Girls Night Out & Bronda

Eilinen oli ihan huippupäivä! Vapaapäivän aamu alkoi parhaimmalla tavalla, eli kampaajalla tietenkin. Laitettiin tukkaan sama (se hieman tummempi) sävy kuin viimeksikin, kun niin hyvin olen siinä viihtynyt. Päivä jatkui erinäisiä juoksevia asioita hoitaessa, ja reissua varten pyykätessä. 

Päivä huipentui vasta-avattuun Brondaan, jossa vietettiin pienellä tyttöporukalla Vilman synttäreitä. Niin ihana ja virkistävä päivä kerrassaan! :) 

Yesterday was a blast! I started the day at my hairdresser and that’s definitely a good start for a day off, right? The day went by meeting a couple of friends and getting some things done before my vacation. 

On the evening we had a reservation to a brand new restaurant called Bronda and I was so excited to try it out and meet my dearest friends.  

Aamupäivän fiiliksiä: kahvi ja vlogenen tuijottamista sängyssä, perinteinen kampaaja-selfie, uusi tukka, ja tietenkin suosikkivälipala. 

Morning: Coffee and watching some vlogs in bed, a traditional selfie at the hairdresser, new hair and my favorite snack. 

Ready for the night!

Fiilis Brondassa on ihan mieletön! Niin kansainvälinen ja rento tunnelma; paljon puheensorinaa ja rennohko musiikki pauhasi kovaa taustalla. Menu oli virkistävän erilainen (vaikutteina Etelä-Eurooppa) ketjun muihin ravintoloihin verratessa, ja sekä ruoka että palvelu olivat tasaisen hyvää. Suosikeiksini osoittautui katkarapu-siikasashimi ja maistelumenun jälkkäri eli tiramisu. 

Täytyy antaa vielä kunniamaininta sisustuksesta, nimittäin silmät todella lepäsivät tuijottaessa ravintolan kauniita messinkisiä yksityiskohtia. 

I really liked Bronda! The atmosphere was so international and I loved the marble and brass detailed interior design. The food was good, though there were a couple of too heavy dishes on our tasting menu. My favorite ones were the sashimi starter and the tiramisu dessert, yum! :) 
 

Illan pakollinen vessaselfie. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

22 comments

 1. Emmi March 29, 2014

  Hahaa, täällä on viikonloppu lähtenyt ihanasti myöskin käyntiin- mukavaa ja rentouttavaa loppu viikonloppuakin sinne :) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 29, 2014

   Ihana kuulla!:) Samoin sinne! xx

   Reply
 2. katariina March 29, 2014

  kaipailisin meikkivideota! Olisi mukavaa jos saisit tehtyä sellaisen jossain vaiheessa :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 29, 2014

   Heippa!

   Joo moni on itse asiassa pyytänyt! :) Ongelma on vaan se että haluaisin että videot olisivat parasta laatuaan, ja näissä olosuhteissa se ei ole mahdollista… Ei ole valoja tai jalustaa, eikä oikeastaan taitoakaan kuvata videoita (aina kun olen kuvannut, niin huomaan jälkeepäin että focus on ollut jossain muualla) :D Eli mun pitää siis pyytä jotain kuvaamaan toi, niin sit saadaan homma pellittää niinkun pitäisikin!:) xx

   Reply
 3. Natali March 29, 2014

  Can’t wait to try out Bronda, I’ve heard all great things about that place and it looks very snazzy too :)
  You look gorgeous in that black dress!

  http://lartoffashion.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 29, 2014

   Thanks:) Yeah the place was gorgeous! The bar was also super cozy, so next time I’ll definitely go there for drinks before a night out!:) xx

   Reply
 4. Anna March 29, 2014

  WOW! You looked great. You’re getting more gorgeous on every picture, Alexa! :) Love your new phone too. Enjoy your weekend. xx

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 29, 2014

   Thanks so much Anna :) Haha the phone is old, I got it when the 5s came out:) xx

   Reply
 5. kitiiii March 29, 2014

  oi nam!!<3 brondaan olis kiva joskus päästä:) onko toi sun lempisnack tuorepuuro? pystyisitkö joskus jakaan ohejtta siihen??:)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 29, 2014

   Joo oli ihanaa!:) Resepti tosta smoothiesta tuli viime viikolla :) xx

   Reply
 6. Marianne March 29, 2014

  Ihanat hiukset nyt! Vaikottaa oikeen kivalta paikalta toi Bronda :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 29, 2014

   Voi kiitos!:) Viihdyn näissä tummemmissa niiin hyvin! Oli ihana ilta:) xx

   Reply
 7. Sasha March 29, 2014

  Can’t imagine better day than to start it with hair dresser apointment and end it with a party :)
  http://www.whatsashawears.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 29, 2014

   Haha my words exactly ;) xx

   Reply
 8. Eneli March 29, 2014

  Wow, your hair looks amazing, you´re like a lion (in a good way, hiih :))

  http://www.dodolce.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 29, 2014

   Thanks Eneli! Haha I was thinking the same thing, rawr! ;) xx

   Reply
 9. Soffe March 30, 2014

  ei liity tähän postaukseen, mutta kun sulla on ne jimmy choon korkkarit, niin vastaako ne sun mielestä sun oikeeta kokoa? oon tilaamassa netistä kenkiä ko. merkiltä, ja mietin, että onkohan mun 37 kokoiselle jalalle koko 37 ok.. eikös ne koot mee silleen, että italian 37 vastaa suomessa 37? :)
  ihanaa sunnuntaita sulle alexa!

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 30, 2014

   Heippa! Joo on ne oikeeta kokoa tai jos pitää valita, niin ne on kooltaan mieluummin pienet kun isot. Mulla on nimittäin 39-40 mun koko ja 39 on passeli!:) Toivotaan että sopii ja samoin sinulle!:) xx

   Reply
 10. Gabriela March 30, 2014

  Love your pictures♥

  http://anetagabriela.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 30, 2014

   Thanks dear:)! xx

   Reply
 11. Marianne S April 3, 2014

  Jos huomaat siellä reissussa kysymykseni.. niin kiinnitin huomioita tarkkana sisustus-ja muoti-intoilijana aamukuvien lakanoihin ja ihanaan aamutakkiin (?). Millaisia lakanoita käytät ja mistä olet löytänyt kauniin valkoisen pitkähihaisen aamuvaatteen? Vaaleansininen kynsilakka viimeistelee täydellisen kokonaisuuden. Kiitos visuaalisesta ilosta!

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 3, 2014

   Heippa! :) Lakanat on Hemtexiltä ja aamutakki on Stockalta (global -merkkinen). Sininen kynsilakka Essien, mutta viime kesän collectionista :) Suurkiitos! :) xx

   Reply