PERUN PUHEENI

Tuossa taannoin vannoin videolla, että en ostaisi Goyardin St.Louis-laukkua, kun Goyardin myyjä Pariisissa demonisoi sen minulle täysin. Voitteko kuvitella, siis myyjä. Hän sanoi että laukkuun ei kannata edes laittaa vesipulloa, kun se kuitenkin hajoaa. Olin siis vuosia miettinyt tämän täydellisen rahtauskassin hankintaa, mutta tuo myyntipuhe oli sellanen antikliimaksi, että laukku jäi aikoinaan hankkimatta.

Oops. I bought the Goyard St.Louis bag, even though I said I wouldn’t. A way back I went to their store in Paris to purchase the bag, but the salesperson said that he wouldn’t recommend putting anything heavy (like a water bottle) in it. At that time, I didn’t buy it, because I wanted to use the bag to carry my laptop and my camera, and he didn’t really recommend it.

Tukholmassa Goyardin laukkuja näkee enemmän ja tuon jännän myyntikokemuksen jälkeen olen pistänyt merkille, että ainakin tukholmalaiset survoo laukkuunsa koko elämän ja silti laukku näyttää olevan hyvin hengissä. Kysyin myös muutamalta tutulta kokemuksia ja kuulin pelkkää hyvää palautetta. Päätin siis antaa Goyardille uuden mahdollisuuden.

After that experience I honestly forgot about Goyard for a good while. Until I started seeing people in Stockholm using it (loaded with stuff), I wanted to give it another chance – and I’m happy I did!

Käytiin Milanossa Goyardin liikkeessä pyörähtämässä ja saatiin siellä huomattavasti ystävällisempää palvelua. Kuulemma käy läppärilaukusta oikein hyvin ja siihen tarkoitukseen laukun nimenomaan halusinkin. Zarron iso kuitukassi on huikea rahtauskassi, mutta ehkä oli aika päivittää astetta parempaan. Tykkään myös hurjasti Balmuirin Estelle-laukusta, mutta se käy liian pieneksi, jos on oikeasti paljon kannettavaa (esim. läppäri, kamera ja salikamat).

We went to their boutique in Milan and the service was way better than in Paris. They said that the bag would make a great laptop bag and that’s exactly what I wanted. I also heard great feedback on the quality from my friends, so I finally bought it.

Olin myös yllättynyt siitä kuinka vaikea Goyardin laukkuja on saada käsiinsä. Putiikkeja on Euroopassa ihan muutama, eikä tuotteita saa mistään netistä. He myös rajoittavat myyntiä sillä, että samaa laukkua ei myydä yhtä enempää samalle henkilölle. Aikamoista!

I was actually really surprised how rare Goyard bags are. They don’t sell online and they have just a few boutiques in Europe.

&Other Stories Blazer
&Other Stories Jeans
Mango Sweater
Gucci Shoes

Voin siis pitää teidät ajantasalla siitä että kuinka laukku kestää tällaisen rähmäkäpälän käytössä, teen siis jonkun arvostelun vielä myöhemmin – jos teitä kiinnostaa? 😍

I can keep you guys updated and write a full review later when I have more experience on the bag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

34 comments

 1. tanja May 7, 2019

  Seuraan mielenkiinnolla.. Oon ite haaveillut tosta jo vuosia, ja päättänyt vihdoin ensi vuonna ostaa sen itelleni valmistujaislahjaksi. :D

  Reply
  • Alexa May 7, 2019

   Joo se vaikuttaa kyllä niin hyvältä! Ollut mulla joka päivä käytössä oston jälkeen 😍 Tais olla huono päivä sillä myyjällä Pariisissa taannoin 😂 xx

   Reply
 2. Natali May 7, 2019

  Simple, casual and very Scandic chic combo! You’re looking beautiful. :)

  https://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa May 7, 2019

   Thank you Natali! 😘 xx

   Reply
 3. Eveliinalivin May 7, 2019

  Vau miten kiva look! Kiinnitin huomiota erityisesti sun hiuksiin, ihanan rennosti :)

  Reply
  • Alexa May 7, 2019

   Voi kiitos 😍 Tukka oli yön jäljiltä ja sit totesin et se näyttää jopa ihan kivalta 😂🙏 xx

   Reply
 4. Essi May 7, 2019

  Mistä toi jakku ja paita on? 😍

  Reply
  • Alexa May 7, 2019

   Päivitin postaukseen 😘 xx

   Reply
 5. Heidi May 7, 2019

  Missä nämä kuvat on otettu?

  Reply
  • Alexa May 7, 2019

   Helsingissä, ihan Tuomiokirkon vieressä ☺️🙏 xx

   Reply
 6. Päivi May 7, 2019

  Price?

  Reply
 7. Riikka May 7, 2019

  Pariisissa katselinkin, kun monella oli tuo laukku ja mietin että minkä merkkinen se on! Se on hieno 😍 Minkä hintainen laukku on? Olen menossa itsekin Milanoon kesäkuussa ja ehkä voisi käydä katsomassa 😊

  Reply
  • Alexa May 7, 2019

   Laukku oli tasan 1000€. Goyard ei ilmoita hintoja missään ja kun tutkin asiaa, niin second hand-Goyarditkin ovat n. 1500€ luokkaa – ihan kreisiä! Saatavuus on tosiaan niin “haastava” että tyypit vetää hyvät voitot kun myy käytettynä 😂 xx

   Reply
 8. Lotta May 7, 2019

  Itsekin oon tätä miettinyt, ja juurikin samassa värissä, tosi kauniit värit. Saatavuus tosiaan on vähän kiven alla. Hinta kiinnostaa, siitä on netissä vähän erilaisia tietoja.

  Tukka löysällä pompulalla sopii sulle tosi kauniisti ☺️

  Reply
  • Alexa May 7, 2019

   Tasan 1000€ oli tämä koko ja värikombo. Ja kuten sanottu hintatietoja on mahdoton löytää mistään 😅 Huikea rahtauslaukku kyllä ja mä sitten raportoin että kestääkö 😂 xx

   Reply
 9. Mirjami Penttinen May 7, 2019

  Moikka Alexa, mä joudun yhtymään myyjän mielipiteeseen eli ostin omani NY ja ainoa iso laukku, josta kulmat hajosi tosi nopsaa! Väitän että paljon tavaraa ja pakkanen on se vaikea yhtälö. Käytän edelleen, koska eivät suostuneet koravaamaan. Vedin jeesus teippiä kulmiin sisäpuolelta 😂 hyvä laukku ja sopii niin moneen asuun! Mutta ei ehkä kuitenkaan aivan hintansa väärtti?!?! Vastaava laukku Ballyltä on taas kestänyt aivan mitä vaan.

  Reply
  • Alexa May 8, 2019

   Eikä 😂 Jeesusteipille pisteet! Saa nähdä miten meikäläisen käytössä kestää 😅❤️ xx

   Reply
 10. Jasmiina May 8, 2019

  Mies tilasi kyllä Goyardilta Pariisista tuotteita sähköpostitse ja palvelu oli mitä parhainta! Tuotteet tulivat tilisiirron jälkeen todella nopeasti kuriiripalvelulla, joka toki kustansi 50 € vielä päälle. Netistäkin siis ainakin on saanut tilattua, heillä ei vain ole verkkokauppaa. :)

  Reply
  • Alexa May 8, 2019

   Wow oikeesti! No onpa hyvä että sanoit, niin täälläkin tyypit tietää jos joku on laukkua miettinyt. Koot kannattaa tosin katsoa etukäteen ja fiilistellä, koska pienen ja ison välillä on yllättävän suuri ero. Itselläni siis isompi. 😍🙏 xx

   Reply
 11. Heh... May 8, 2019

  Toi sun englannin kielen taito on kyl jotain ihan huippua 😂 “Oops. I bought the Goyard St.Louis bag, even though I said I would. I way back I went to their store in Paris.”

  Ihan toi kielioppi yksistään on ihan päin h*lvettiä ja suomennettuna toi muka-englanti-pätkä on: Ups, ostin Goyard St. Louis-laukun, vaikka sanoin että ostaisin. Ja sit I way back I :D jota ei voi edes yrittää suomentaa. Kauheeta ku tulee myötähäpeä, ku porukka vääntää englantia väkisin vaikka ihan jo alkeet on hakusessa.

  Reply
  • Alexa May 9, 2019

   APUA! 😂 Menin nyt lukemaan uudelleen kirjotuksiani, mitä IHMETTÄ mä olen kirjottanut. Olen monesti miettinyt että jättäisin kokonaan käännökset pois, kun mulla on keskittymisen kanssa vähän haasteita, kun on toi ADHD. 😅 Mutta nyt oli kyllä todella jäätäviä mokia, vaikka en lähellekään natiivi olekaan 😅 Pakko korjata, kiitos! Joskin, palautteesi olisi voinut kertoa paljon ystävällisemmällä tavalla… Suomalaisista tulisi kyllä kitkeä tuo pilkkaaminen ja tommonen asenne, sillä siitä syystä ihmiset eivät uskalla puhua muita kieliä ollenkaan. Ulkomailla ainakin arvostetaan sitä että edes yrittää! ☺️

   Reply
   • Anna May 10, 2019

    Pakko kommentoida tähän. Alexa musta on ihanaa kuinka positiivisesti ja kohteliaasti sä vastaat jopa tälläisiin ilkeisiin kommentteihin. Vaikutat hyvältä tyypiltä ja itselle tulee ainakin tosi huono fiilis tälläisistä kommenteista. Palautetta voi antaa, mutta pitäisi todellakin miettiä miten. Siitä ei ole mitään hyötyä jos haluaa saada toiselle ainoastaan pahan mielen. Kiitos sun ihanasta blogista ja teidän podcastistä! Hyvää kevättä. :)

    Reply
    • Alexa May 10, 2019

     Voi kiitos ihana! ❤️ Te ootte kyllä kultaa kun jaksatte aina tsempata ja olla niin ihania. 😘 xx

     Reply
 12. Tilda May 8, 2019

  Ihana ja kaunis laukku! Milloin kävit Milanossa? Onkos siitä tulossa oma postaus? 😍✨

  Reply
  • Alexa May 9, 2019

   Kiitos! 🙏 Olin siellä lomalla, niin en tosiaan tehnyt mitään sisältöjä! ❤️ xx

   Reply
 13. Saga May 9, 2019

  Mulla on rahtauslaukkuna juurikin se Zarron jättilaukku (asun etelä-Euroopassa joten eipä tule joka toisella vastaan..) mutta se on kyllä TOSI vaarallinen.. kaupoissa tavarat tippuu hyllyiltä kun sen kanssa etenee, hajuvesipullonkin sain yhdessä kaupassa sen kanssa tippumaan ja rikki… Ja Ikean ruokaosastolla lähti kaatumaan koko juomahylly..! 😱😂
  T:Toinen rähmäkäpälä

  Reply
  • Alexa May 9, 2019

   Eikä haha jes! 😍 Zarron rahtauskassi best 😂 xx

   Reply
 14. Jekku May 10, 2019

  Itselläni on kajsi St Louisia ja Artois, jossa kulmavahvistukset ja vetskari. Ostanut myymälästä ja puhelimitse tilaamalla.
  Laukku ei kestä pakkasta lainkaan, kovettuu kivikivaksi ja halkeilee helposti. Ekassa laukussani kulmat aivan puhki lyhyen käytön jälkeen. Tykkään Goyardista(muitakin tuotteita) mutta esim Neverfullin kestävyys ja laatu on aivan eri planeetalta. Myös kahvat ovat monelta tutulta murtuneet, joten kannattaa olla varovainen!
  Hintatiedot löytyvät helposti esim bragmybag.com siellä eri mallit ja hinnat riippuu bäristä myös, musta on perusväri ja halvin, muut värit kalliimpia. Ennen perusväreihin kuului useampi väri, mutta nyt tilanne muuttunut.

  Reply
  • Alexa May 10, 2019

   Kiitos asiantuntemuksesta, sitä sulta tuntuu aina löytyvän asiaan kun asiaan 😂❤️ Noniiin, nähtäväksi siis jää että miten mun laukun käy, jaiks! xx

   Reply
 15. Jekku May 10, 2019

  Okeiii, se siitä ystävällisesti vastaamisesta, mistä yllä oli puhe…en tunne itseäni enää kovin tervetulleeksi tänne tuon ivallisen kommentin jälkeen.

  Reply
  • Alexa May 11, 2019

   Apua! Siis se oli ainoastaan positiivisessa hengessä kirjoitettu. 😭❤️ Kun musta tuntuu että sulta löytyy aina hurjasti tietoa, kokemuksia ja asiaa, ja oon tosi otettu että viitsit tulla tänne jakamaan. 😍 Eli kiitos! Kirjoitetussa vuorovaikutuksessa on aina se kääntöpuoli, että sitä voi tulkita niin monella eri tapaa. Mutta positive vibes only siis, pahoittelut siitä että ilmaisin itseäni huonosti. xx

   P.S. Koitin laittaa sulle vielä meiliäkin, mutta tuo ilmoittamasi meili ei toiminut.

   Reply
 16. papukaisa May 11, 2019

  Tämä nyt ei liity postaukseen laisinkaan, mut muistelen et viime Pariisin matkalla kävitte Lindan kans blow dryssa? Otin silloin ig-stoorista salongin tiedot muistiin mutta miten varasitte ajan kun sivut näyttäisi olevan vaan ranskaksi? Lähinnä siis et mikä noista vaihtoehdoista on blow dry :D

  Reply
  • Alexa May 11, 2019

   Apua, mä en osaa ranskaa ollenkaan 😅 Mutta siis käveltiin vaan sisään ja sanottiin mitä halutaan, ei siis varattu ollenkaan ennakkoon! Joskin yllätyksenä tuli se että kyseessä oli elämäni kallein blow dry 😅 Siis hinta oli 3 x NYC:in hinta. Kannattaa siis ehkä mennä esim. Tony & Guy Rue Saint Honorella tai sitten Printempsin yläkertaan, ellei välttämättä halua maksaa värin ja leikkauksen verran 😅 Tony & Guy:ssa oon käynyt siellä useamman kerran ja tosi taitavaa henkilökuntaa, plus hierovat pesupenkit 😍👌 Ihanaa reissua, enjoy! xx

   Reply