Gift Guide: For Men

Mä rakastan suunnitella ja hankkia lahjoja. Yleensä ostan joululahjoja pitkin vuotta, aina silloin kun sopiva juttu sattuu kohdalle. On parasta ostaa jotakin sellaista, josta tietää lahjansaajan välittävän. Tosin miehille lahjan ostaminen on aina vähän hankalempaa, mutta tätä postausta valmistellessa sain monen monta inspiraatiota. Toivottavasti saatte tekin tästä! :) 

Seuraavaksi ajattelin alkaa kokoamaan omaa joululahjalistaani… 

I love to plan and buy gifts. Usually I’m buying Christmas and birthday gifts all around the year, right when I’m bumping into something special. It’s always a challenge to buy gifts for men, but while I was preparing this post and browsing different online stores, I got tons of ideas I hope you get too! :) 


Gloves Mulberry – Scarf Acne – Shaving Set Baxster – Sweater J.Crew – iPhone Case Gucci – Belt SDLR 

 Xbox One – Boxers Tommy Hilfiger – Luggage Rimowa

(products from Mr. Porter & Nelly) 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. tia November 19, 2013

  Ihania lahjaideoita. Miehille on aina joka vuosi todella vaikea ostaa joululahjaa. Onneksi tänä vuonna ei oikeestaan ostella kenellekään joululahjoja, ainakin mun puolelta vanhempieni kanssa sopinut ettei ostella. Meillä on heti tammikuussa tulossa omat häät, joten siellä sitten niitä lahjoja satelee varmasti jonkun verran. Ikääkin kun on kaikilla jo sen verran, niin tuntuu että on jo “kaikkea”. Lapset on sitte tietty eri asia, niille voi ostaa kaikkee “krääsää” =D ja eihän ne lahjat ne tärkeimmät ole vaan se jouluspirit =p

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 19, 2013

   Hahah :) Hei ihania häitä ja onnea! xx

   Reply
 2. elea November 19, 2013

  Kiitos näistä vinkeistä! Miehille on tosi vaikea keksiä mitään ostettavaa, kun jotenkin tuntuu, ettei ne ikinä tarvitse/halua mitään…:D Tai ainakaan ei sano ääneen. Joka vuosi saa miettiä aina päänsä puhki, mutta tästä oli paljon apua, kiitos tuhannesti!;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 19, 2013

   Haha älä muuta sano! :) Ole hyvä vaan! :) xx

   Reply
 3. nanette November 19, 2013

  Ajattelin itse ostaa tänä vuonna poikaystävälleni uuden rannekellon, ostin viime jouluna juuri uuden nahkavyön ja paljon kaikkia pikkujuttuja mitä hän tarvitsi/halusi ja sitä edellisenä ostin taas tuon Xboxin.
  Vaikeampaa on keksiä lahjaa poikaystäväni vanhemmille..

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 19, 2013

   Kuulostaa hyvältä! Mä annoin kans pleikka 3 ilmestymisvuonna sen hänelle ja voi vitsi, se vieläkin jaksaa kertoa siitä ystävilleen. Elektroniikka on selkeesti tie miehen sydämeen ;)

   Mä oon aina löytänyt meiltä Zarrosta kivoja juttuja poikaystävän ym. vanhemmille, just esim. tyylikkäät valokuvakehykset ovat aina lahja paikallaan ;) xx

   Reply