Healthy Chocolate Mousse

february 8, 2018, Food

Tässä resepti, jonka sain PT:ltäni kuukausi sitten ja johon olen hullaantunut ihan täysin! Olen hehkuttanut tätä jokaiselle kaverilleni ja saanut heidätkin koukkuun. Muistan aikoinaan lukeneeni “avokado-suklaamoussesta” ja se ei ajatuksena houkuttanut sitten millään, mutta kelkka kääntyi kyllä ihan täysin kun kokeilin tätä reseptiä. Avokado ei maistu millään tavalla, mutta se tekee koostumuksesta ihanan kermaisen. En ole pahemmin tämän jälkeen muita herkkuja kaivannutkaan ja parasta tässä on se että se valmistuu minuutissa.

Laita blenderiin:

1 jäinen banaani
1/2 avokado
1 rkl maapähkinä/mantelivoita
1 rkl raakakaakaojauhetta
1rkl raakakaakaonibsejä
30g suklaan makuista heraa
1dl vettä tai kaura/mantelimaitoa
(olen ihan koukuttunut supermass nutritionin suklaaheraan, paras kokeilemani hera)

Kaikki vaan blenderissä sekaisin ja voilá, on mousse valmiina. Niin hyvää! Voisi muuten toimia myös minttu tohon komboon ihan hyvin, pitääkin testata seuraavaksi.

I got this recipe from my PT about one month ago and I’m totally hooked! It tastes like the perfect chocolate mousse, but it’s a definitely a healthier version of it. You should totally give it a try! 

Put these ingredients into a blender:

1 frozen banana, 1/2 avocado, 1 tbsp peanut / almond butter, 1 tbsp raw cocoa powder, 1 tbsp raw cacao nibs, 30g chocolate protein powder, 1dl water or oat / almond milk. 

It’s so yummy! 

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *