HAY Loop Stand Hall

hay-rekki-loop-standhay-loop-stand
Heippa! Elossa ollaan täällä sisustusblogin puolellakin. Pienessä kesähorroksessa vieläkin, kun ei ole kauheasti sisustaminen viime aikoina napannut. Nyt olen kuitenkin yrittänyt ryhdisäytyä asian suhteen, ja meinaan syyskuun aikana saada suurimman osan mattohankinnoista tehtyä. Kylppärin kuvaan teille vielä tällä viikolla!

HAY:n rekistä oli pakko tulla kirjoittamaan muutama sananen. Suurinosa vanhemmista lukijoista varmaan muistaakin rekin jo ensimmäisestä asunnosta, ja se on seurannut meitä aina sieltä tänne sakka. Mahtava sijoitus siis! Rekki on sen verran pieni ~ 40 x 40 x 150cm että sille löytää aina paikan jostain. Talvisin ripustan siihen käytetyimmät neuleet, ja nyt kesällä säilytän siinä vaaleita kesämekkoja. Etummaisena roikkuukin synttärimekkoni, mikä pääsee käyttöön viikonloppuna.

Harmi että HAY aikoinaan lopetti valkoisten henkareiden tuotannon, enkä vieläkään tiedä miksi. Valkoisia myytiin todella hyvin, joten kyselijöitä on kyllä riittänyt. Toisaalta mustat henkarit tuovat kokonaisuuteen kivaa kontrastia, joten eivät nekään ole yhtään hullummat!

Sorry for being so lazy with home posts lately! I haven’t found inspiration for decorating, but fortunately fall is always the best time to decorate. Can’t wait to start looking for some cozy lanterns and fluffy blankets to our home. 

I just wanted to say a few words about the HAY Loop Stand Hall clothing rack. I have had it for many years now, so it was definitely a great purchase. It’s so small that it’s always easy to find a room for it and I never get bored of the simple design. During winter I tend to hang my favorite sweaters on it and during summertime I always place my cutest summer dresses on it. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Mielipide August 25, 2015

  Toki jokaisella on omat mielipiteensä ja vaikka vaaleat ja valoisat kuvat ovatkin upeita, on näissä tuo ylivalottuneisuus hieman häiritsevä, sillä tuntuu ettei kuvasta saa selvän mitä on lähdetty kuvaamaan, saati mitä kuvassa ylipäätään on :/

  Reply
  • Alexa August 25, 2015

   Oikeesti? Tämä on varmaan näyttökohtainen juttu, koska mun näytöllä näyttää ihan hyvältä! Pitää ottaa toi huomioon tulevaisuudessa :) xx

   Reply
   • Mielipide August 25, 2015

    Yritin nyt vielä oikein tiirailla, mutta ainakin tästä mun näytöltä alin kuva näyttää todella hyvältä, ylimmästä jää jo paljon näkemättä ja keskimmäisestä näkyykin kuvattavasta kohteesta oikeastaan henkarit :/

    Reply
    • Alexa August 25, 2015

     Eikä no voi hitsi! Koitin vielä parilla eri päätteellä katsoa :( No mä katon jos vaikka vähentäisin noista exposurea! xx

     Reply
 2. Terhi August 26, 2015

  Mä luen puhelimella tällä hetkellä ja kuvat ovat ainakin tässä täysin selkeitä, eivätkä lainkaan ylivalottuneita. En tiedä kerkesitkö niille jo jotain tehdä. : )

  Joo valkoiset HAYn henkarit olisi täälläkin ollut hakusessa, vaikka mustakin on kiva kyllä.. : )

  Reply
  • Alexa August 26, 2015

   Joo me vedin vähän exposurea alas näistä! :) xx

   Reply