Got some questions?

omatyyli_hyvaarki_1

Aika vanhalle ja tutulle kysymyspostaukselle! Pyrin tekemään näitä vähintään kerran vuodessa ja viime kerrasta on taas vierähtänyt kauan. Eli siis antakaa palaa! Kysykää, niin mä vastailen postauksen muodossa teille pian.

P.S. Pahoittelen että viimeisestä videosta on vierähtänyt nyt useampi viikko! Muutaman olen jo kuvannut ja ne ovat editointia vaille valmiina. Toivottavasti saisin vielä loppuviikkoon mennessä uuden ulos. ♥

So it’s time for a good old Q&A post! So just ask me anything and I’ll write a new post with all of the questions and answers. Let’s do this! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 comments

 1. Ellla November 16, 2016

  Voisitko tehdä jotain häihin liittyvää postaussarjaa? :)

  Reply
 2. Ann November 16, 2016

  What do you like to do in your free time ?

  Reply
 3. Niina November 16, 2016

  Hei, kiitos kivasta blogista! :) Minua kiinnostaisi sellainen asia, että kun bloggaajat esittelevät nettikaupan tuotteita postauksessa (esim kollaasin muodossa) ja sen yhteydessä ilmoittavat, että ovat tilanneet siitä tietyt tuotteet, niin saadaanko ne ko. yritykseltä useimmiten ilmaiseksi vai esim puoleen hintaan? Tätä olen usein miettinyt. :D

  Reply
 4. Natalie November 16, 2016

  Hi, Alexa! There are some questions I wanted to ask you after you wrote the big news about your egagement?
  You and your boyfriend (well, the word fiance would be beter?)have been together for quite long now. But how did you two meet? Did you have the same friends or is it a different story?
  And another question: Before he proposed to you, did you have the feeling that it’s coming? I mean, was it a suprise to you? I know it might be too personal, so I don’t mind if you answer just as much as you want to? When my husband proposed to me,I have to say, it wasn’t one of those big unexpected proposals that we all know from films. We have been talking about getting married in our future and we both knew that some day we just gonna have a small nice wedding? So yes, I was happy, but not that much suprised? Was it similar in your case?
  Hugs from cold and rainy Poland! ☺

  Reply
 5. Veronika November 16, 2016

  Hi Alexa,

  could you tell us a little about the style of your wedding dress? Of course no exact details;-)
  Also I’d like to hear about maybe the most embarrassing moment you ever had :)A good laugh never hurts ;-)
  Did you try any beauty treatment you regret later?(fake nails, lash extensions etc.)
  Greetings from Budapest!
  Veronika

  Reply
 6. Mira K November 16, 2016

  Oletko koskaan katunut tatuointejasi? Ottaisitko ne uudestaan (samanlaisina samaan paikkaan) jos nyt saisit valita? :) olen itse menossa ottamaan elämäni ensimmäistä tatuointia piakkoin, joten tällaiset asiat pyörivät mielessä!

  Reply
 7. Anna November 16, 2016

  Ootko meinannut opiskella vielä joskus? Mikä ala sua kiinnostaisi? Jos sun pitäisi valita jompikumpi, AMK vai yliopisto, kumman valitsisit ja miksi?

  Reply
 8. Elisa November 16, 2016

  Oot ihana ihminen Alexa, haluan sen sanoa vaikken sinua tunnekkaan! Oon lukenu sun blogia siitä asti kun taisin olla ehkä 13(??) ja pian täytän 17. Ihan harmittaa kun kommentointi usein jää ja tosi harvoin (vai oonko edes koskaan) kerron sun bloggaamisen merkityksen mulle. Mutta nyt on semmonen fiilis, etten voi ohittaa tätä postausta kommentoimatta. Nyt kun syksyllä muutin ekaan omaan kämppään, oli sun kirja mulle kuin raamattu, oikeesti :D siis siitä sain ihan sikana vinkkejä ihan vaan joka päiväseen elämään. Jestas, seki jäänyt kiittämättä, että miten paljon iloa kirja on antanut mulle! Mutta anyway, oon onnellinen että sunlainen aito ja vahva nainen on mun esikuva ♥ Kiitos!

  Reply
  • Alexa November 16, 2016

   Ihana olet Elisa! Et tiedäkään kuinka tärkeitä tällaiset kommentit ovat! Tuli ihan super hyvä mieli, sellainen että “tämän takia mä teen tätä”. Kiitos ihan hurjasti ja ihanaa syksyä sinne! ♥ xx

   Reply
 9. Niina November 16, 2016

  Haluaisin kuulla enemmän mistä saitte idean lähteä remontoimaan asuntoa/asuntoja?
  Tekeekö miehesi sitä työkseen?
  Mitkä ovat tärkeimmät asiat uudessa kohteessa?
  Teettekö remontin itselle? Vai puhtaasti myyntiin?

  Reply
 10. Anniina November 16, 2016

  Mitä oot opiskellut peruskoulun jälkeen? Ja jos haluisit vielä opiskella lisää, niin mitä alaa opiskelisit? :)

  Reply
 11. Eneli November 16, 2016

  Are you looking seriously new apartment? How can you afford it, I mean do you use help of the banks or have your own finances? Also would love to see your inspiration for new place, if you have already thought about the style you want to go with next place!
  Where would you like to travel in the future (places where you haven´t been yet)? Would you like to take a dog or cat in the future? Do you get along with Marianna dog? I can´t imagine if you are cat/dog/animal person at all? Maybe I have missed your anouncment but is your book will be translated in other languages too? Do you follow any Estonian blogs? Have you been traveling in Estonia (further than Tallinn :D)?

  Sorry if too many random or too personal questions, don ´t mind at all if you don´t answer them ;)

  Greetings from Estonia!
  Eneli
  Beauty – Travel – Lifestyle
  Do-Dolce Blog
  & Bloglovin

  Reply
 12. Lotta November 17, 2016

  Mitkä on sun luottovaatteita? Esim korkkarit, takit yms

  Reply
 13. Katariina November 17, 2016

  -Mitkä on sun lempparitredit pukeutumisessa ja sisutuksessa atm?
  -Mitä harrastat? Käytkö esim jumpissa tai yogassa?
  -Mihin aiot matkustaa seuraavaksi?
  -Mitä kieliä puhut?
  -Oletko opiskellut lukion jälkeen mitään ja kiinnostaisiko sinua opiskella jotakin tiettyä alaa?
  -Minkä laukun aiot ostaa seuraavaksi?
  -Minkälaiset kauneusrutiinit sinulla on?
  -Miten aiot viettää joulua?

  Reply
 14. Eve November 17, 2016

  Minkä takia kävit aikuispuolella lukiota? Mitkä olivat lukiossa sinun vahvuudet ja heikkoudet? Oliko lukio sinulle itsestäänselvä päätös peruskoulun jälkeen? :)

  Reply
 15. E November 18, 2016

  Lempi raflat ja kahvilat tällä hetkellä?

  Reply
 16. Elinahh November 18, 2016

  Kerro muutamalla sanalla, miten tuleva kotinne tulee eroamaan nykyisestä. Eli millaisia muutoksia haluatte nykyiseen?

  Reply
 17. Laura November 19, 2016

  Moi! Ehtiihän vielä kysellä? Mää haluaisin kysyä sulta että miten jaksat tehdä niin paljon töitä? Mistä löydät jatkuvasti motivaatiota ja inspiraatiota siihen? Mää oon painin tän ongelman kanssa jo pitkään ja toivoisin että sun vastaus vois auttaa mua (ja muita) :) Ja lisäksi haluaisin kysyä että miten osaat pitää työn, parisuhteen, perheen ja ystävät balanssissa että sulla riittää aikaa kaikelle?
  Lisäksi haluaisin sanoa että oot aivan upea nainen! Oon lukenu sun blogia vasta alle vuoden ja ihan ensi hetkistä lähtien sun blogista tuli mun lemppari! Oot sellainen supernainen joka määkin haluaisin olla ja sun tyyli ja sisustusmaku on upeat. Oon itse yrittäny viime aikoina panostaa enemmän laatuun ja kestäviin vaatteisiin ja sun blogista saa hyvin vinkkiä mihin kannattaa panostaa. Tosin monta kalliimpaa ostosta en oo vielä voinut tehdä, koska opintotuki :D Mutta joulupukille on menossa toivelista, joka sisältää ihania juttuja! Mun oli pakko ostaa sun kirja ja se on sellainen että toivoisin että sellainen olisi ollut olemassa jo silloin kun olin nuorempi, mutta kyllä se 23-vuotiaallekin sopi :) Oon lukenu sen jo moneen kertaan ja siinä on tosi hyviä vinkkejä moniin asioihin. Annoin kirjan lainaan mun pikkuveljen tyttöystävälle ja se tykkäs siitä myös paljon. Varmaan annan kirjan myös mun tyttärelle luettavaksi, mutta siihen menee kyllä vielä yli 10 vuotta :D Kiitos valtavasti kirjasta ja blogista! <3

  Reply
  • Alexa November 19, 2016

   Vauuu ihana olet! Todellakin ehtii kysellä, sillä laitan postauksen liveksi vasta ensi viikolla. Aivan ihana olet!!! Etenkin juuri eilen kun valittelin työn hankaluutta tähän vuodenaikaan, niin tällaisista tsemppiviesteistä saa kyllä hurjasti potkua! Ihanaa viikonloppua ja kiitos! :) xx

   Reply
 18. NellaM November 19, 2016

  Saako kysyä sun äidiltä :)? Miten noin aikaansaavia ja itsevarmoja tyttöjä kasvatetaan?

  t. 12-vuotiaan tytön äiti

  Reply