Happiness

cph
Viime viikko oli aika tapahtumarikas, eli käydäänpä läpi viikon tapahtumia.

Alkuviikkoon mahtui muutama reissu, ensin Tukholma ja sieltä Köpikseen. Onneksi Linda oli koko ajan menossa mukana, niin pystyimme samalla viettämään harvinaista laatuaikaa keskenämme. Kööpenhamina on kyllä niin ihana kaupunki, että sinne olisi voinut jäädä pidemmäksikin aikaa. Täytyy siis tehdä reissu Köpikseen hiukan myöhemmin keväällä uudelleen!

Last week was one of the most memorable weeks I have ever had. Let’s do a little recap. 

The week started in Stockholm and Tuesday morning we traveled to Copenhagen together with Linda. The day went super fast, I wish we had more time to explore the city. Definitely planning a trip to cph soon! 
_MG_9893
Reissusta kotiuduttua oli kädet täynnä hommaa. Paljon töitä ja menoja, ja vatsa täynnä perhosia tulevista kihlausuutisista. Perjantaina laitettiin koti kuntoon, tilattiin Richardilta ruoat ja kutsuttiin vanhemmat meille “tupareihin”. Alkumaljan yhteydessä paljastimme juhlien varsinaisen syyn, ja voi sitä onnen ja ilon määrää mikä vanhemmistamme kumpusi. Ilta oli täynnä onnenkyyneliä ja halauksia, ja viimeinen skoolaus taisi mennä puolen yön paremmalle puolelle.

After getting back home I was really busy with work related stuff. Getting back to Zarro, answering e-mails, tons of meetings and so on. On Friday we cleaned up the apartment and ordered food from Richard. Our parents thought that they would be attending our housewarming party, but it was an engagement party instead! You should have seen their faces when we announced the news! It was awesome. 
cph5
Lauantaina aloitin päivän The Cockissa kirpparin merkeissä. Tavara meni ennätysvauhtia, ja parin tunnin päästä istuinkin jo Hannan luona kirjapalaverissa. Suunniteltiin kirjan visua ja kevään aikataulua – olen super innoissani! Sneak peekiä tulossa seuraavan palaverin jälkeen, kun istutaan graafikoiden kanssa alas. Palaverista juoksin kotiin nappaamaan kihlattuni kainaloon ja suunnattiin Eiraan kuvaamaan kihlakuvia. Kuvattiin räntäsateessa vartti ja olosuhteista huolimatta kuvat onnistu hyvin! Suurkiitos Janitalle kuvien ikuistamisesta. Laitan varmasti lisää kuvia siitä sessiosta pian tänne blogin puolelle. Illalla vuorossa oli yhdet kolmekymppiset ja pääsin vihdoinkin maistamaan Treffin kuuluisaa burgeria. Testasin huvikseni vegeburgeria bataattiranskalaisilla ja ne olivat kyllä kaiken hehkutuksen arvoisia. Etenkin ne bataattiranut, voisin mennä takaisin niiden vuoksi any day.

I woke up early on Saturday morning to put things together for our blogger flea market. Thanks to everyone who attended, it was a great success. After 1,5 hours of selling I left empty handed (yey!) and continued to a meeting with my publisher, Hanna. We planned the spring and the layout of the book, I’m so excited. I’ll share some sneak peek pictures after our next meeting with graphic designers. Later on we took our engagement pictures with Janita and they turned out gorgeous! Even though the weather was bad and the whole session lasted for about 15 minutes. You saw one picture yesterday, but I’ll share more later for sure. 
alexa-dagmar
Synttäreiden jälkeen kutsuin lapsuudenystäväni meille lasillisille juhlistamaan kihlauksia. Toinen ystävistäni kihlautui nimittäin kanssani samaan aikaan, joten olihan sille ehdottomasti nostettava malja – jos toinenkin. Ei tosiaan ollut tarkoituksena lähteä juhlimaan sen suuremmin, mutta siinä sitten taisi käydä vanhanaikaiset. Hauska ilta kaiken kaikkiaan, ja mikä olisikaan ollut parempi tapa herätä kun teidän mahtaviin onnentoivotuksiin. Suurkiitos aivan ihanista sanoistanne ja myötäelämisestä. Arvostan teitä kovasti!

Later on, I invited my childhood friends over to toast for engagements. One of my best friends got engaged at the same time too! At first we thought that we would just stay in and go early to bed, but it didn’t go as planned. We ended up celebrating until the early hours and had so much fun. It was awesome to wake up and see your lovely comments regarding our engagement! I’m so grateful of having an amazing community of smart and lovely readers. Thank you for being so amazing!
_MG_0102_MG_0050

Leave a Reply

Your email address will not be published.

53 comments

 1. Natali February 8, 2016

  What a week?! Definitely those kind of moments that you’ll remember for a long time. :) Congratulations on the engagement, the ring looks incredible!

  http://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa February 8, 2016

   Pretty awesome week indeed! Thanks so much Natali! :) xx

   Reply
 2. Laura February 8, 2016

  Ihanaa Alexa! Onnittelut minunkin puolesta :) sun blogista on tullut viime viikkojen aikana yksi lemppareistani!! :)

  Reply
  • Alexa February 8, 2016

   Voi kiitos kovasti! :) xx

   Reply
 3. anne4 February 8, 2016

  Paljon onnea vielä kihlauksen johdosta! <3 Aina kun kuulen jonkun kihlautuneen, tulee elävästi mieleen oman kihlattuni järjestämä yllätyskosinta viime keväältä – kihloihin meneminen todella on yksi elämän ikimuistoisempia hetkiä! :) Sormuksesi on todella kaunis, olisi kiva vielä nähdä siitä tarkemmin kuvia ja kuulla lisää suunnitteluprosessista :) Ja mahtavaa päästä lukemaan häihin liittyviä postauksia nyt kun samalla kun omat häät ovat suunnitteilla :)

  Reply
  • Alexa February 8, 2016

   Suurkiitos ja myöhäiset onnittelut sinnekin! :) xx

   Reply
 4. Suvi February 8, 2016

  Hei, ensinnäkin SUURET SUURET ONNITTELUT! ja sitten kysymykseeni, mistä käyt ostamassa tulppaanit, aina nin kauniisti sidotut että pakko päästä itsekkin samoille tulppani apajille!

  Reply
  • Alexa February 8, 2016

   Voi kiitos! :) Inbloomista Uudenmaankadulta! Tiina sitoo ja laittaa kaikki niin kauniisti aina, ja kukat kestääkin todella pitkään! xx

   Reply
   • Suvi February 8, 2016

    Super kiitos nopeasta vastauksesta! Täytyykin suunnata sinne, kun muutan siihen lähettyville piakkoin!

    Reply
 5. H February 8, 2016

  Ei vitsi, paljon onnea kihlautumisen johdosta! Ihana sormus ❤

  Reply
 6. Eva February 8, 2016

  Onnea kihlaparille! Ihana sormus. Minäkin luen mielelläni postauksia kosinnasta, sormuksen suunnitteluprosessista, hääsunnittelusta ynnä muusta.

  Reply
  • Alexa February 8, 2016

   Jee, hieno juttu! :) Kiitos! xx

   Reply
 7. siiri February 8, 2016

  ihana postaus! jotenkin todella kivasti rakennettu, fiilis välittyi hyvin ja ihania asioita on aina ihana lukea, hih :-)

  xxsiiri

  Reply
  • Alexa February 8, 2016

   Voi kuinka kiva kuulla Siiri! Kauhean pitkä selostus tuli, mutta hyvä jos tunnelma välittyi! :) xx

   Reply
 8. -H February 8, 2016

  Ihania uutisia, paljon onnea :) Sormuksesi on todella upea!!

  Reply
  • Alexa February 8, 2016

   Kiitos kovasti :)! xx

   Reply
 9. Annn February 8, 2016

  Ihanaa, malta odottaa että näkee teistä ne kuvat :-)

  Reply
  • Alexa February 8, 2016

   Joo ne oli kyllä kivoja! :) xx

   Reply
 10. Lilja February 8, 2016

  Hurjasti onnea kihlautumisen johdosta! Kaunis sormus sinulla, vivahtaako kivi pinkkiin, vai näyttääkö se vaan kuvassa? :)

  http://www.styleinterrupted.blogspot.com

  Reply
  • Alexa February 8, 2016

   Kiitos paljon! :) Kyllä se ihan “valkoinen” on :) xx

   Reply
 11. Lotta February 8, 2016

  Heippa Alexa!

  Oon vasta hiljattain löytänyt sun blogin ja vau!

  Vaikutat kaikin puolin hellyyttävältä tyypiltä! :) musta on ihana, miten huomioit lukijasi vastaamalla kaikkiin kommentteihin kohteliaasti ja ajan kanssa.

  Keep up the good work!

  Reply
  • Alexa February 8, 2016

   Voi kiitos kovasti! Poden just huonoa omaatuntoa siitä että en yksinkertaisesti kerennyt eilen kiittämään kaikkia yksitellen onnitteluista, mutta ehkä yhteiskiitos kaikissa kanavissa ajoi tällä kertaa asian! :D xx

   Reply
 12. Elsie February 8, 2016

  Congratulations for your engagement!! So cool! I am looking forward to all your preparations for the wedding on your blog ;) X

  Reply
  • Alexa February 8, 2016

   Thanks so much Elsie! :) A lot of exciting things ahead! xx

   Reply
 13. S February 8, 2016

  Moikka!
  Anteeksi heti alkuun kun tulee täysin postaukseen liittymätön kyssäri, mutta ajatelin udella sulta olisiko mitään vinkkejä samaisen ysl:n laukun metsästykseen jonka omistat?
  my theresan kohdalla odotin liian pitkään ja nyt laukku on myyty loppuun. Hirveästi harmittaa, laukku on kuitenkin yksi unelma laukuistani!

  Reply
  • Alexa February 8, 2016

   Ei kyllä tule muuta mieleen kun MyTheresa, ellei Pariisiin ole asiaa vähään aikaan… xx

   Reply
 14. Jossu February 8, 2016

  Voi you lucky girl! Tulin eilen niin onnelliseksi uutisista että oksat pois! :) Onnea vielä teille! Ihmettelin jopa miten voi tulla niin iloiseksi ihmisen, jonka on tavannut vain pari kertaa, puolesta mutta niin vaan kävi! Ehkäpä lauantai-iltaisilla häillä oli osansa ja arpansa..
  Teethän postauksen kihlauksesta (mahdollisimman ällöromanttinen, että saa kyynelehtiä ;)) ja sormuksestasi, joka on upean oloinen! Itse haaveilen vieläkin omasta, mutta kaipa sen aika joskus koittaa..

  Vielä kerran ihana, onnenrutistus ja onnea! :) <3

  Reply
  • Jossu February 8, 2016

   Ainiin ja sormuksen ohella ihailin kynsiäsi: ovatko itse lakatut vai geelit? Ihanan hempeä sävy :) Kehtaako udella?

   Reply
   • Alexa February 8, 2016

    Joo se on Shellacia, muistaakseni Romantic sävy! Haha sopii aika hyvin toi nimi! :) xx

    Reply
  • Alexa February 8, 2016

   Kiitos! Voi kuinka ihana olet :) Kosinnasta en tule tekemään postausta, sillä se on mielestäni liian henkilökohtainen asia jaettavaksi kymmenien tuhansien ihmisten kanssa. Mutta sormuksesta teen postauksen kyllä ja häähömpötystä luvassa :D Kyllä se aika koittaa, dont you worry! xx

   Reply
 15. ey February 8, 2016

  Oi onnea paljon !!
  Ja nyt kysymys: koska häät?!?!?! :D
  Haha anteeksi utelu, mutta voin vain kuvitella kuinka upeat niistä tulee! Ja teethän jooko hääblogin vielä erikseen? :D

  Reply
  • Alexa February 8, 2016

   En mä voi vielä paljastaa kaikkea, muuten mun postauksille ei jää mitään sisältöä :D Joten maltti on valttia! Ja kiitos! :) xx

   Reply
 16. Sinii February 8, 2016

  Hirmuisesti onnea teille molemmille! Luin tämän uutisen ensimmäiseksi ig:stä, ja kyllä se minut toviksi pysähdytti ja yllätti kyllä kokonaan :) Ihana uutinen ja olen Super onnellinen teidän puolesta! <3

  Reply
  • Alexa February 8, 2016

   Voi kiitos ihana kovasti! :) xx

   Reply
 17. ensq February 8, 2016

  tuli tosi hyvä mieli tästä postauksesta! :) ihanan positiivinen :)

  Reply
  • Alexa February 8, 2016

   Jee ihana kuulla, kiitos! :) xx

   Reply
 18. Brigitte Hayley February 8, 2016

  Congratulations on your engagement, your ring is beautiful!
  Brigitte x

  brigittehayley.com | youtube.com/brigittehayley

  Reply
 19. Natalie February 9, 2016

  What a wonderful news! Congratulations ! :) I guess you two have been such a lovely couple for so long, now you gonna be good husband and wife:)
  I’m so happy for you! :)
  PS. The ring is really something! ;)

  Reply
  • Alexa February 9, 2016

   Exactly! ;) Thank you! xx

   Reply
 20. Jonna February 9, 2016

  Kiva ja ihana kirjoitus! :) Onnittelut kihlaparille <3

  Reply
 21. Nelli February 9, 2016

  Niin paljon onnea ihana!<3 Sormus on täydellinen enkä malta odottaa, että saadaan lukea täältä kohta ihanaa häähömppää!! :')

  Reply
  • Alexa February 9, 2016

   Voi kiitos ihana! :) xx

   Reply
 22. Katriina February 9, 2016

  Voi onnea Alexa! Aivan ihana uutinen! Seuraan blogiasi mielenkiinnolla täältä kaukaa Teksasista. Elät elämäsi parhaimpia hetkiä!

  Reply
  • Alexa February 9, 2016

   Kiitos kovasti! Upeeta :) Tuun muuten ehkä Dallasiin tossa parin kuukauden päästä! xx

   Reply
   • Katriina February 10, 2016

    Ihanko totta? Täällä mekin asumme! Mahdettaisko ehtiä tavata?

    Reply
    • Alexa February 10, 2016

     Mahdollisesti joo! En oo vielä ihan varma kauanko ollaan siellä kun työmatka on kyseessä, mutta katsotaan lähempänä! :) xx

     Reply
     • Katriina February 10, 2016

      Se olisi mukavaa! Jos ehtisitte käydä vaikka meillä kylässä, niin näkisitte tätä paikallista tyyliä :-)! Laitan sulle mun jenkkinumeron vaikka fb kautta. Itsekin matkustan vähän väliä eli ei kyllä koskaan tiedä, olenko paikalla, mut katotaan!


     • Alexa February 10, 2016

      Joo! :) xx


 23. Jo February 9, 2016

  Congratulations, im super glad to read the news, beautiful ring as well. Hugs!

  Reply