H A P P Y

horse-cute-photo6horse-cute-photo4DSC_8240horse-cute-photo
Tässä muutamia kuvia vielä Zalando Summer Housesta. Yksi perjantain aktiviteeteista oli kierrellä paikallisella maaseudulla hevoskärryjen saattamana. Oli kyllä ihan mahtavaa nähdä vanhoja linnoja ja  upeita maisemia, tietenkin itse ajelua unohtamatta. Mökkireissut on ehkä parasta mitä tiedän, joten oli kyllä huikeaa päästä nauttimaan varsin idyllisestä maaseudusta Saksassa.

Kuvissa nähdään myös hymyä! Ihan aitoa sellaista, ja se sopii aika hyvin eilisiin tunnelmiin. Vietin synttäreitäni töissä, mutta mulla oli ehkä paras päivä naismuistiin. Asiakkaat olivat ihania ja monet kaverit ja tutut tulivat sanomaan heipat. En todellakaan odottanut saavani lahjan lahjaa (eipä tässä enää lapsia olla), mutta täytyy sanoa että pää meni pyörälle niistä kauniista kukista ja muista muistamisista mitä päivän aikana sain. Synttäripäivän kruunasi ilta rakkaan kanssa Lintsillä, eli ei olisi tosiaan voinut parempaa päivää toivoakaa. Tästä on siis hyvä aloittaa viikonloppu!

Here are a couple of pictures from the Zalando Summer House. We went for a field trip one day and it was such an amazing experience to try a horse carriage ride. I totally love being in the countryside, so you can image how much I enjoyed the whole trip. It was so dreamy from the beginning!

And what’s happening! I’m smiling? Maybe I just got courage to smile in photos in the future as well! ;) 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 comments

 1. Hh August 29, 2015

  Hei! Tuli vain mieleen että oletko kuullut tästä ranskalaisten “säännöstä” kengistä, jos mekko on lyhyt niin lättäpohjaiset kengät ja jos yli polvien niin korkkarit? Cupcakes and cashmere blogissa oli joskus siitä http://cupcakesandcashmere.com/fashion/a-french-girls-trick-to-getting-dressed . Tietenkään en oleta että olisit hevosajelulle lähtenyt korkkareissa :) mutta tuli vain mieleen kuvia katsellessa.

  Reply
  • Alexa August 29, 2015

   Aijaa, just hauska! Pitää lukea :D Mut joo ei hevosajelulle korkkareissa haha! xx

   Reply
 2. Sini August 29, 2015

  Tiiätkö, musta on niin hauskaa et oot mua nuorempi (okei kolme viikkoa :D) mut koen sun olevan paljon vanhempi. Ja tää ei päde vaan tässä, vaan ihan kaikissa. Välillä ajattelen jostain, et onpas sekin jo vanha ja sit tajuun et no eihan se oo ku mua pari vuotta vanhempi :D Miten sitä ei ite muka vanhene ollenkaan mut muut vaan tekee niin ympärillä :D

  Mut joo, ja vielä siihen aikaisempaan postaukseen jossa joku kommentoi sun lihonneen. Niin musta sulla on aivan älyttömän upee kroppa. Sopivasti kurvikas, mutta kiinte, ei liian laihakaan pidä ja tarvitse olla, mihin tää nykymaailma ja sen tuomat paineet on meitä ikävä kyllä viemässä.

  Reply
  • Alexa August 29, 2015

   Haha aijaa, just hauska! Koen kyllä itsekin olevani vanhempi (en nyt siis tarkoita että olisin jotenkin erityisen fiksu tai kypsä), sillä useat ystävistäni ovat minua huomattavasti vanhempia. On ihanaa että elämässä on kaikki hyvin, eikä ole mitään kiirettä mihinkään :) Ja kiitos hei kovasti! xx

   Reply
 3. Natali August 29, 2015

  Awww! You look so cute!! Horses are my favourite animals and I miss riding them, used to do it a lot when I was a child. :)

  http://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa August 29, 2015

   They are so adorable!! :) xx

   Reply
 4. Pinja August 29, 2015

  Aivan ihania kuvia! Susta ois kiva nähdä hymykuvia useamminkin :)

  Reply
  • Alexa August 29, 2015

   Kiitos! Mä yritän :D xx

   Reply
 5. Linda August 29, 2015

  Hyvää syntymäpäivää sinulle!:) tuli mieleen postausidea, jos haluaisit esitellä millaisia astioita teillä on käytössä?

  Reply
  • Alexa August 30, 2015

   Joo oon ajatellut, eli tulossa :) xx

   Reply
 6. Michaela August 30, 2015

  Alexa! You literally shine! Smile on every day please O:-) horses evoke such positive vibes I think, theyre so calming creatures, can you ride them?

  Btw I will be 23 in couple months, I didnt even realized that youre the same age. I Admire what youve accomplished! I still study omg:D!

  Reply
  • Alexa August 30, 2015

   So true! :) Yes we are! :) xx

   Reply
 7. Jade August 30, 2015

  Ihana aito naurukuva toi eka, missä hevonen näyttäisi sattumoisin tutustuneen sinuun lähemminkin.. Hyvä tilannekuva ja nehän ovat aina parhaita.

  Reply
  • Alexa August 30, 2015

   No eiks vaan!! :) xx

   Reply
 8. TL September 4, 2015

  Oi kuin kaunis olet kun naurat ihan sydämestä! :) Mahtavia kuvia

  Reply