Hello from The Other Side

alexa-dagmar-thaimaaalexa-dagmar-thaimaa2alexa-dagmar-thailand_MG_9877_MG_9847_MG_9893
Terveisiä hiukan erilaisista maisemista! Snäpissä mua seuranneet ovatkin varmasti huomanneet maisemanvaihdoksen, mutta muuten en tästä reissusta olekaan tainnutkaan aikaisemmin höpöttää? Lähdettiin nimittäin tiistai-iltana poikaystäväni kanssa Thaimaahan ja pitkän reissailun jälkeen saavuimme viimein eilen iltapäivällä tänne Koh Samuin saarelle. Poikaystäväni talviloma ajoittui tähän maaliskuun alkuun, ja kun molemmille sattui sopimaan niin napattiin lennot Thaimaan lämpöön.

Täällä samaisessa Renaissance – hotellissa majailtiin viime vuonnakin, ja siitä lähtien olen kaivannut tänne takaisin – erityisesti herkullisen ruoan takia. Hyvä ruoka parempi mieli, eikö vain?  Kookosjätskistä olen vouhkonnut kaikille tuttavilleni, mutta sen lisäksi tämän hotellin perinteiset thaikkuruoat jäivät mieleen. Eilen oli tietysti saatava heti molempia, ja ruoka oli vähintään yhtä hyvää kun muistinkin. Muuten eilinen meni pienessä sumussa, mutta nyt yhden hyvin nukutun yön jälkeen alkaa tuntumaan maisemanvaihdoskin todellisemmalta. Lämpöä täällä todella riittää, mikä on kyllä ihan mahtavaa. Ja hei, jos sieltä löytyy vinkkejä tännepäin niin saa ilman muuta jakaa! :)

Hello from Thailand! I guess I forgot to mention that we booked last-minute flights with my boyfriend and here we are. We are actually staying at Hotel Renaissance Koh Samui, exactly the same hotel we stayed last year. We really liked the place and I fell in love with the food (traditional Thai food and coconut ice cream, say no more!), so we thought that it would be fun to come back. We arrived here yesterday noon and we were so tired of all the traveling, that we didn’t do much during the day. After well-slept night it felt amazing to wake up when the sun was rising. Today I’m going to relax, start reading a new book and also shoot some material for my own book. Lovely day coming ahead. 

And guys! If you have any Koh Samui or Bangkok tips, let me know! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 comments

 1. A March 10, 2016

  Ah, ihanaa että lähditte kihlattusi kanssa pienelle kuhertelu lomalle! Varmasti ihanaa viettää aikaa vain kaksistaan kaiken tuon kiireen keskellä vaikka ympärillä tapahtuukin iloisia asioita. Snäpissä olenkin jo ihmetellyt että mihin paratiisiin oot karannut, mutta en siellä oo kehannu kysyä. :) nauttikkaa lomasta ja lämmöstä! :)

  Reply
  • Alexa March 10, 2016

   No älä muuta sano! :) Kiitos paljon ihana! xx

   Reply
 2. Jennpu March 10, 2016

  Katoinkin snäpissä et heeetkonen. nyt tää ei oo kyllä suomesta :D
  Mut ihanaa lomaa siellä lämmössä, itse odottelen Pariisin ja Disneylandin lomaa, jonne on vielä 39 päivää (jep, countdown löytyy luurista)

  Reply
  • Alexa March 10, 2016

   Hahah no älä muuta sano :D Oi ihanaa, kevät on Pariisissa ihanaa aikaa – nauti! xx

   Reply
 3. Jenni March 10, 2016

  Oi että! Instan perusteella tuntuu että kaikki nauttii nyt biitseistä ja etelän lämmöstä kookos kädessä, ja itselle tulee hirveä matkakuume täällä loskassa talsiessa. Mutta pitää vaan yrittää myötäelää näiden sun ihanien kuvien välityksellä! :D

  http://shakespeareandsparkle.com/

  Reply
  • Alexa March 10, 2016

   Haha no älä muuta sano :D En muistaakseni ole koskaan ollut maaliskuussa lämpimässä ja täytyy sanoa että oli kyllä oiva aika lähteä karkuun. Juuri kevään kynnyksellä, niin että kellotkin vaihdetaan heti kotiuduttua. Sitten se kesä tuleekin jo kovaa vauhtia :) xx

   Reply
 4. Silja March 10, 2016

  Ihanaa lomaa! Saako uteliaisuutta kysyä mitä tuleva aviomiehesi tekee työkseen? :)

  Reply
  • Alexa March 10, 2016

   Kiitos kovasti! Aina voi tietysti kysyä :D “Juttuja” tekee kuulemma! xx

   Reply
 5. Erica March 10, 2016

  Nauttikaa lämmöstä! Meni iho kananlihalle kun kuvittelin miltä se lämpö nyt tuntuisikaan :D

  Reply
  • Alexa March 11, 2016

   Haha no joo, kyllä se kieltämättä ihanaa on! Kiitos! :) xx

   Reply
 6. papukaisa March 10, 2016

  Hei tää uus layout on tosi freesi! Jos teitä kiinnostaa sukeltaminen niin mä olin Krabilla sukellusduunissa pari talvee sitte, voin suositella niin firmoja ku tietty myös kohteita! Ja jos ette oo sukeltanu niin sellanen sukelluskokeilu on oikeesti kokemisen arvoinen! :)

  Reply
  • papukaisa March 10, 2016

   Niin siis Krabin lisäksi olin myös Koh Taolla osan kaudesta. Luin eka väärin et ootte Lantalla. Mut siis Taolta löytyy kans ihania opeja, mun kavereita (koska sinne on kuitenki mentävä, Samuilla ei mielestäni hirveesti sukelluskohteita ole) :)

   Reply
   • Alexa March 11, 2016

    Joo kyllä täälläkin kai jotain on, mutta jostain syystä mä en ole vielä innostunut sukeltamisesta :D Snorklata ehkä voisin, mutta ne sukelluslaitteet ei kauheesti viehätä haha! Kiitos vinkeistä! :) xx

    Reply
 7. sk March 10, 2016

  Oooh viettäkäähän oikein ihana loma siellä lämmössä ja herkkujen keskellä! :) Piristävää myös täällä nähdä tällaisia kuvia, joten lisää vaan tulemaan ;)

  Reply
  • Alexa March 11, 2016

   Jee, ihanaa kiitos! :) xx

   Reply
 8. Anni March 11, 2016

  Aaah Koh samui on ehdottomasti yksi lemppari paikoistani! Jos joku päivä alkaa thai ruoka kyllästyttämään niin suosittelen Gusto nimistä Italialaista ravintolaa Fisherman Villagessa Bo Phutissa! Ehdottomasti yksi parhaista italialaisista ravintoloista Aasiassa ja rannan tuntumassa kun on niin maisematikin on kohdillaan, varisinkin auringonlaskun aikaan!! :) Ihanaa ja rentouttavaa lomaa sinne! xx

  Reply
  • Alexa March 11, 2016

   Oikeesti, jee, kiitos vinkistä! :) xx

   Reply