Get inspired by Ida Sjöstedt

Ida Sjöstedt kuuluu mun lempisuunnittelijoihin ja olenkin kieli pitkällä yrittänyt etsiä hänelle jälleenmyyjää Helsingistä. Ida yhdistää taidokkaasti ronskeja kankaita ja suosii mallistoissaan juurikin mun lempivärejä. Oi voi ne Idan mekot mitä olen Angelica Blickillä ja Kenzalla nähnyt on jotain “to die for”. 
 
Eilen avattuani koneen huomasin Idan lanseeranneen Nellylle oman malliston, kuinka siistiä! Mä erityisesti rakastuin Godess Dressiin (täältä!), jonka olisin todellakin tilannut meidän vuosijuhliin, jos olisin suinkaan kerennyt. Nyt on tosiaan hieman myöhäistä, kun juhlat on lauantaina! Mallisto on muutoin valitettavan pieni ja kaikki mallit eivät iske minuun, toisin kun Idan vaatteet yleensä. Mutta joo voi hitsi tuo Godess Dress on kyllä nimensä veroinen ja ihan mahtavan inspiroivia kuvia täällä look bookissa!

Tutustu Idan kokoelmaan täällä!

// Ida Sjöstedt is one of my favorite designers and I was so glad when I noticed that she has a collaboration with Nelly.com. I especially fell for the Godess Dress! I wish Ida had a retailer in Helsinki. 

 
 
 
 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 comments

 1. M November 7, 2012

  Tätä suunnittelijaa tuli kuolattua (ja kuvattua) Åhlensilla pari viikkoa takaperin. Todella, todella kauniita ja taidolla tehtyjä! Rupesin heti faniksi.

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 7, 2012

   Ah nimenomaan! Ens Tukholman reissulla on kyllä pakko käydä showroomilla / Åhlensilla :)

   xx

   Reply