Gorilla

alexa-dagmar-fashion-blog

Vitsit miten ihana viikonloppu takana. Pyhä mahdollisti lauantain vapaapäivän ja päätin pitääkin sen sellaisena. Tuli nukuttua pitkään, ulkoiltua ja järjesteltyä kotona. Huomaa kyllä että yksikin kunnon nollauspäivä tekee ihmeitä ja nyt olen taas inspiraatiota täynnä. Tänäänkin olisi tarkoitus ottaa rauhallisesti, sillä ensi viikolla tulee sitten työtunteja senkin edestä. Paljon on blogijuttuja ja palavereja tiedossa, sen lisäksi olen tietysti Zarrossa ja viikonloppuna vielä meidän ystävämyynti. Ei käy tosiaan aika pitkäksi!

Tässä yksi viime viikkojen käytetyin asu. Gorillatakki vaan toimii päivästä toiseen, tosin olen huomannut että saan kyllä välillä vähän outoja katseita osakseni. Tosin mun mielestä se on vaan hauskaa! Billi Bi:n nilkkurit ovat myös olleet kovassa käytössä ja huomasin että nyt tuota mokkasta löytyy taas hyllystä, kun jokunen teistä niitä kaipaili.

Such a lovely weekend! Yesterday I enjoyed my day off by sleeping late, eating well and organizing at home.  I feel so energetic and inspired already and I’m actually planning of taking it easy today as well. I have such a hectic month ahead, so it’s important to take time for myself and relax. 

This outfit has been my go-to outfit lately. Totally love the gorilla jacket, even though I get some weird glances on the streets. It’s just hilarious. I have also been loving my new Billi Bi boots, they are so comfy – and apparently back in stock again. 

_mg_7892 alexa-dagmar-blogg gucci-bag

_mg_7866

Ray-Ban Sunnies from Zalando*
Samsoe & Samsoe Coat* (affordable version here!)
Soft Goat Sweater*
Aritzia Pants (similar here!)
Gucci Bag
Billi Bi Boots

postaus sisältää mainoslinkkejä / *tuotteet saatu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Piia Kataja November 6, 2016

  Yksi ainut asia ärsyttää tässä blogissa. Vaatteiden ns. ostotietojen kohdalla “Affordable version here”. Ihan kuin ajattelisit että lukioillasi ei ole varaa ostaa samanlaisia tuottetita?

  Reply
  • Alexa November 6, 2016

   Ei ole kyse siitä missään nimessä. Sitä on toivottu, niin sen takia olen aina välillä sopivan tuotteen yhteydessä laittanut sen :) xx

   Reply
 2. Marianne November 6, 2016

  Olet upea :)
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa November 6, 2016

   No voi kiitos ihana!! :) xx

   Reply
 3. Pinja November 6, 2016

  Gorilla-takit on parhautta! ♥︎ Antaa ihmisten vaan tuijottaa, ne ei tiedä mistä ne jää paitsi haha :D

  Reply
  • Alexa November 6, 2016

   Haha nimenomaan :D xx

   Reply
 4. A November 6, 2016

  oot ihan mielettömän inspiroiva ihminen Alexa! Blogistasi oikein huokuu se miten iloinen ja hyväsydäminen ihminen olet:)

  Ehdottomasti oma suosikki blogi!:)

  Reply
  • Alexa November 6, 2016

   Voi kuinka ihana olet, kiitos ja ihanaa tulevaa viikkoa! :) xx

   Reply
 5. Nelikymppinen täti-ihminen December 29, 2016

  Nyt tuli valinnan vaikeus kun noita Billi bin buutseja saa sekä mokkaisina että nahalla. Sinulla nuo näyttää niin hyvältä, miksi päädyit juuri mokkaisiin? Näyttääkö pehmeä mokka ehkä paremmalta tuollaisessa vähän kovemmassa kengässä? En osaa päättää kummat hankkisin, olisi kiva kuulla ajatuksiasi tästä.Ihailen tosi paljon asujasi ja tyyliäsi! Kiitos ihanasta blogista.

  P.S. Ihana täti-ihminen!!

  Reply
  • Alexa December 29, 2016

   Voi kiitos ihana! Mä tykkään hurjasti noista mokkasista kun ne on mun mielestä vähän spesiaalimmat ja noi metalliyksityiskohdat tuo kivaa särmää mokkaa vasten. Plus jalat näyttää pidemmiltä kun musta mokka sulautuu nätisti housujen / sukkisten kanssa ;) xx

   Reply
   • Nelikymppinen täti-ihminen December 29, 2016

    Hyviä pointteja, nyt pitää kyllä harkita oikein tarkkaan. Iso kiitos sinulle vastauksesta ja oikein hyvää tulevaa vuotta!

    Reply
    • Alexa December 29, 2016

     Samoin sinne! :) xx

     Reply