Healthy Travel Snacks

Yhteensä reilu kymmenen tuntia matkustamista edessä eli ihan hyvä varautua pienien eväiden kera. Kävin eilen Punnitse et Säästä -liikkeessä eväsretkellä, joten nyt on patukkavarastotkin täytetty.

Normaalisti suosin suoria lentoja, mutta tällä kertaa pieni jalottelu Oslossa on varmasti ihan paikallaan. Suolasta ruokaa kun on vähän vaikeaa ottaa mukaan (tosin Linda suositteli mulle kananmunaa, mutta mä en suoranaisesti lämmennyt sen kuljettamiselle), niin Oslossa voi käydä nappaamassa jotain pientä jos ehtii. Mutta eiköhän näillä muuten pärjää! Minkälaisia eväitä te yleensä suositte matkustaessa?:) 

It’s time to travel! I’m definitely not a fan of airline meals, so I tend to bring my own goodies on board. My snacks consists of fruits, nuts, raw bars and raw chocolate, yummy! We have a stop off in Oslo, so there is also a chance to catch a little something to eat. What kind of a snacks do you prefer while traveling? :)
 

Apple & Pear slices, Almonds, Pecans and Brazil Nuts.


Raw Chocolate, yummy!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 comments

 1. M April 2, 2014

  HAHAHAHA repesin tolle Lindan kananmunalle. Laita se käsilaukkuun, raakana?

  Ihanaa matkaa nuppu, harmi ettei keretty nähdä, HECTIC – treffataan heti kun tuut takas! Suukkoja sata!

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 2, 2014

   Hahahah paras, nimenomaan! Ja sit kun muna (jostain syystä) poksahtaa laukkuun, niin pitää mennä pesemään kännykkää lavuaariin… True story ;) Joooo ollaan kuulolla ens viikolla, suukkoja!! xx

   Reply
 2. salla April 2, 2014

  Näkd. Ehdoton oma suosikkini, nam! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 2, 2014

   Nakut on niiiin hyviä!:) xx

   Reply
 3. roosa April 2, 2014

  Aina pitää olla jugurtticashewpähkinöitä tai pelkkiä cashewpähkinöitä :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 2, 2014

   Ah cashewit nams! :) xx

   Reply
 4. Sara April 2, 2014

  I love eating nuts and I have a serious weakness for chocolate. And combined it’s even better :D
  I really want to try out those raw bites, they look so yummy! Only problem is that I don’t know where to buy them over here :)

  Have fun on your trip !!

  X Sara

  http://windowonmywardrobe.blogspot.com/

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 2, 2014

   Haha I really love nuts and chocolate too! Rawbites are soooo good, I’m not sure if they are sold outside of Scandinavia yet :o Thanks so much Sara! xx

   Reply
 5. maria April 2, 2014

  Pähkinät on kyllä ihan parhaita, mutta saako niitä siis tosiaan viedä koneeseen? Jee, jos saa. Mä vaan kuulin joskus sellaisen legendan, ettei saisi viedä. Siis siltä varalta, että jos koneessa vaikka jollakulla on todella todella vakava allergia.

  Ja Ombareista tuo mansikka-kerma on kyllä ihanin.

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 2, 2014

   Joo kyllä saa viedä! :) Haha ja mustakin on tullut vainoharhainen kun olen katsonut liikaa “Australian rajalla” ohjelmaa :D Joo se on ihan sairaan hyvää hei! :) xx

   Reply
 6. Sissi April 2, 2014

  Mä en ole ottanut eväitä pidemmällekään lennolle, ostanut vaan ison vesipullon ennen koneeseen nousua. Syön yleensä hyvin ennen lähtöä ja nappaan välilaskun aikana jotakin ehkä lentokentällä (koneessakin on jotakin useimmiten tarjolla)Tulee vaan mieleen joskus koneessa että ihmiset taitaa napostella lentojen aikana enemmän kuin normaalisti:) Mä oon niin vanhakin (melkein 40v) jo että muistan ajan ettei kenellekään tullut mieleen omia eväitä ottaa mukaan koneeseen (ehkä joku omppu). Hyvältä näyttää kuitenkin sun eväät:)

  Reply
 7. ellab April 2, 2014

  Parasta matkaevästä on äitin tekemät voileivät :) Reissumiestä, oltermannia tai muuta juustoa ja suolakurkkua. Ne on sitten ihan pakko syödä vaikkei enää nälkä oliskaan just silloin. Tosin joihinkin maihin tai lennoille ei vissiin saa viedä ruokaa. Omenapalat on myös äidiltä opittu välipala, joka kestää kivasti kuljettamista toisin kuin banaani. Hyvää matkaa !

  Reply
 8. Emmi April 2, 2014

  Wow, now I feel bad about my post about cupcakes ;) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

  Reply
 9. Elisa Lepistö April 2, 2014

  hahahhah :D muakin nauratti toi kananmuna! En oo muuten ikinä tajunnut ottaa mukaan omia eväitä ja sitten venailen aina niitä lentokoneaterioita ihan hädissäni :D Ensi kerralla lähtee kyllä kunnon eväät mukaan! Kiitos Alexa.

  Reply
 10. Jenny April 2, 2014

  Ai miksi suolaista ei voi ottaa mukaan? :)
  Kyllähän sitä voi tehdä vaikka millaisen lunchboxin. Itse teen yleensä jonkun maukkaan kanasalaatin mukaan ja ihania täytettyjä voileipiä. Kunhan ei raejuustoa ota esim alkuperäisessä pakkauksessa, ettei se jää turvatarkastukseen hävitettäväksi. Tosin jos laittaa raejuustoa salaatin sekaan niin se on ok. Voi näitä sääntöjä ;)
  Hyvää matkaa!

  Reply
 11. Minna April 2, 2014

  Mä kyllä otan monestikin keitettyjä kananmunia evääksi! :D Ne pitää nälkää niin hyvin eikä ehdi mennä huonoksi vaikka useamman tunnin olisikin laukussa, eivätkä vie paljon tilaa. Eivät ehkä tuo vettä kielelle mutta eipähän tarvitse ostaa kalliita välipaloja kentältä..

  Reply
 12. Jaana April 4, 2014

  Itse en ota mitään mukaan, olen karaistunut vuosien varrella. Katso muuten tarkkaan ns. healthbarin sokerisisältö. Alle 10 on ok, monissa aivan järjettömiä määriä sokeria. Mielummin sitten syö vaikka tummaasuklaata.

  Reply