Got 2 Get from Ralph Lauren Denim & Supply

Olen jonkin aikaa seuraillut Denim & Supplyn mallistojen kehittymistä ja tämän syksyn jutut iskee kyllä muhun kovaa! Mieletön tuo liivi esimerkiksi, yleensä nuo karvaliivit jäävät toteutuksen puolesta niin hailakoiksi että tämä runsaampi tapaus oli oikein ihana yllätys! Jos olisi edes hieman ylimääräistä, niin satsaisin ehdottomasti tuohon. 
 
Ja aww tuo villakangastakki, täyttä rakkautta ensisilmäyksestä! Ostin toissa talvena French Connectionilta vastaavan ja se kesti hyvänä nipin napin talven yli. Siksi toistaiseksi arkailen noiden suhteen, mutta tuo näyttää kuvien perusteella hyvin laadukkaalta ja ryhdikkäältä. Väriä ja kauluksia myöten täydellisesti suunniteltu!
 
//I’ve been following the improvement of Denim & Supply’s collections and this fall I’m impressed!
I love the black feather vest, it is just so high-class. The other it-piece is the lovely navy blue coat down below. So classy and modern at the same time!:)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 comments

 1. Céline September 11, 2012

  Mutta eihän villakangastakin kuulu mennä yhden talven aikana huonoon kuntoon? Onpas outoa. Ehkä se oli sitten todella huonolaatuinen yksilö tai jokin maanantai kappale? Kyllä mulla ainakin villakangastakit ovat kestäneet moitteettomassa kunnossa, vaikka ovatkin olleet paljon käytössä. Mm. eräs your facen villakangastakki on jopa 6 vuotta vanha ja edelleen priimakunnossa :) Noh ainakin tiedän, etten osta FC:n takkeja. Viime vuonna meinasin ostaa, mutta ehkä ihan hyvä, että jäi kaupan hyllylle :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 11, 2012

   Joo mä en voinut uskoa mun silmiä! Napit tippu heti kättelyssä eli pääsin heti ompeluhommiin. Kangas nukkaantui aika kauhean näköiseksi nopeasti eli sain olla nukanpoistolaitteen kanssa hurruttelemassa jatkuvasti… Ryhti tippui takista myös aika nopeasti, jolloin se muuttui sellaiseksi ryhdittömäksi laatikoksi :D Harmi vain, niin kivalta sen ensalkuun näytti! Mutta joo yleensä pitäisi kestää, mulla kesti jopa H&M “villakangastakki” viitisen vuotta :D xx

   Reply
 2. Mr kane September 11, 2012

  Love the vest and coat!

  ^Hugs
  Mr J.Kane
  http://mrkanerule.blogspot.com

  Reply
 3. Elin September 11, 2012

  Ostin pari viikkoa sitten RL Denim&Supplyn farkut ja ne ovat pysyneet sen jälkeen kuin liimattu jalassani – superhyvät! Mulla on ongelmana tarpeeksi pienen koon löytäminen, kun monilla ketjuilla 25 on liian iso eikä pienempää ole, nyt tärppäsi ja istuvuus on mahtava! Diesel onneksi ainakin edelleen valmistaa 24:ia, mutta kiva päästä laajentamaan housuosastoaan.

  Ihanalta näyttää teidän uudessa kämpässä! Ystävälläni on nuo samat ruokapöydän tuolit (joiden nimeä en häpeäkseni nyt muista, äh!) yhdistettynä saman malliseen, mutta valkoiseen pöytään – tykkään ehkäpä tuosta teidän marmorisesta enemmän ;) Makeat nuo leveät lattialankut, onko valkolakattua tammea/saarnia?

  Ideoita tulevaisuuteen, lukisin mielelläni vielä lisää esimerkiksi valaisin/pintamatsku/astia-osaston postauksia. Ja kun olet sisustusliikkeessä töissä, niin olisi kiva kuulla ajatuksiasi tämän hetken ja lähitulevaisuuden hiteistä ja suuntauksista :)

  Tyylikäs blogi, jonne eksyn kyllä päivittäin!

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 11, 2012

   Oi mutta ihanaa että olet löytänyt mieleisesi housut :)! Housujen etsiminen on yhtä avaruustiedettä…

   Joo noi tulppani-tuolit on ihanat ja se marmoripöytä on samaa sarjaa :) Yllättävän hyvin säilynyt 60-luvulta tähän päivään saakka. Mä en yhtään muista että mitä se parketti oli, Paradorin valikoimasta joka tapauksessa :)

   Sisustusjuttuja tulee varmasti enemmän tulevaisuudessa! Trendeihin mä en sisutuksessa oikeastaan usko, tyylisuuntauksia on toki erilaisia :) Mutta joo, hetikun saadaan kämppä parempaan kuntoon niin tulee enemmän postauksia siitä! xx

   Reply
 4. Anonymous September 11, 2012

  Mäkin ihmettelin suuresti kun luin ettei FC:n takkisi kauaa kestänyt. Koska oma Gapin yksilö on kestänyt jo neljä vuotta! Yksi parhaiten kestäneistä takeistani, uskokaa tai älkää..

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 11, 2012

   Joo, jotain kummalista siinä on ollut! :o xx

   Reply
 5. Elina September 11, 2012

  Pitäisiköhän kaivaa nuo pari karvaliiviä taas tuolta kaapin perukoilta! Ostin Stokkalta Christell&CO.n vastaavanlaisen mustan liivin pari vuotta takaperin, ihanan runsas mutta silti siisti :-) Noille tuli hävettävän vähän käyttöä viime vuonna, pitäisiköhän ottaa tänä vuonna vähän ahkerammin!

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 11, 2012

   No todellakin pitäisi! Käyttöön ja sassiin ;) xx

   Reply
 6. Hanna September 11, 2012

  Hei, minä taas… ;)
  Aika paljon villakangastakkien laatuun ja käyttöikään vaikuttaa se, minkälaisesta villakankaasta on kyse eli onko villaa vain tyyliin 30 % ja loput tekokuituja. Ja takin muodon pysymiseen vaikuttaa se, kuinka paljon valmistaja on panostanut mm. kuulavanuun ja tukikankaisiin.

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 11, 2012

   Joo mun pitää ehdottomasti kiinnittää materiaaleihin enemmän jatkossa huomiota, virheistä oppii :) xx

   Reply