Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Earth Tone

october 10, 2014, London, outfit
IMG_8568

Lontoossa oli tosiaan vielä ihan shortsikelit! Ei voinut kyllä reissussa valittaa säästä, sillä ilmat olivat täydelliset läpi viikonlopun – ei kylmä eikä kuuma. Suosittelen sekä Lontoon että Pariisin matkaajia suuntaamaan näihin metropoleihin syksyllä, sillä ilmat on näihin aikoihin ideaalit kaupunkilomalle. Kaupunkikierrokset sujuu mukavammin kun ei tarvitse hikoilla saatika värjötellä talvipakkasissa. Tästä oppineena taidan tehdä tulevaisuudessa Euroopan reissut aina syksyisin, ja laskeutuminen kesästäkin tuntuu reissujen jälkeen astetta pehmeämmältä.

Blogin uusin päivitys tuli eilen, ja nyt tämä neiti alkaa olemaan kokonaisuuteen tyytyväinen. Outfit – ja Travel-sivut ovat nyt aikaista kätevämpiä, kuvien rivivälit postauksissa on hillitymmät, ja kommenttiboksi on selkeämpi. Ilmeisesti osalle teistä ei päivity uudet postaukset etusivulle ollenkaan? Asiaa tutkitaan edelleen, ja toivottavasti se selviää pian. Kokeilin nyt postausten välimuistin poistoa, jos se vaikka ratkaisisi ongelman. Tällä hetkellä kirjottelen Tukholmasta, ja palataan täältä myöhemmin! :)

We had such good luck with the weather in London, it felt almost like summer comparing to the freezing Finland. Fall is definitely the best time to travel in Europe, the high season is over and the weather isn’t boiling anymore. No wonder why fashion weeks are held in September! The hotels are less expensive and there isn’t that much tourism – comparing to the summer season. Winter can also be magical in cities like London and Paris, but sometimes the weather can be pretty ruthless during months like January and February. I’ll definitely schedule my next “euro trip” for the next fall, looking forward to it already!

P.S. My blog’s layout was updated yesterday and the outfit & travel pages are even better now! It’s much easier to find a specific outfit or a travel post, I’m glad we could pull this off.  Hope you enjoy them!

IMG_8607 IMG_8620 1433d IMG_85752 IMG_8617

Photos by: Linda Juhola

Céline Sunnies
Tiger of Sweden Knit
Alice + Olivia Shorts
Céline Luggage Bag
Mai Più Senza Pumps

32 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *