Gaudete Fall

Kävin toissapäivänä lounastauolla kurkkaamassa Gaudeten syksyn uutuudet, ja tämä mimmi oli taas päästään ihan pyörällään. Upeita uusia neuleita, ihania Acnen nilkkureita, ja uutena tulokkana valikoimassa ranskalainen Zadig & Voltaire. Pariisissa tulikin vierailtua useamman kerran kyseisen merkin putiikeissa, joten tämä uutinen oli itselleni enemmän kuin mieluinen. Tykkäsin kovasti kaikista Zadig&Voltairen vaatteista, mutta iskin totaalisesti silmäni villakashmirneuleseen, joka oli ihanan kepeä päällä. Tosin suosikkiputiikistani olisin yllättäen voinut kotiuttaa kaiken!

Nina vinkkasi minulle että tänään on kaikki tuotteet -15%, ja Gaudeten yläkerrassa on myös pienimuotoinen muotikirppis. Eli ehkä minäkin eksyn vielä tänään tekemään löytöjä! :)

I stopped by at Gaudete a couple of days ago and I fell in love with their current fall collection. All the cozy knits, graphic coats and not to forget the classics from Acne. They also came up with a new brand this fall, the trendy French label Zadig&Voltaire. I’ve always liked their collections, so I’m glad Gaudete decided to represent them. I especially loved the grey (surprise) sweater with a deep V neck, it’s so casual and feminine. Looking forward to getting it! :) 
Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 comments

 1. Katja September 18, 2014

  Missä hintaluokassa gaudetessa ovat nuo zadig&voltairen neuleet?

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 18, 2014

   Ne oli alle 200€, ja hyvistä materiaaleista tehty :) xx

   Reply
 2. Sabrina September 18, 2014

  Moikka! pystyisitkö tekemään postauksen siitä, miten syöt päiväsi aikana ja kuinka suuria annokset ovat (suunnilleen) :)? postauksien perusteella syöt kolme kertaa päivässä ja ehkä yhden välipalan. Olisi kiva tietää, miten pidät itsesi noin hyvässä kunnossa :) yksin liikunta ei meinaa yleensä ole ratkaisu. tämä kuulostaa ehkä hassulta, mutta olisi kiva tietää. Jos et tee postausta niin minulle riittää tähänkin jätetty vastaus :)
  kiitos jo etukäteen !

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 18, 2014

   Joo ehkä jossain vaiheessa voisinkin! :) Syön 5-6 kertaa päivässä! aamupala, (välipala), lounas, välipala, illallinen, iltapala. Riittävä ruoka pitää aineenvaihdunnan liikkeellä, ja antaa riittävästi energiaa urheiluun ja muuhun touhuun! Jos kaipaat apua ravinto+urheiluasioiden kanssa, niin voin lämpimästi suositella personal traineriani Johanna Muhosta.Yhteystiedot löytyy osoitteesta bealive.fi :) xx

   Reply
 3. Fashionruelle September 18, 2014

  Love everything!

  kisses
  Fashionruelle

  http://fashionruelle.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 18, 2014

   Great!:) xx

   Reply
   • Alexa Aavarinne September 20, 2014

    Voi kiitos! :) xx

    Reply