitä kuinka suomalaisia marjoja ei hehkuteta tarpeeksi, nehän on parasta superfoodia! Suomen luonto ja ilma on puhdasta, niin on siellä kasvavat marjatkin. Miksi raahata kilokaupalla acai-jauhetta ulkomailta, kun meidän omista metsistä löytyy jotain niin timanttista.  Kun yhdisti unelman smoothiebaarista ja nämä kotimaiset superfoodit, eli marjat, niin syntyi Bär Bar.
Listalta löytyy herkullisia bowleja ja smoothieta, joista omaksi suosikikseni on noussut It’s Nuts -proteiinismoothie. Listalla on paljon vegaanisia tuotteita, mikä on ehdottomasti suuri plussa. Tuotteisiin käytettävät mehut tehdään myös itse, jotta vältyttäisiin lisäaineilta ja piilosokereilta. Täydellistä!  Jos teillä on jotain erikoistoiveita, niin kommenttiboksiin saa laittaa!

Bär Bar Freda
Fredrikinkatu 30 (Bulevardin ja Lönnrotinkadun välissä)

Aukioloajat
ma-pe 8-18
la 9-16
su kiinni

Photos by Hanna Väyrynen

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *