Hair Inspiration

hairinspo

Photos: Pinterest

Olen viime aikoina ihastellut erityisesti rentoja ponnarikampauksia. Olen muuten ihan suhteellisen hyvä tekemään kampauksia, mutta tämmöinen puolihuolimaton pörröponnari ei tunnu onnistuvan sitten mitenkään, tai vaihtoehtoisesti näytän vain suttuiselta. Miten ne voi kuitenkin toimia muille niin hitsin hyvin? No eiköhän harjoitus tee mestarin!

I’m a big fan of messy dos and ponytails, they look so effortless and cool. I wish I could do my hair like that, but I’m definitely better at doing sleek hairstyles. Maybe I will learn someday! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 comments

 1. Jenni October 15, 2014

  Ainakin kiinnitin huomiota, että jokaisessa kollaasisi kuvassa jää hiussuortuvia rennosti tuohon eteen/korvantaakse. Se vaikuttaa mun mielestäni huomattavasti ponnarin tuomaan ilmeeseen, sillä jos kaikki hiukset laittaa kiinni, niin siitä tulee jotenkin asiallisempi fiilis heti.

  Reply
  • Alexa October 15, 2014

   Totta! Pitä pyytää kampaajaa ensi kerralla leikkaamaan etummaisia hiuksia niin että se toimisi ponnarikampauksen kanssa myös! :) xx

   Reply
 2. Miss Dior October 15, 2014

  mul on kans oma hair inspiration-kansio koneella johon laitan kivoja kuvia hiuksista. Ja on sitten kätevää kun voin näyttää kampaajalle heti mitä tahdon. Ja mulla siellä on myös sinun kuvia :D haha

  Reply
  • Alexa October 15, 2014

   Haha nimenomaan! Vai mun kuvia haha, no mutta kiitos ihana! :) xx

   Reply
 3. Sasha October 15, 2014

  These looks seem so easy to do, but the truth is they are the hardest! Or at least for me :D
  xx

  SASHA

  Reply
 4. Lauren October 15, 2014

  If I could only do something like that!

  http://www.coloursofmyjoy.wordpress.com

  Reply
 5. Laura October 15, 2014

  Mulla on ollu ikuisesti tää sama ongelma :D tosin sitten kriisissä kesällä otin ja leikkasin pitkät hiukseni niin lyhyeksi, ettei niitä saa kiinni edes. Ratkaisu sekin kai :D kannattaa muuten kurkata kuvata tytön blogi, Happily Gray. On yksi ainakin omia lemppareitani. :)

  Reply
  • Alexa October 15, 2014

   Haha aikamoisen ratkaisun tein! Pitääkin tsekata, en edes tajunnut että sama mimmi kaikissa kuvissa kun Pinterestistä nappasin:) xx

   Reply
 6. Nea October 15, 2014

  Oon todennut ihan saman et tollanen rento ponnari on oikeesti ihan älyttömän vaikee tehdä niin et sen sais tolta näyttämään!! :D vielä en oo onnistunut mut ehkä vielä joku päivä!

  Reply
  • Alexa October 15, 2014

   Haha nimenomaan :D xx

   Reply
 7. Sara - Window On My Wardrobe October 15, 2014

  I really love these messy ponytails, but I really can’t do them myself! think I really need to find some food volume products in order to make this work. I think this would look lovely on you as well and I actually think you can pull it of. Maybe just give it a try and practice? ;)

  X Sara

  Reply
  • Alexa October 15, 2014

   It looks so good! I’m just better at doing sleek hairstyles! I’m practicing though :D xx

   Reply
 8. Eea October 17, 2014

  Rento ponnari on mun mielestä todella vaikea tehdä!! Olen paininut tämän saman ongelman kanssa ja netistä olenkin saanut jonkin verran inspiraatiota. Olen huomannut että jos tukka on kovin raskas ja liukas, kuten minulla niin ei onnistu, ei sitten millään. Käytänkin paplareita ja hiuspuuteria/kuivasampoota sekä tupeerausta jotta saisin rakennetta ja karheutta hiuksiin että ne olisi helpommin käsiteltävissä. Ja kampaaja tietysti pätkii hiuksiani tasaisin väliajoin. Tässä muutama linkki josista on ollut mulle apua ponnarin laittoa varten, tosin itse omistan olkapäille asti olevat hiukset :) http://www.thesmallthingsblog.com/2011/10/ponytail/
  http://www.menaiset.fi/artikkeli/blogit/kalastajan_vaimo/ponkkari_nuttura

  Reply
  • Alexa October 17, 2014

   Oon ihan samaa mieltä! :D Kiitos vinkeistä! xx

   Reply