Golden Hour

beige-black-outfit5
Tässä mun viimeisten viikkojen suosikkiasu, joka on ollut päällä useaan otteeseen sekä töissä että vapaa-ajalla. Niin helppo vetäistä päälle ja väljät boot cut -housut takaavat mukavuuden. Moni on kysellyt tuosta takista, ja tarkistin just hetki sitten että tuota takkia ei kai valmisteta enää, buu. Löysin Topshopilta yhden aivan ihanan kamelitakin ja Missguidedilta myös vastaavan, jos sellainen on hakusessa. Tuo kuparinen lämmin silmämeikki on myöskin ollut kova juttu viimeisen parin viikon aikana ja siitä on tulossa tutoriaali ihan viimeistään viikonloppuna.

Olen ollut kyllä niin innoissani videoiden tekemisestä, pitkälti teidän tsemppaavan ja arvokkaan palautteen johdosta. Tällä viikolla yritän tehdä “Viikko Alexan kanssa”  -henkistä videopäiväkirjaa, ja se on taas ihan erilaista tuottamista. Täysin oman mukavuusalueeni ulkopuolella ja se vaatii täysin erilaista osaamista kun esimerkiksi tutoriaalit. Saa nähdä mitä siitä tulee tai tuleeko mitään haha! Suurin haaste on varmaankin saada noista pätkistä jollain tavalla johdonmukainen kokonaisuus, no mutta aika näyttää… Pakko myös kiittää kaikkia teitä, jotka olette tulleet moikkailemaan viime päivinä. En tiedä johtuneeko videoista vai mistä, mutta ihanan moni on tullut viime päivinä nykimään hihasta ja piristämään päivää. Huikeeta! :)

Here’s my favorite outfit from the past few weeks. I have been wearing this combo a lot lately, it’s just so easy-going, but still sophisticated at the same time. I just can’t can’t get enough of beige! It’s so weird, a couple of years ago I didn’t really wear beige that much – now I’m all about it. It really compliments the skin tone and it just looks super fresh and trendy. This Sezane coat isn’t in production anymore, but I found similar alternatives from Topshop and Missguided. If you are in a need for the perfect camel coat, you should definitely check them.

Anyhow, today I’m going to prepare one pretty different and fun post for tomorrow. Looking forward to it! Hope you have a beautiful Wednesday!
black-beige-outfit3    beige-black-outfitbeige-black-outfit4black-beige-outfitbeige-black-outfit2

Photos by: Kata Lilius

Céline Sunnies (similar  here!)
Sezane Coat (love this one from Topshop ♥)
Topshop Body (also love this one from Asos ♥)
Tiger of Sweden Pants
Acne Pumps

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 comments

 1. Natali March 2, 2016

  Funny how our style and “preferences” change through the years. I have found out too that some clothes/ colors which I would never put on myself before, I now can’t live without! :D
  Beige suits you wonderfully and I like the way that you’ve styled this outfit. :)

  http://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa March 2, 2016

   Yeah, I feel you! :D Thanks so much ! xx

   Reply
 2. Sannakaroliina March 2, 2016

  Jep, täytyy sanoa että IHANAA kun oot alkanu tekemään videoita säännöllisesti!! Sun videot on tosi hyviä, ammattimaisia ja taidokkaasti tehty ja leikattu, mutta silti niin aitoja. Esim musta oli mahtavaa ettet leikannu sitä sun isän puhelua pois siitä yhdestä videosta. :D

  Ite oon aina ennen ollu pelkästään kirjoitettujen blogien lukija, mutta yhä enemmän ja enemmän myös tubettajat on alkanu valtaamaan aikaa mun aamujen blogihetkeltä. :D

  Reply
  • Alexa March 2, 2016

   Jeee super kiva kuulla :D No saa nähdä mitä tosta uudesta videosta tulee :D Vähän pelottaa haha! Mutta palaute on kyllä tsempannu mua hurjasti! xx

   Reply
 3. Erica March 2, 2016

  Väljät housut on kyllä ihan parhaat! Olen itse hiihdellyt vuoden ajan lähestulkoon koko ajan culottesit tai jotkut muut löysemmät farkut tai muut liehupöksyt jalassa ja ne on vaan niin mukavat. Jännä miten löysissä housuissa voikaan olla niiiiin paljon skarpimpi ja naisellisempi olo kun kireissä farkuissa. Jotain taikaa niissä on! :)

  Reply
  • Alexa March 2, 2016

   Ah no älä muuta sano! :) xx

   Reply
 4. Naomi March 2, 2016

  Beige really suits you so well! I love you eye make up! It adds a bit of color, it’s perfect!
  Love, Naomi

  Reply
 5. Nelli March 2, 2016

  Silmämeikki tutoriaaleja kaivataan ainakin täällä päässä! Oon nimittäin ihan käsi tekemään luomivärimeikkiä ja olisi kiva oppia jotain uutta ainaisen ripsari + yksi luomiväri kombon rinnalle.. :) Muutenkin viimeaikaiset videot ovat olleet ihan huikeita, kiitos niistä!
  Tuo ”Viikko Alexan kanssa” kuulostaa kivalta! Innolla jään odottelemaan lopputulosta. :)

  Reply
  • Alexa March 2, 2016

   Jee kiva kuulla! Ihan innoissani väsään noita täällä :D Joskin tuntuu että niihin menee niin paljon aikaa että ns. normaalia sisältöä on hankalampi työstää :D No mutta mä teen parhaani! Ja joo katsotaan mitä tosta videopäiväkirjasta tulee, sen työstäminen on ainakin tosi säätöä :D xx

   Reply
 6. veerala March 2, 2016

  Valitettavasti en ole katsonut yhtään tekemääsi videota, koska luen blogeja töissä (hups) ja meillä on jaettu työhuone :D

  Mutta ajattelin nyt laittaa ajatukseni sulle kommentin muodossa. Ensinnäkin, onnea kihlauksen johdosta! (terv. toinen Anterwerpenin timanttisormuksen omistaja ;) ) Toivottavasti hääsuunnittelu menee sujuvasti ja ilman suurempaa stressiä!

  Toisekseen, vaikutat hirvittävän mukavalta ihmiseltä ja mahdottoman työteliäältä! Moni voisi kadehtia elämäntyyliäsi kaikkine materioineen, mutta sun blogista kyllä huokuu todella kova työmoraali ja mikään ei ole tullut ns. ilmaiseksi. Kunnioitan sitä!

  Tykkään sun blogin monipuolisuudesta, kauniista kuvista ja hyvästä tekstistä. Jatkan täällä taustalla piruilemista, ehkä joskus laitan taas kommenttia ;)

  Reply
  • Alexa March 2, 2016

   Voi kiitos ihana! Aivan ihana kommentti, tulipa hyvä mieli! Ihanaa kevään odotusta :) xx

   Reply
 7. Kristiina / CAVA blogi March 2, 2016

  Täällä aletaan vihdoin lämmetä beigelle poolopaidalle! Sopii monelle, tykkään <3 Nätit kuvat Alexa! Kivaa päivää :) PS. täällä yksi hullu koukuttunut sun asuntoblogiin ihan totaalisesti….

  Reply
  • Alexa March 2, 2016

   Suurkiitos ihana Kristiina! <3

   xx

   Reply
 8. Tipu March 2, 2016

  Voi vitsi Alexa, sulla on kyllä niin täydellinen tyyli ja muutenkin näytät aina niin upealle että välillä ihmettelen miten oikein onnistut siinä AINA(any tips?) :D pitänee ehkä itsekin rohkaistua moikkaamaan sua joku päivä kun melkein naapurissa asutaan ja usein näen sut viilettelmässä Punavuoressa ;) Aurinkoista päivää!

  Reply
  • Alexa March 2, 2016

   Voi kiitos ihana olet! :) Todellakin tuut moikkaamaan! Ja siis mitä tohon hyvältä näyttämiseen tulee, niin totuus paljastuu mun videopäiväkirjassa :D Siinä näytän suurimman osan ajasta semi järkyttävältä haha! xx

   Reply
 9. Lovely photos! The coat is gorgeous and you look amazing, as always! :) XX

  http://www.fashionatic.be

  Reply
 10. Anna-Mari March 3, 2016

  Jostain syystä, en pystynyt jättämään kommenttia tuonne sisustusblogisi puolelle. Löysin blogisi googlen kautta, etsiessäni marmori-pöytiä. Minkä laatuisia nuo sun postauksissa vilahtaneet pöydät ovat olleet? Pitääkö marmorille olla jotkin omat hifistely aineet, vai riittääkö ihan yleispuhdistusaineella pyyhkiminen siivouksen yhteydessä?

  Reply
  • Alexa March 3, 2016

   En ole itse suojannut marmoria mitenkään ja hyvin kestää :) Meillä on siis kotona marmorikylppäri, keittiöntaso, pöytä jne. :) xx

   Reply