PERUN PUHEENI

may 7, 2019, outfit

Tuossa taannoin vannoin videolla, että en ostaisi Goyardin St.Louis-laukkua, kun Goyardin myyjä Pariisissa demonisoi sen minulle täysin. Voitteko kuvitella, siis myyjä. Hän sanoi että laukkuun ei kannata edes laittaa vesipulloa, kun se kuitenkin hajoaa. Olin siis vuosia miettinyt tämän täydellisen rahtauskassin hankintaa, mutta tuo myyntipuhe oli sellanen antikliimaksi, että laukku jäi aikoinaan hankkimatta.

Oops. I bought the Goyard St.Louis bag, even though I said I wouldn’t. A way back I went to their store in Paris to purchase the bag, but the salesperson said that he wouldn’t recommend putting anything heavy (like a water bottle) in it. At that time, I didn’t buy it, because I wanted to use the bag to carry my laptop and my camera, and he didn’t really recommend it.

Tukholmassa Goyardin laukkuja näkee enemmän ja tuon jännän myyntikokemuksen jälkeen olen pistänyt merkille, että ainakin tukholmalaiset survoo laukkuunsa koko elämän ja silti laukku näyttää olevan hyvin hengissä. Kysyin myös muutamalta tutulta kokemuksia ja kuulin pelkkää hyvää palautetta. Päätin siis antaa Goyardille uuden mahdollisuuden.

After that experience I honestly forgot about Goyard for a good while. Until I started seeing people in Stockholm using it (loaded with stuff), I wanted to give it another chance – and I’m happy I did!

Käytiin Milanossa Goyardin liikkeessä pyörähtämässä ja saatiin siellä huomattavasti ystävällisempää palvelua. Kuulemma käy läppärilaukusta oikein hyvin ja siihen tarkoitukseen laukun nimenomaan halusinkin. Zarron iso kuitukassi on huikea rahtauskassi, mutta ehkä oli aika päivittää astetta parempaan. Tykkään myös hurjasti Balmuirin Estelle-laukusta, mutta se käy liian pieneksi, jos on oikeasti paljon kannettavaa (esim. läppäri, kamera ja salikamat).

We went to their boutique in Milan and the service was way better than in Paris. They said that the bag would make a great laptop bag and that’s exactly what I wanted. I also heard great feedback on the quality from my friends, so I finally bought it.

Olin myös yllättynyt siitä kuinka vaikea Goyardin laukkuja on saada käsiinsä. Putiikkeja on Euroopassa ihan muutama, eikä tuotteita saa mistään netistä. He myös rajoittavat myyntiä sillä, että samaa laukkua ei myydä yhtä enempää samalle henkilölle. Aikamoista!

I was actually really surprised how rare Goyard bags are. They don’t sell online and they have just a few boutiques in Europe.

&Other Stories Blazer
&Other Stories Jeans
Mango Sweater
Gucci Shoes

Voin siis pitää teidät ajantasalla siitä että kuinka laukku kestää tällaisen rähmäkäpälän käytössä, teen siis jonkun arvostelun vielä myöhemmin – jos teitä kiinnostaa? 😍

I can keep you guys updated and write a full review later when I have more experience on the bag.

34 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *