Grey Cravings

grey-cravings

Twist & Tango CoatSamsoe Samsoe Knit / Tiger of Sweden Cardigan
Twist & Tango Fur Coat / Toga Pulla Boots

Syksy on ehdottomasti suosikkisesonkini pukeutua. Rakastan muhkeita neuleita, hyvin istuvia takkeja ja asennebootseja. Harmaa on ehdottomasti suosikkivärini syksystä toiseen, aina mustan ja havunvihreän rinnalla. Ennen rakastin Acnen vaatteita, mutta viime vuosina suosikkibränditkin ovat menneet vaihtoon. Skandimerkeistä tykkään edelleen, mutta koen että Tiger of Swedenillä, Twist & Tangolla ja Samsoe & Samsoella on enemmän hyviä perusjuttuja – loistavalla hinta-laatusuhteella varustettuna. Toki pidän edelleen monta vuotta vanhasta  Acnen kelsitakista ja bootseista, mutta mitään uutta en ole löytänyt aikoihin. Tuntuu siltä että Acne menee nykyään brändi ja high fashion edellä, ja se ei taas palvele normaalia kuluttajaa ihan kauheasti. No mutta joka tapauksessa, jos teiltä on jostain syystä menneet nuo kolme ihanaa brändiä ohi niin ajattelin vain niistä vinkkailla.

P.S. Booztilla takeista vain tänään -20% koodilla koodilla JACKETS20

Fall is my favorite fashion season of the year. I love cozy sweaters and beautiful well-made wool coats – not to forget all the cool and edgy ankle boots. Grey is my favorite fall color, besides black and emerald green.  I used to love Acne’s fall wear, but during the past year I have moved towards other Scandinavian brands like Tiger of Sweden, Twist & Tango and Samsoe & Samsoe. They are pretty awesome brands, with great quality but also a decent price range. I still really like my old Acne Velocite coat, but I haven’t found anything interesting from Acne in such a long time. I feel like they are nowadays focusing more on developing a high fashion brand, which isn’t really my cup of tea. But anyhow, I just wanted to introduce you my favorite Scandinavian brands in case you don’t already know them. ♥

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Marianne October 2, 2016

  Ihania sävyjä!
  Rakastuin eritysesti Twist & Tangon karva takkiin :)
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa October 2, 2016

   Se on täydellinen!! xx

   Reply
 2. Ninni October 2, 2016

  Mä oon aivan hullaantunu tänä syksynä harmaaseen <3 Onhan harmaata toki muutenkin vaatekaapissa, mutta nyt tuo väri himottaa erityisesti :-)

  Reply
  • Alexa October 2, 2016

   Se toimii aina :) xx

   Reply
 3. Jonna October 2, 2016

  Olen hankkinut tänä vuonna kaksi Tiger of Swedenin neuletta ja ne ovat olleet tosi paljon käytössä :) en enää halua hankkia neuleita, joiden materiaali on huono.

  Reply
  • Alexa October 2, 2016

   No just näin! Niillä on ihan huippu hinta-laatusuhde. Laatu on ihan yhtä hyvää kun esim. Acnella, jos oikein muistan niin tehdään samassa tehtaassakin :) xx

   Reply