Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Häästressiä ilmassa?

march 21, 2018, outfit

Havahduin hetki sitten siihen tosiasiaan, että häät häämöttävät kahden kuukauden päässä – minne tämä aika oikein katoaa? Moni teistä on toivonut ajatuksiani häiden suunnittelusta ja kaikesta niihin liittyvästä, ja myös läheiseni ovat nyt h-hetken lähestyessä intoutuneet vouhkaamaan asian ympärillä. Itse kun alan vasta herätä siihen, että häät ovat jo niin pian! Kuten edellä kirjoitetusta voi päätellä, häästressin määrä täällä päässä on (ehkä kaikkien yllätykseksi?) pyöreä nolla. 

Joku voisi blogin kautta pitää minua jotenkin superpedanttina, todella potentiaalisena bridezillana, mutta ei sinne päinkään! Hääjärjestelyt ovat menneet rennosti muiden juttujen ohessa puolihuomaamatta, mieheni kantaessa vastuun yhteydenpidosta vieraisiin sekä muusta organisoinnista. Itse olen pitänyt huolta visuaalisesta puolesta sekä yhteydenpidosta hääpaikan kanssa. Mutta että yksittäiset detaljet aiheuttaisivat harmaita hiuksia? Ehkä pikemminkin muille ympärilleni, haha! 

Läheisieni stressi on ollut tosiaan aivan käsinkosketeltavaa pieneen huvittuneisuuteen asti – mitään stressin aihetta kun en itse näe horisontissa. Äitini muun muassa hössötti hääkimpun yksityiskohdista, itse en muista koskaan kiinnittäneeni huomiota kenenkään hääkimppuun… Samoin häädieetistä, mekon valkoisen sävystä sekä yksittäisistä biisivalinnoista olen vastannut lähes hämilläni, että eipä ole tullut asiaa päätösten jälkeen spekuloitua tai stressattua! 

Kaikenkaikkiaan häiden järjestäminen on ollut hauska projekti! Ehkä se on tämä projekteihin ja niiden toteuttamiseen, sillä stressi loistaa poissaolollaan. Katsotaanko kuukauden päästä uudelleen, haha? Siellä teidänkin joukossa on tulevia morsiamia ja kaasoja, miten teillä on sujunut? ❤️

I just realised that there’s about two months until our wedding! The time just passes by. I have been really chill so far, I’m just mostly really excited about the big day. Most of my friends have been wondering how I’m able to handle all the wedding hassle so easily and I’m quite surprised myself. Maybe I’m just used to managing multiple projects at the same time and I don’t have much spare time left for worrying – definitely a winning concept! 

Adoore Coat
Soft Goat Turtleneck
Y.A.S Pants
Zara Bag
Parfois Boots

Photos by Hanna Väyrynen

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *