HAMMASPROJEKTI UPDATE | ENNEN-KUVAT

Jestas aika menee nopeasti! Tuntuu kun olisin juuri tehnyt edellisen hammasprojekti updaten, mutta siitähän on vierähtänyt jo muutama kuukausi. Olette tosiaan toivoneet tilannekatsausta tonne suukaluston puolelle, joten toivomanne pitää. Liitin myös videoon ihan kamalia kuvia ennen-tilanteesta, jotka on kyllä ehdottomasti katsomisen arvoisia. Pitkälle on jo päästy!

Kannattaa muuten tilata YouTube-kanavaani, sillä julkasen videot yleensä siellä aina päivää aikaisemmin.

Time flies so fast. I have had my braces for over seven months now and I’m already so excited about the results. The video is in Finnish as usual, but you should definitely check the horrible before pictures around 2:52 if you are interested in the subject. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 comments

 1. Marjukka / FFS October 11, 2016

  Voi että, hampaasi näyttävät jo nyt tosi hyvältä, ja tulet olemaan niin tyytyväinen. Oionta oli mullakin ihan paras päätös, ja kaikki siihen liittyvä pieni vaiva oli sen arvoista. Nyt on omia hampaita mukaileva retentiolanka pitämässä rivejä suorassa.

  Mukavaa viikkoa, Alexa!

  Reply
  • Alexa October 11, 2016

   No eikö vaan! Oon kyllä niin innoissani tästä ja kaikki isommat muutokset on jo takanapäin :) Samoin sinne! xx

   Reply
 2. Mami October 11, 2016

  Toivottavasti kommenttini ei ole loukkaava, kysyn kuitenkin. Sinullahan on lievä “ässävika”. Onkohan se syntynyt hampaiden väärästä asennosta vai onko se vain totuttu tapa puhua? Oletko koskaan moista miettinyt? Hienosti on hammasprojektisi edennyt, onnea jatkossakin!

  Reply
  • Alexa October 11, 2016

   Mä kiinnitin samaan asiaan huomiota nyt tässä videossa että vähän sössötän. Mulla oli suussa juuri kuvaushetkellä pieni kivulias tulehdus ja kaikki puhuminen / suun liikutteleminen sattui sen verran että en voinut sille mitään :) En noin muuten koe omaavani s-vikaa ja mielestäni normaalioloissa artikuloin puheeni ihan mallikkaasti. Mutta paljolta olen säästynyt, sillä monella menee puhuminen ihan puuroksi oikomisprojektin aikana. :) xx

   Reply
 3. Annika October 11, 2016

  Lupailit joskus meille ohjeita huonetuoksujen käytöstä :)
  Oletko kotiisi nyt syksyksi hankkinut millaiset tuoksut?

  Reply
 4. milli October 11, 2016

  Pakko nostaa hattua siitä, että uskallat täysin suoraan näyttää ja kertoa tälläisestä projektista ja etenkin alkutilanteesta, kun muuten blogisi on niin visuaalisesti viimeistelty ja “pintapuolinen”. Tarkoitan sillä, että olisit voinut hiljaisesti vain käydä oikomishoidon läpi kertomatta siitä mutta teit valinnan kertoa siitä rohkeasti. Näistä hammaspostauksista on varmaan ollut paljon apua niille keillä on sama ongelma! iso respect siis! :)

  Reply
  • Alexa October 12, 2016

   Voi kiitos, ihana kuulla! Totta kai, koen että voin varmasti samalla auttaa ja rohkaista muitakin. Uskon että moni muukin varmasti kärsii vaikean purennan kanssa ja pohtii eri vaihtoehtoja. On ollut huikeaa kuulla että muutkin “aikuiset” ovat projektini myötä uskaltautuneet rautahommiin ja sitä kautta elämänsä parhaaseen päätökseen ;) xx

   Reply
 5. Essi October 11, 2016

  Upea muutos hampaissasi ennen ja jälkeen -materiaaleissa! :)

  Itselläni on ollut raudat monen monta vuotta lapsena, ja välillä itkienkin tultiin hammaslääkäriltä pois, kun en olisi rautoja enää halunnut pitää. Näin aikuisena olen enemmän, kuin kiitollinen suomalaiselle hammashoidolle, sillä hampaat ovat suorat ja kauniit :)

  Ja edelliseen kommenttiin lisäten, sulla ei ole todellakaan mitään S-vikaa. Voi hyvänen aika, miten nykyään täytyy olla jokaisesta asiasta niin tarkkana ja nähdä vikoja kaikkialla!

  Mukavaa syksyä, blogisi on ehdottomasti yksi lemppareistani ja päiväni piristäjä :)

  Reply
  • Alexa October 12, 2016

   No joo todellakin. Projekti on lapsena varmasti todella raskas, mutta kaiken sen vaivan arvoinen! Ja joo, totta se on että bloggajana saa kyllä olla kieli keskellä suuta jos ei halua saada kuraa niskaansa. Tosin tuntuu että mitä tahansa sanoi, niin aina on väärässä anyway :D Onneksi kaikkia ei tarvitse tai pidä miellyttää! Kiitos ihana! xx

   Reply
 6. Karo October 12, 2016

  Vau sun hampaat näyttää kyllä nyt jo ihan älyttömän hyviltä! Ja komppaan edellisiä, ihanaa, että oot jakanu tän projektin meidän lukijoiden kanssa. Itsekin haaveilen tuosta oikomishoidosta ja tuntuu älyttömän kannustavalta lukea näitä postauksia. Osaisitko kertoa kuinka kallis ensimmäinen konsultaatio on käyttämälläsi hammaslääkärillä?

  Reply
  • Alexa October 12, 2016

   No eiks vaan! No on jo ihan suorat :D Oon niin innoissani! En yhtään muista konsultaation hintaa, mutta kannattaa vaikka laittaa hoitajalle meiliä. milla.vehvilainen(a)bulevardinklinikka.fi Milla on aivan ihana! Tulee ihan haikea fiilis kun hoito loppuu :D xx

   Reply
 7. paulii October 12, 2016

  Täältäkin iso respect kun kokemuksesi jaat ja rehellisesti näytät ja kerrot eri vaiheista ja etenemisestä. Itsellä on onneksi luonnostaan ihan tarpeeksi ok hamput, mutta siltikin hirmu kiinnostavaa seurattavaa jostain syystä. Tsemppiä vielä loppumetreille, vaikka nytkin jo näyttää aivan upealta!

  Reply
  • Alexa October 12, 2016

   Voi ihana olet, kiitos paljon! :) xx

   Reply
 8. Mami October 13, 2016

  Vilpitön anteeksipyyntöni, Alexa! Pahoitin mielesi ässä-kommentillani, en tarkoittanut tahallani loukata. Mokasin…pahoitteluni!

  Reply
  • Alexa October 13, 2016

   Ei siis missään nimessä mitään hätää, no worries! :) xx

   Reply
 9. Maria October 20, 2016

  Heippa!
  Laitoin aamulla kommenttia postaukseesi mutta sitä ei näy missään… En varmaan vain osaa käyttää näitä kommentointi järjestelmiä, mutta viime viestiini (joka toivottavasti tuli sinulle hehe) lisäisin vielä kysymyksen että kauanko hoitosi kaiken kaikkiaan on arvioitu kestävän? :)

  Reply
  • Alexa October 20, 2016

   Ai no voi hitsi! Alkuperäinen arvio oli 1,5 vuotta, mutta luulen että se kutistuu kun hampaat liikkuivat odotettua nopeammin :) xx

   Reply
 10. Roosa M. October 22, 2016

  Moikka! Ei vitsi, kun mä oon kauan jo miettiny, että haluisin alottaa oikomishoidon ni mahtavaa nähä miten hyvin sulla on edistynyt! – kun mietin just, et miten se onnistuu vielä 20 vuotiaana et liikkuuks ne hampaat enää nii helposti :D.. Ja hei mitä kautta sä teet tän oikomishoidon?? :)

  Reply
  • Alexa October 22, 2016

   Hei no joo todellakin siis! Mä käyn Bulevardin Klinikalla, oon ollut tosi tyytyväinen :) David Rice on mun lääkäri, tosi taitava alan proffa. Kantsii käydä konsultaatiossa :) xx

   Reply