Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Be Careful What You Wish For

january 6, 2016, *sponsored product, outfit

scandinavian-winter-style
Otsikko on ollut opetus, joka on ollut aina mielessäni. Muistan joskus nuorempana kun oltiin ystäväni kanssa reissussa, ja ystäväni kovasti halusi golfauton kyytiin (joka siis kuljetti vanhuksia ja loukkaantuneita) lentokentällä. Totesin vaan että kävele nyt kiltisti kun kerta pystyt. Meni pari viikkoa niin samaiselta ystävältäni murtui jalka pahasti, ja siinä ei kauheasti golfautot naurattanut.

Eilen aamulla surkuttelin kiireisyyttäni ja toivoin että pääsisin päikkäreille ja että pystyisin olemaan loppiaisen tekemättä töitä. Aikataulut oli niin täyteen buukattu että kumpaankaan ei ollut mahdollisuutta, ennen kuin… Menin lounasaikaan käymään hammaslääkärissä ihmeellisen turvotuksen takia ja kävikin ilmi että alhaalla oleva viisaudenhammas on vinossa ja tulehtunut. Siinä sitten kovemman luokan puudutteet kehiin, ikenet auki ja hammas leikkaamalla pois. Eli sain tosiaan haluamani päikkärit ja tämän päivän vapaaksi työjutuista, heh heh. Ei ollut halpa reissu, mutta olin aavistellut että se pitäisi joka tapauksessa hoitaa jossain vaiheessa pois. Ja eilinen jätskidieetti ei ollut tosiaan yhtään hullumpi! Päivän sairastelut kruunautuivat ihan mahtavalla lätkämatsilla, ja sitä upeemmalla voitolla. Niin hienoa että meillä on noin taitavia junnuja, josta tulee vielä vuosien saatossa legendoja. Juuri niitä Suomi-kiekko tarvitsee nyt vanhempien legendojen astututtua eläkepäiville.

Sellaisia tarinoita tällä kertaa! Tässä on toinen asu Timberland -asuhaasteesta. Tällaisella eskimolookilla ollaan vedetty koko viikko, sillä pakkaset ovat olleet varsin kirpsakat. Mukavaa vapaapäivää teille!

I have always had the phrase in my mind. Dreams come true, so not wish stupid things, right? Once my friend was wishing to get into a golf car (which carries people with injuries etc.) at the airport and I told her not to joke about it. Well, after a  couple of weeks she broke her foot and stayed at a hospital, and I didn’t need to remind her about the airport incident. 

Well, yesterday I was complaining about my busy schedule and tiredness. I wished I could take a nap and the day after off. Well I had plenty of things to be taken care of, so there was no chance to take the day off. Until… I went to dentist during lunch time and he told me one tooth had to be removed surgically. You can all guess, after the surgery I took a couple of naps and today I’m just staying in bed. So I won’t be complaining about being busy anytime soon! 

That’s the learning lesson of today and let’s jump right into the outfit. This is the second outfit of my Timberland outfit challenge. It has been freezing in Finland the past couple of days, we are talking about -15 over here. So I have been looking like an eskimo the whole week. Haha :) 


winter-outfit-scandinaviatimberlandsscandinavian-winter-style2 winter-style

Photos by: Linda Lundgren
Global Beanie (similar here and here)
Karen Walker Sunnies
For the Few Parka (also love this one!)
Acne Sweater
Tiger of Sweden Sweater
Topshop Jeans from Zalando*
Timberland Boots


postaus sisältää mainoslinkkejä

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *