GETTING COZY FOR FALL

october 22, 2018, Interior design

Kaupallinen yhteistyö: Lumo-vuokrakoti

Viime aikoina on tullut vietettyä aikaa entistä enemmän meidän ihanalla terassilla, jonka juuri laitoin syyskuntoon. Toin lisää muutamia huopia, lyhtyjä ja valoja ja voilà – syksyinen fiilis on taattu. Toistaiseksi siellä ei edes tarvitse mitään erillistä lämppäriä, vaan  tarkenee oikein hyvin ilmankin. Parasta, ihan kun olisi toinen olohuone lisää! Kävin juuri läpi mun viime uudenvuodenaattona askarreltua unelmakarttaa ja loksahti kyllä suu auki, kun huomasin että olin laittanut siihen kuvan juuri tällaisesta terassista. Haaveissa oli toki jossain vaiheessa saada tulevaan asuntoon terassi, mutta en olisi tosiaan uskonut että se haave tulee toteutumaan jo vuoden 2018 aikana. Mutta hyvä että laitoin haaveen ilmoille, nimittäin tässä sitä nyt ollaan, meidän terassilla.

Lately I have spent more and more time on our beautiful balcony. It has been the cosiest place to chill and catch up with friends, it’s like the extended living room. I actually just bumped into my dream mind map for 2018 and I was really surprised to see a picture of a balcony (exactly like this) on the map. I did it last December, when we had no clue we would be moving during 2018. So it made me even more happy and grateful about this current home.

Päädyttiin tosiaan tähän asuntoon alun alkaen ihan oman onnemme kautta ja hyvien kokemusten myötä halusin ehdottaa heille yhteistyötä. Olen todella iloinen että Lumo-vuokrakoti lähti yhteistyöhön, sillä on ollut todella hedelmällistä kokeilla heidän palvelujaan ja raportoida siitä teille (aikaisemmat postaukset löytyy täältä) Tuntuu että aikaisempien postausten myötä Lumo-vuokrakotien konsepti on tullut myös todella monille teistä tutuksi – mikä on huippua!
Jos yksi adjektiivi pitäisi tästä keksiä, niin se olisi ehdottomasti hygge. Ja random faktana pakko paljastaa että mulla on ollut viime aikoina krooninen korvapuustihimo, se ei vaan ota talttuakseen. Sellainen lämmin ja mausteinen uunituore puusti, nam. Pahoittelen jos tartutin himoni nyt jollekin teistä!
This is definitely the definition of hygge. I also need to confess that I have been obsessed about cinnamon buns lately, I just can’t get enough of them. Yummy!

23 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *