Saturday Night

1233
Vietettiin lauantaina pikkujouluja isommalla porukalla, ja vitsit meillä oli onnistunut ilta. Kokoonnuttiin ensin meille maistelemaan Lindan tekemiä drinkkiä, ja jatkettiin koko porukalla Gaijiniin nauttimaan illasta. Gaijin on aina ollut suosikkiravintolani täällä Helsingissä, sillä jokainen ilta siellä on ollut elämys. Ruoka on ollut tasaisen erinomaista, ja kokonaisfiilis Bulevardilla on sopivan hienostunut mutta rento. Muutama tytöistä oli ensikertaa Gaijinissa, ja taisin saada nuokin tytöt koukutettua paikkaan ihan kunnolla. Pitkän illallisen jälkeen muut lähtivät yöpuulle, mutta me reippaina tyttöinä Mariannan kanssa jatkettiin vielä kaupungin yöhön. En ole ollut ulkona sitten elokuun, mutta eipä ole mikään (paitsi Namun sisäänkäynti haha) ehtinyt yöelämässä muuttumaankaan. Oli kuitenkin hauskaa käydä tuulettumassa ja moikkaamassa tuttuja, terveisiä muuten kaikille lukijoille jotka tulivat moikkailemaan!:)

P.S. Uusi postaus remppablogissa!

What a night! Saturday was all about celebration. We started the night with tasting Linda’s delicious drinks at my place and we continued to Gaijin, which is my favorite restaurant in the city. We had a seven course menu and all of the dishes were mind-blowing, Gaijin never lets me down. All of the girls’ loved Gaijin too, no wonder. Marianna and I were in a party mood, so we headed to a local club to party like there’s no tomorrow. I haven’t been clubbing after my birthday so it was really time to let lose. Thank you girls for such an amazing night!

kuva-1sfaaf

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 comments

 1. Anna November 24, 2014

  I’m glad you girls had an amazing night! :) you looked gorgeous dear! As usual. :)

  Reply
  • Alexa November 24, 2014

   Thank you Anna!:) xx

   Reply
 2. cosima November 24, 2014

  Moi! Näytät upealta Alexa!! Mistä olet ostanut ton mustan paidan?:)

  Reply
  • Alexa November 24, 2014

   Kiitos! :) Se on mekko, ja pitsiosuus on rintsikkaa haha. Asokselta on toi mekko, ja koitan vielä kuvata sen paremmin :) xx

   Reply
 3. A November 24, 2014

  Voi kun rakastan sun blogia! Ja ihailen sitä kuinka hyvin olet menestynyt vaikka oletkin nuori. Blogisi on ehdottomasti mun lemppari sillä siitä välittyy aitous ja sellainen rentous vaikka postaukset ovatkin muoti painotteisia, mulle ei tule yhtään sellainen olo että koitat väkisin esitellä upeita ja kalliita vaatteitasi niin kuin toisista blogeista. :) ja sun tyyli on niin upea ja vaikutat muutenkin tosi kivalta ihmiseltä! Hyvää joulunodotusta sinne! <3

  Reply
  • Alexa November 24, 2014

   Voi kiitos! :) Näin ihanalla kommentilla lähtee viikko varmasti hyvin käyntiin. Mukavaa viikkoa sinulle A! :) xx

   Reply
 4. Sasha November 24, 2014

  Sounds like a fun night!
  xx
  SASHA

  Reply
 5. Lina November 24, 2014

  The drinks & food look delish! xx

  http://www.thenewnewyorkers.com

  Reply
  • Alexa November 24, 2014

   Such a great night!:) xx

   Reply
 6. Anna November 24, 2014

  Itekkin kävin Gaijinissa vähän aika sitten ja tykkäsin kovasti, erityisesti juuri drinkeistä! Ihanalta vaikuttava ilta teillä!

  http://www.aduaa.blogspot.com

  Reply
  • Alexa November 24, 2014

   Ah se on super! Todellakin oli ihanaa:) xx

   Reply
 7. vee November 24, 2014

  Kenellä oli tuo upea (Lara Bohincin?) kaulakoru?

  Reply
  • Alexa November 24, 2014

   Ystävälläni Vilmalla :) xx

   Reply
 8. Nea December 6, 2014

  Ois kiva saada nähdä tosta sun mekosta parempaa kuvaa! :) näyttää kivalta

  Reply
  • Alexa December 6, 2014

   Joo pitää kuvata se joku päivä!:) xx

   Reply