All Grey Everything

_MG_9781-2

Tukholmassa säät suosi koko viikonlopun ja muutamat asutkin ehdittiin kuvaamaan. Tuli käveltyä sen verran paljon joka päivä että matalilla kengillä ja rennoilla asuilla mentiin. Vaikka Tukholmassa tulee käytyä usein, niin silti tällä kerralla jäi sellainen fiilis että on päästävä takaisin ja pian. Tukholma elää ja kehittyy niin nopeasti että tuntuu että siellä on koko ajan paljon uutta nähtävää. Viime kerran jälkeen Chanelin liike oli ilmestynyt katukuvaan ja yksi kaupungin upeimmista sisustusliikkeistä (Posh Living) oli laajentanut liikettään huimasti. Nyt jäi myös kesäpikinikit Humlegårdenissa pitämättä ja Linda tutustutti mut maailman parhaimpaan porkkanakakkuun Non Solo Barissa, joten nyt olisi syitä kerrakseen buukata uudet lennot. Ehkä vielä loppukesästä!

The weather was great during the weekend and we walked a lot, so I chose to wear flats and comfy clothes all weekend long. Even though I visit Stockholm regularly, this time I felt like two days went way to fast. Stockholm evolves all the time, so I never get bored of it. There’s a lot of similarities in Helsinki and Stockholm, but Stockholm is always one step ahead. Chanel just opened on Birger Jarlsgatan and Céline is opening soon. New trendy cafes with avocado toasts and quinoa bowls are popping up almost every week.I can’t wait to go back!

_MG_9787 _MG_9797 _MG_9807 _MG_9818 _MG_9836

Balmuir Hat (affordable version here!)
Topshop Dress 
Balenciaga Bag
Charlotte Olympia Shoes

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. VMV July 5, 2016

  All black? :D

  Reply
  • Alexa July 5, 2016

   Mekko ja hattu on harmaita :D xx

   Reply
 2. papukaisa July 5, 2016

  You gorgeus girl!

  http://mminimalisticss.com/

  Reply
  • Alexa July 5, 2016

   Voi kiitos ihana!! :) xx

   Reply
 3. ey July 5, 2016

  Ihana hymy!

  Reply
  • Alexa July 5, 2016

   Voi kiitos! Mä koitan nyt rokata sitä kun alkaa olemaan suorat hampaat ;) xx

   Reply
 4. Natali July 5, 2016

  Beautiful photos and such a lovely mono outfit! Yes, you’re so right, Helsinki and Stockholm are very similar, but Sthl is always more advanced, more alive and multicultural, while I still find Helsinki to some extent more conservative and “closed”. But… It’s getting there. :D

  http://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa July 5, 2016

   Hahaha exactly :D Little by little! But there’s still something really cozy about Helsinki, love my hometown! :) xx

   Reply
 5. Mari July 5, 2016

  Voi kun sun kuvat on niin upeita kerta toisensa jälkeen! Tänne on ilo aina palata :)Kiitos ja hyvää kesää!

  Reply
  • Alexa July 5, 2016

   Voi kiitos, ihana kuulla! :) Samoin sinne! xx

   Reply
 6. T. July 6, 2016

  Pohjustan kommenttinin seuraavasti: älä loukkaannu, tarkoitan pelkkää hyvää ja olen täysin vilpitön. Olet kaunistunut ihan huimasti hammasrautaprojektin myötä! Tai en tiedä, onko sulla näissä kuvissa jokin uusi meikkityyli tai muuta, mutta näytät kyllä kauniilta. Hienoa, että uskalsit moiseen projektiin ryhtyä! Kuvista ei aiemmin ole mielestäni näkynyt, että hampaasi olisivat mitenkään kierot, mutta ne ovat selvästi vaikuttaneet kasvonpiirteisiisi. Rautojen tehon huomaa jo nyt :)

  Reply
  • Alexa July 6, 2016

   No en todellakaan loukkaannu siis! Ekan lauseen perusteella odotin jotain paljon jäätävämpää :D Mutta kiitos todella paljon, täytyy sanoa että olen huomannut saman. En olisi itsekään uskonut että noin “pieni” asia muuttaa ulkonäköä (ja elämistä ylipäätään) noin paljon, mutta jestas niin se vain teki. Vielä kun saadaan projekti loppuun asti, niin vitsi että on hyvä fiilis :) Kiitos vielä ! xx

   Reply