Girly Office

_MG_7124
Ah vihdoinkin olen päässyt näpertämään pienien sisustuselementtien parissa! Se on parasta mitä tiedän sisustamisen saralla. Tosiaan nyt kun suurinosa huonekaluista on hankittu, niin voi hyvin vähän kikkailla yksityiskohdilla. Pienet detaljit ovat monestakin syystä kivoja; paikkaa voi aina vaihtaa, tuo helposti piristystä yleisilmeiseen ja hyvä tekosyy heräteostokseen. Yksityiskohdilla voi myös halutessaan tuoda sitä persoonallisuutta kotiin ja vaihdella helposti fiilistä vuodenaikojen mukaan. Esimerkiksi vaikka tummat ja lämpöisät tekstiilit syksyllä ja raikkaan vaaleat ja kevyet (esim. pellava) tekstiilit keväällä. Pienillä jutuilla tunnelmaa on todella helppo muuttaa!

Nyt päästään mun työpisteen pariin, johon on kertynyt jo jos jonkinlaista härpäkettä jo ihan vanhastaan, mutta muutamia heräteostoksiakin on tullut tehtyä. Suurinosa oikeasti työhön liittyvistä tavaroista on kaapissa, mutta ajatuksissa olisi hankkia siro laatikosto työpöydän viereen. Pöydän ja seinän välissä olisi juuri sopiva 60cm kolo laatikostolle, joten sellainen on ehdottomasti hankittava. Jos teille tulee mieleen jotain kivannäköisiä tyyliinsopivia laatikostoja, niin vinkkejä saa todellakin heittää!

Finally I have had time to get into the details! Furnishing is fun, but I’m all about decoration and the little details. Decoration gives warmth and personality into the home and it can be changed a little every now and then. Candles during the winter, flowers during the summer, you know the drill!

I have found some pretty amazing stuff for my office. As you can see, I’m all about brass at the moment. I’m still a bit hesitant if it is just a trend right now or if it is here to stay. Anyhow, I hope you like my pictures!

MG_7237

Notebook & Pencils from Papershop

_MG_7026
Stapler & Perforator from Zarro

_MG_7262

Scented candle from Zarro & magazine rack from Peroba

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 comments

 1. Matilda April 1, 2015

  Ser superfint ut! Har ännu inte vågat kommentera din blogg på svenska eftersom jag inte vetat om du förstår (är finlandssvensk)

  Reply
  • Alexa April 1, 2015

   Det är lugnt, jag fattar,du kan skriva på svenska också! Tack snälla! xx

   Reply
 2. Reetta V. April 2, 2015

  Näyttää ihan liian söpöltä!

  Reply
 3. Sasha April 2, 2015

  I just feel like I need this magazine rack in my life haha :) Great photos!
  xx
  SASHA

  Reply
  • Alexa April 2, 2015

   It’s so cute! Thanks! xx

   Reply
 4. Sofia F April 2, 2015

  Ihania yksityiskohtia! Noita El Cascon tuotteita olenkin ihaillut Zarron nettisivuilla ja lehtiteline on ihan mieletön löytö! :)

  Reply
  • Alexa April 2, 2015

   Eikö vaan! :) Kovasti tykkään molemmista! xx

   Reply
 5. mervi April 3, 2015

  Hei , katselin Zarron nettikaupasta reijittäjää ja nitojaa mutta minusta väri näytti siellä silverille ? oliko noita kenties Zarrossa kultaisina kuten nuo pöydällä olevat ?

  Reply
  • Alexa April 3, 2015

   Heippa! Ei oo nettikaupassa, mutta liikeestä löytyy! Saa myös sähköpostitse tilattua :) Saman hintasia kun hopeat! xx

   Reply