Good morning… Flu!

Huomenta vaan! Olen ollut flunssan kuorissa tämän alkuviikon, mutta tänään mun on ryhdistäydyttävä ja palattava arkeen.  Olen kyllä flunssaisenakin yrittänyt mennä töihin, mutta puolessa välissä päivää oli vain pakko luovuttaa ja mennä kotiin lepäämään. Oon niin vammanen, en osaa saikkuilla. 
Hahah oon tässä ottanut kaiken ilon irti astmapiipusta ja nenäkannusta (niin harva tietää mikä se on!), mutta nyt on vain pakko ryhdistäydyttävä ottaen kuitenkin iisisti. Loppuviikko tulee olla treenailematta, mutta onneksi ensi viikolla taas pääsee. :)
Uudesta Costumesta sen verran, että pidin kovasti! Johanna sopii mielettömän hyvin muotitoimittajaksi, tuntuu siltä kuin se lukisi mun ajatuksia. Mariannan palsta on luonnollisesti myös mun suosikki ;) Pitäisi varmaan tilata heti kun meidän osoite vaihtuu!
//Good morning everyone! I’ve had the flu all week, but today I got to step up and start working. 
I feel so guilty for being ill! I need to relax the whole weekend, so gym is also forbidden! :(

I read the new Costume yesterday and I really like it! Johanna did a great job as a fashion reporter, I felt like she read my mind! I love Marianna’s plot as well :)

Muodin erikoislehti Costume on vihdoin Suomessa! Tilaa tästä erikoistarjouksella.4 numeroa -50% eli vain 13,80 + muodikas tilaajalahja.Törmäsin tollaseen mainokseen eli arvatkaa vaan että tilasinko! Mutta siinä tosiaan vinkkiä teillekin, mikäli joku fiilasi Costumea yhtä paljon :) 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 comments

 1. peaches August 23, 2012

  Wish you health!
  Have a great day :-)

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 23, 2012

   Thanks darling, so nice of you :) xx

   Reply
 2. anna August 23, 2012

  Krya på dig! :) Borde själv också ta och läsa den, har ändå hört mycket bra om innehållet :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 23, 2012

   Tack Anna! Ja, det är alltså bättre än Elle, Trendi osv :) xx

   Reply
 3. miimma August 23, 2012

  Mä oon valitettavasti kans joutunu tohon nenäkannuun tutustumaan lähemmin, myös astmapiippu on taas tällä viikolla keikkunu mukana, oon jostain saanu kaivettua takaisin flunssan jonka nujersin. Joten täällä mäkin istun päätäynnä räkää ja mietin että pitäiskö turvautua tohon nenäkannuun. Mut paranemisia sinne ! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 23, 2012

   Hahah joo sama :D Nenäkannu on toiminut muutaman poskiontelontulehduksen taltuttajana ja ennaltaehkäisijänä! :D Samoin sinne! xx

   Reply
 4. Anonymous August 23, 2012

  Hei! Käsittääkseni et ole suomenruotsalainen ja siksi kiinnostaakin, että miksi jotkut kommentoi sulle ruotsiksi ja osaat vielä vastailla täydellisellä (?) ruotsilla? :) ootko asunut ruotsissa tms?

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 23, 2012

   Haha no siis täydellisestä voi olla montaa mieltä! Mieheni tosiaan on ruotsinkielinen eli sitä kuulee aika paljon päivittäin. Kotikielikin tulee muuttumaan meille ruotsiksi, kun perheenlisäystä vain joskus saadaan. Eli harjoittelu siis kannattaa ;) xx

   Reply
 5. Mia August 23, 2012

  Pikaista paranemista!Ostin eilen Costumen ja tykkäsin kovasti. Itseasiassa laitoin tilaukseen samantien kun oli niin hyvä tutustumistarjous…:)

  Kiitos kivasta blogista! Sitä on aina kiva lukea!Itse olen vasta-alkaja bloggaajana joten on kiva seurata teidän konkareiden hyvin toteutettuja blogeja! :)

  -Mia http://mias-mia.blogspot.fi/

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 23, 2012

   Kiitos kauniista sanoistasi :) Joo kyllähän munkin oli pakko Costume tilata, kun noin hyvän tarjouksen bongasin! Seuraavaa lehteä odotellessa :) xx

   Reply
 6. Anonymous August 23, 2012

  Etkö siis aio opettaa lapsillesi lainkaan suomea? En tarkoita tätä mitenkään pahalla, ihmetyttää vain miksi sitä ei vois molempia kieliä lapsille puhua… :) Lapset kuitenkin oppivat nopeasti ja meidän yhteiskunta on sellainen, että kumpaakin kieltä tarvitaan.

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 23, 2012

   Siis joo totta kai opetan lapsilleni suomea! Suomessahan me asutaan :) xx

   Reply
 7. Anonymous August 23, 2012

  Toi nenäkannu on kyl paras! :D Ja joo, ton lehden vois tsekata.. ;)

  Reply
 8. Anonymous August 23, 2012

  Kuten edellinen anonyymi niin minäkin aluksi ymmärsin kommenttisi perusteella, että jos saatte lapsia puhuisitte kotona vain ruotsia. Yleensähän suositellaan, että kumpikin vanhempi puhuu lapselleen omaa äidinkieltänsä. Kaksikielisyys on kyllä aivan uskomaton rikkaus!

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 23, 2012

   Ei ei. Kyllä molempia kieliä puhuttaisiin :) Mutta nyt kun pääkielenä on kuitenkin ollut suomi, niin tarkoitin lähinnä sitä että siihen tulee muutos. xx

   Reply
 9. viivi August 23, 2012

  Nenäkannu on ihan must flunssasena! En tajua miks kaikki aina nauraa sille. :D Ja hei kiitti vinkistä, tsekkailinkin tänään töissä tuota uutta lehteä mutten raaskinut ostaa. Pitää huomenna napata mukaan! :)

  Täytyy muuten sanoa, että sun blogi on parantunut huimasti viime keväästä! Silloin aina välillä tsekkailin tätä, mutten mitenkään vakuuttunut. Nyt oon jo pari kuukautta seuraillut ahkerasti ja aion tehdä niin jatkossakin. Jatka samaan malliin! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 23, 2012

   Haha joo oon kuullu kavereilta niin paljon dissiä nenäkannusta :D J ei edes suhteemme alussa tiennyt mikä se on ja myöhemmin on paljastunut, että se luuli jotain ihan muuta heh heh.

   Aijaa! Itse en huomaa muutosta oikeastaan ollenkaan tai no, ehkä asukuvat ovat parantuneet laadullisesti!:) Mutta kiitos vaan :)

   xx

   Reply
 10. Nāiádes. August 24, 2012

  Suomenkieltä on kyllä lähes mahdoton olla oppimatta, jos Suomessa asuu : ) Esimerkiksi vaikka kumpikin vanhemmista puhuisi lapsille saamea, oppii lapsi väkisinkin suomenkielen. Oletettavasti samoin ruotsinkielen kanssa! Kyllähän sitä jatkuvasti kuulee ulkona, televisiosta, radiosta, kaupoissa, kavereilta, koulussa, kaikkialla : )

  Reply