GINGHAM STYLE

Onneksi Tukholman reissulta on vielä parit asukuvat varastossa, sillä viime päivät olen viilettänyt lomamoodissa eli treenivaatteissa ja ilman meikkiä. Tekee kyllä niin hyvää vaan olla ja nauttia tästä rauhallisesta heinäkuusta. Syksy tulee olemaan joka tapauksessa kiireinen, kun kalenteri täyttyy työhommien lisäksi asuntoprojektista ja häiden suunnittelemisesta. Mitään uutta ei toistaiseksi ole asuntoprojektin suhteen ilmaantunut, mutta olen päättänyt että se oikea kohde tulee kohdalle silloin kun se on meille tarkoitettu. Nyt kesällä asuntomarkkinatkin on seis, mutta luultavasti elo-syyskuussa lähtee hommat taas rullaamaan. Vaikka asuntohommat onkin vielä auki, niin pakko sanoa että olen juuri nyt äärimmäisen onnellinen. Nyt  heinäkuussa kun on pystynyt lomailemaan ja viettämään läheisten kanssa entistä enemmän aikaa, niin on vaan tullut niin voimaantunut fiilis. Pienet hetket, kuten vaikka iltakävely auringon laskiessa tai spontaani päiväretki landelle saa vaan mut niin mielettömän hyvälle tuulelle. Nautitaan näistä ihanista kesähetkistä!

I’m glad I still have some pictures left from my trip to Stockholm, because I have been in complete holiday mood (wearing my sweats and no makeup) the past couple of days. As I wrote last Friday, I’m just simply so happy at the moment! I have been spending a lot of time with my loved-ones and enjoying the spontaneous summer days. I couldn’t imagine anything better! Hope you are enjoying the summer as much as I am! 

En osannut päättää laitanko Guccin vyön vai nappaanko laukun mukaan ja tuli vähän GG-överit, kun pistin molemmat kerralla. ?

I couldn’t decided whether I would wear the Gucci belt or the bag, so I chose both – it’s definitely a bit too much haha. 

Ray-Ban Sunnies from Zalando*
Mango Blouse (similar here!)
Gucci Belt
Filippa K Pants from Zalando*
Gucci Bag
Aquazzura Shoes

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 comments

 1. Natali July 18, 2017

  It’s so nice to read that you are having the best of Summer with your loved ones. : )
  I like this masculine and elegant outfit very much!

  http://lartoffashion.com

  Reply
 2. Marianne July 18, 2017

  Todella ihana asu :)
  Olen niin ihastunut tuohon gingham kuosiin <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa July 18, 2017

   Kiitos ihana! ? Sama täällä! xx

   Reply
 3. Natalie July 18, 2017

  It’s not too much of good Gucci? I love your shirt?
  This is the best summer so far for me too! Although it’s also the busiest summer. Me and my husband bought our first own apartment in June! ? The renovation is already done, so now it’s time for decoration and other stuff… The whole process is quite exhausting (you know that! ), but there is no better feeling than finally being home, isn’t it? You two will be moving soon as well! It’s so exciting! ?

  Reply
  • Alexa July 18, 2017

   Haha exactly! ? Wow that sounds amazing! Good luck with everything, it’s going to be awesome! xx

   Reply
 4. Ems July 19, 2017

  Tuo Guccin vyö on ihana! Olen etsinyt mustaa vuota kultaisella soljella jo hetken, mutta tuo ei valitettavasti ihan taida mahtua budjettiin ??

  Reply
  • Alexa July 19, 2017

   Se on kyllä ihana! ? Mutta kyllä hiukan tyyriskin… xx

   Reply