Got 2 Get: Pretty Ballerinas!

Pretty Ballerinasin baltsut kuuluvat kyllä kesäpukeutumiseni peruspilareihin. (Tässä aikaisempi postaus faktoineen PB:n Baltsuista!) Entuudestaan PB:n kenkiä on tullut kahmittua kaappiin kolmisen paria ja nyt pikku jalkani huutavat uusia yksilöitä tallattavaksi.
Baltsuissa pidän erityisesti neutraaleista väreistä ja tälläkin kertaa haavelistalle kertyi vain beigeä, sinistä ja mustaa. Jostain syystä nuo beiget vetävät eniten puoleensa, ne ovat vain niin ihanan raikkaat ja kesäiset. Mitä mieltä olette? :) 
 
Olin tosiaan jo yhdessä kivijalkakaupassa PB:n baltsuja ostamassa, mutta sain niin jäätävää palvelua että päätin olla väkisin kantamatta rahaa kyseiseen puljuun. (Pähkinänkuoressa: Kuuntelin ensin myyjien megavappusuunnittelmat, kun myyjät huomasivat minun läsnäoloni niin he siirtyivät liikkeen toiselle puolelle suunnittelemaan sitä että “pitäiskö dokaa paljon vai sillee semi paljon”. Toinen myyjä pääsi kotiin ja toinen jäi päivystämään. Sain palvelua vasta kun itse pyysin. Myyjä ei edes viitsinyt kysyä että tuntuuko koko nyt hyvältä vai ei, saatika hakenut sitä toista paria pois.) Netistäkin löytyy mm. Heppo.fi , joten kannan mieluummin lanttini sinne :) 
 
// Pretty Ballerinas’ shoes has definitely been my favorite flats ever since I bought my first pair. There is just something about them; You can find PB’s in every possible color / pattern, they’re deadly comfortable and so classy! I have bought three pairs so far and gosh I’m craving for new ones. I collected my top 4 favorites from Heppo.fi(delivery only in Scandinavia). I’m kinda falling for those nude ones, what do you think? :) 
1.Pretty Ballerinas / Katso tästä / 2. Pretty Ballerinas / Katso tästä/ 3. Pretty Ballerinas / Katso tästä / 4. Pretty Ballerinas / Katso tästä
 
Heh ja jos tosiaan ei ole vielä tullut selväksi, niin olen kyllä Pretty Ballerinasin suuuren suuri fani. Kengät eivät ole koskaan hiertäneet, saatika levinneet (mikä on ballerinoille aika yleistä). Olen saanut käännytettyä äitini ja äitipuoleni lisäksi myös pari ystävää suuriksi PB-faneiksi :)*

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. anskusiili May 22, 2012

  No jopas oli palvelua, varsinkin pienemmissä putiikeissa luulisi saavan vähän parempaa kohtelua. Tampereelta Pretty Ballerinaseja löytyy ainakin välillä yhdestä kivasta pikkukaupasta, jossa palvelu on mukavaa. Omat ainokaiset valkoiset, mustapäiset Pretty Ballerinasit ovat kyllä edelleenkin huippukunnossa!

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 22, 2012

   Joo siis kummallista! Olin aivan pöyristynyt ja ihmeissäni että voiko tämä todellakin olla mahdollista! Mua katsottiin kuin jotain saastasta ja “äkkiä vaan karkuun nurkan taakse juorumaan ihqusta wapusta!11” :D Mutta juu siis tärkeimpänä, PB:n baltsut vaan pysyy niin sairaan hyvänä! Ja se on jo saavutus, sillä mä oon sellanen lättäjalkainen rähmäkäpälä ettei mun hellässä käsittelyssä pysy mikään kunnossa:D

   xx

   Reply
 2. Girly Style May 22, 2012

  Hah, kuulostaa hauskalta tuo palvelu :) Nimim. kerran Espan pielessä sijaitsevassa Design-tuotteita myyvässä kaupassa vastaavaan törmännyt, yksi myyjistä hikkasi kovaan ääneen ja sanoi vielä jotain syömästään ruuasta (ynnnh), kaksi muuta höpöttelivät siitä, kuinka tylsää on töissä. Kylläpä tuli hyvä kuva koko kaupasta ;)

  Mutta baltsut on ihanat, erityisesti tykkään noista nuden värisistä!

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 22, 2012

   No siis eikö vain :D Joo kuullostaa toi Espan liikkeen touhu vähintään yhtä hyvältä! Eipä ole ihmisillä juurikaan työmoraalia, saatika asiakaspalvelu halukkuutta. Poikkeuksia toki näissäkin :D Mutta joo Baltsut! <3

   xx

   Reply
 3. Tiia May 22, 2012

  No jopas nyt on että tuollaista kohtelua :( On kyllä suloisia nuo kengät :P Täytyy sanoa että nuo neljännet on minun lempparini noista :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 22, 2012

   Hihi joo ne on kyl suloset kans ;)

   xx

   Reply
 4. Anonymous May 22, 2012

  moikka! et sattumoisin puhunut Rizzosta? sieltä ainakin itse olen ostanut pretty ballerinoja muutamat( ja ihania ovat muuten jalassani).. asiakaspalvelu on ainakin siellä, minun kohdallani ollut ailahtelevaa..

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 22, 2012

   Hehe puhunpa juurikin! :)

   xx

   Reply
 5. Lindsay May 22, 2012

  oletko ottanut pretty ballerinoista normaalia kokoasi isomman koon, niinkuin heppo.fi sivuillla neuvotaan? :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 22, 2012

   Kerran otin ja perkule kun otin! Sen normikoko on mulla nimittäin paras, yks isompi jo lonksuu. :) Eli pidättäydy normaalissa, sanoisin!

   xx

   Reply
 6. Ninah May 22, 2012

  Osaatko sanoa, kuinka leveäkapea/normaali lesti noissa on? Vaikuttivat vaan lupaavilta ja ovat vielä nättejä, tällaisen kokoa 36 olevan leveällä jalkaterällä varustetun on hankala löytää sopivia kesäkenkiä räpylöihinsä… ;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 22, 2012

   Aika leveä lesti noissa on:) Tehty tosi hyvin, nimittäin noi näyttää silti todella siroilta ja sopii monenlaiseen jalkaan. Itselläni nimittäin leveä jalka ja vielä vähän alipronaatiota, joten olen tottunut siihen että baltsut leviää alta aikayksikön. Noi vaan silti jatkaa porskuttamista vuodesta toiseen:D
   Eli luulen että tässä olisi sulle vastaus, jos ei nappaa niin tuu haukkuu mut :D

   xx

   Reply