Hello Dubai

anantara-dubai3dubai-anantaraanantara-dubai
Noniin vihdoinkin postaus täältä Dubaista! Vähän väsyneissä merkeissä on tosiaan tämä päivä mennyt, kun saavuttiin tänne perille aamuyöstä, eikä koneessakaan tullut nukuttua. Oltiin buukattu huone vasta tälle päivälle, joten jouduttiin hiukan odottelemaan aamulla ennenkuin päästiin huoneeseen päikkäreille. Sää on ollut tänään poikkeuksellisen huono, muta onneksi ehdittiin aamupalan jälkeen nauttimaan säästä hetken verran. Asutaan tosiaan Hotelli Anantara Dubaissa täällä “palmusaarella”, joka vaikuttaa oikein kivalta resortilta. Tosin kauheesti ei olla vielä ehditty ympärillemme katsomaan ja täällä alkaa nyt ilmakin hämärtyä (+2h aikaeroa), mutta huomenna ehditään paremmin kiertelemään.

Tosiaan mitään sen kummempia suunnitelmia reissun varalle ei ole. Mulla on jonkun verran työjuttuja (skype -palavereja ja sellaista, ei mitään kovin jännää!), mutta muuten vaan fiilispohjalta puuhailemista. Katsottiin just hotellin aktiviteettimahdollisuuksia, ja ajateltiin kyllä jotain hauskaa kokeilla. Itse olen nimittäin sellanen että en kauaa jaksa laakereillani lepäillä, korkeintaan tunnin päivässä siis. Flunssan takia treeneistäkin on jo viikon tauko, joten kun tältä pikku tokkuralta selviän, niin en malta odottaa että pääseen treenaamaan. Yksi parhaista jutuista reissussa on nimenomaan noi kiireettömät aamut ja hyvä hikitreeni. No mutta mutta! Me mennään varmasti aika aikaisin nukkumaan, ja huomenna ollaan sitten valmiina pirteenä uuteen päivään.

P.S. Sisustusblogissa vinkki! 

Finally in Dubai! After over seven hours of traveling and waiting here and there we have finally settled in at the Anantara Hotel in Dubai on the Palm Island. The last time we were in Dubai we didn’t stay on the palm, so this time we really did want to experience it. The resort seems really lovely, though I haven’t had a proper tour yet. It’s getting dark already, but tomorrow the latest I’ll check the whole resort. 

We don’t have any specific plans for this vacation except enjoying the weather, the resort and the delicious food. Maybe we will stop by at the huge shopping malls at some point as well. I also took a look at our hotel’s activities and we thought that it would be fun to try kayaking or SUP:ing here, once we have time. I’m just so excited to be here, rest and eat well and go to the gym during the mornings. I was sick last week, so I haven’t exercised in a week, it’s about time! All in all, I’m enjoying the time here and keeping you guys updated!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 comments

 1. Brigitte Hayley November 24, 2015

  I’ve always wanted to go to Dubai, it looks so beautiful! Must be so nice to be somewhere hot during winter! x

  Brigitte | brigittehayley.com

  Reply
  • Alexa November 24, 2015

   It’s such a lovely place! :) xx

   Reply
 2. H November 24, 2015

  Vau,mikä paikka! :) Toivotan teille sinne aurinkoisia päiviä!!!

  Reply
 3. Sasha November 24, 2015

  Alexa I hope you will enjoy it like crazy! Can’t wait to see more updates from Dubai:)
  xx
  SASHA

  Reply
  • Alexa November 24, 2015

   Thanks so much Sasha! :) xx

   Reply
 4. Natali November 24, 2015

  Omg!! What a piece of Paradise this is!?! Lucky girl!
  Having a holiday without too many plans/ schedule is just wonderful, that’s when the best of and the most spontaneous times happen!

  http://lartoffashion.com

  Reply
 5. Sanna/Beauty Box November 24, 2015

  Oi! Ihania lomakuvia. Hauskaa reissua. :)

  http://www.beautyboxblog.com

  Reply
 6. sk November 24, 2015

  Oooh siis onko nuo yksittäisiä lomahuoneistoja joista tulee omat rappuset tuohon altaaseen? Näyttää kivalta paikalta! Dubai on ollut mun haavelistalla jo pitkään, joten innolla odottelen reissupostauksia :) Toivottavasti ilmat suosii ja teillä on muutenkin mukava ja rentouttava loma!!!

  Reply
  • Alexa November 25, 2015

   On joo! :D Just ihanaa kun voi vaan hypätä sängystä altaaseen! Yllättävän rauhallista on vielä tossa poolilla, kun pelkäsin että hirvee meno ja mekkala :D Kiitos kovasti hei! :) xx

   Reply
 7. Marie November 24, 2015

  You look great !Enjoy the time!

  Reply
 8. H November 25, 2015

  Ei hyvää päivää miten siisti hotelli, partsilta suoraan altaaseen?!! Kade.. ;) Nauttikaa!!

  Reply
  • Alexa November 25, 2015

   No eiks vaan! Ja mieti vielä että tämä on joku “perushuone” täällä :D Ihan kreisejä villoja ollaan myös bongailtu! Kiitos :) xx

   Reply
 9. Valtsu November 28, 2015

  Mistä noi ihanat bikinit on? Aivan upeat! :)

  Reply
  • Alexa November 28, 2015

   Ebaysta tilasin joskus :D Kauniit, mutta niin huono laatuset että ei mitään järkeä. Haluaisin ostaa ne Agent Provocateurin biksut… Aika kalliit kylläkin, mutta toisaalta ostan ehkä kerran kahdessa vuodessa biksut niin siinä mielessä… No katsotaan :D xx

   Reply