Healthy & Yummy

Olen löytänyt vanhan jälkkärisuosikkini uudelleen! Kevyttä turkkijugua, marjoja ja / tai hedelmiä, ja päälle vähän hunajaa / tai agavesiirappia. Halut Tämä herkku on sinänsä nostalginen, sillä vedettiin tätä Lindan kanssa kaksin käsin Kreikassa pari vuotta sitten. Yhtä hyvältä maistuu edelleen, jos ei vielä paremmalta. Nyt on jo ihanasti tuoreita marjoja saatavilla, joten kannattaa todellakin ottaa niistä ilo irti. Tämä on muuten myös hyvä vaihtoehto äitienpäivän brunssipöytään! :) 


This one is an oldie but a goodie. This was our go-to breakfast, when we traveled to Greece with Linda, and it’s so mouth-watering! It consists of Greek yogurt, fresh berries and a hint of agave syrup / honey. So simple and so delicious! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Adriana May 10, 2014

  My all time favorite breakfast :) I can eat it every day and never get bored of it :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 10, 2014

   It’s so gooood! :) xx

   Reply
 2. Elina May 10, 2014

  Tein tän postauksen luettuani tätä samaa herkkua pitkästä aikaa, oli ihan älyttömän hyvää! Etenkin kun mun herkuton huhtikuu on jatkunut vielä nyt toukokuullekin, niin tuntu siltä kun ois vedelly kermavaahtoa suoraan purkista haha :-D Oon kyllä tän karkkia&herkkulakon aikana tullu siihen tulokseen, että usein marjat ja pirtelöt jne on paljon parempaa syötävää kuin liialliset sokeripommit! Tosin Fastin valkosuklaa-mansikka prodepatukasta oon vähän riippuvainen, se kun maistuu niin elävästi valkosuklaalta.

  Sun blogista oon usein käyny nappailemassa näitä terveellisempien snacksien ohjeita, enkä kyllä koskaan oo vielä niillä mennyt metsään :) Ihanaa kun muutenkin tuntuu että sulla on niin terve ja järkevä ote syömiseen ja kokkailuun, eikä mikään ääridietti mitkä tuntuu nykyään olevan niin muotia! Ite oon myös sitä mieltä, että jos isot linjat on kunnossa niin epäterveellisemmätkin ateriat sillon tällön on erittäin tervetulleita (nimimerkillä bananabreadista haaveilija :–D )

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 10, 2014

   Loistavaa hei! Tää on parasta! Ja siis mä kokeilen useastikin erilaisia reseptejä, mutta vaan ne oikeasti parhaat pääsevät tänne jakoon. Tää tosin nyt oli niin perus kun olla ja voi, mutta eipä voi ainakaan mennä pieleen ;)

   Mun ajatus on nimenomaan että perusasiat kuntoon, niin sitten pienet satunnaiset herkkuhetket ei haittaa! Kesältä odotan niitä ulkotreenejä, mutta yhtä lailla myös skoolailua mattolaiturilla ja jätskihetkiä rannalla! Olisi nihkeää (ja musta ainakin ihan järjetöntä) skipata kaikki parhaat hetket vaan rasvatonta kroppaa tavoitellessa. Ja siis pakko todeta että ainakin mun parhaat muistot liittyy jotenkin ruokaan tai juomaan haha :D

   Ja mikä sattuma! Just sovittiin Viivin kanssa et leivotaan huomenna healthy BB :D Se on itse asiassa musta parempaa kun se “epäterveellinen versio”. Hyvät rasvat kookos – ja mantelijauhoista ja makeus banaaneista, mums! :) xx

   Reply
 3. Jenny May 11, 2014

  Etkö oikeesti ikinä syö oikeeta ruokaa? Siis esim. pizzaa, oikeeta riisiä ja lihaa, pastaa? Ja tiedäthän, että kaupasta saa kunnon makeutusaineita kuten sokeria ja siirappeja. Siis ei mitään stevia ja agave höpötystä.

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 11, 2014

   Haha ehkä toi “oikea ruoka” on vähän suhteellista :) En pidä pizzasta sitten ollenkaan, mutta herkuttelen kyllä satunnaisesti esim. karkilla! Joskus enemmän ja joskus vähemmän :) Burgereista kyllä pidän, jos ne on hyvin tehty! xx

   Reply