Friday Night Look

green-jacket-outfit3
Huomenta täältä Tukholmasta! Eilen illalla suunnattiin isolla porukalla illalliselle Nosh & Chow -ravintolaan, joka oli kyllä ihan huikea paikka. Ihana tunnelma ja mieletön ruoka, voin todella suositella sitä kaikille Tukholmaan matkaaville. Joskin varaus kannattaa kuulemma tehdä hyvissä ajoin, jos meinaa varmuudella saada pöydän. Illallisen jälkeen oli pakko suunnata hotellille nukkumaan, sillä univelat painoivat edellisistä öistä aika lailla. Muu porukka taisi jatkaa vielä bailaamaan, mutta me ajateltiin säästää energiamme tämän iltaiseen keikkaan. Linda tuli spontaanisti nukkumaan meidän väliin ja me kolme nukuttiin kun pienet lapset konsanaan. Nyt olisi aika lähteä keskustaan taas pyörimään ja lounastamaan. Kuullaan myöhemmin!

Good morning from Stockholm! Yesterday we headed to dinner with the girls and I can’t praise Nosh&Chow restaurant enough. The atmosphere was awesome and the food was beyond fantastic. If you ever visit Stockholm, be sure to book a table to Nosh & Chow. After the dinner we were so tired that we decided to get back to the hotel instead of going to the after party with the crew. Linda spontaneously crashed into our bed and the three of us slept like babies the whole night. Now we are off to lunch, talk to you later!
army-green-jacket-outfit 
Onneksi äidillä on niin hyvä maku että voin aina välillä käydä varkaissa sen kaapilla. Kengät on nimittäin mamman kaapista lainattu reissua varten. Yritin viime kesänä tilata näitä pariin otteeseen, mutta molempina kertoina tuli Farfetchilta  “sold out” ilmoitus muutama päivää tilauksen jälkeen. Saa nähdä jos nyt onnistaisi paremmin!

Photos by: Linda Juhola
Gina Tricot Coat*
Tiger of Sweden Dress*
Valentino Shoes
Chanel Bag


postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 comments

 1. Julia April 25, 2015

  You look fab and so tanned! xx

  Reply
 2. Salla April 25, 2015

  hei haluaisin kysyä tuosta takista onko se jotain tulevaa mallistoa vai hieman vanhempi kappale? Se on ihan täydellinen ja juuri tuollaista olen yrittänyt löytää! :)

  Reply
  • Alexa April 25, 2015

   Se oli kaupoissa muutamia viikkoja sitten en tiedä onko vielä! :) xx

   Reply
 3. Tinja Emilia April 25, 2015

  Nuo niittikengät ovat kyllä mageet :)

  Reply
 4. Natali April 25, 2015

  Fabulous shoes and coat! Looking great Alexa!
  Enjoy the concert tonight. :)

  http://lartoffashion.com

  Reply
 5. Pinja April 25, 2015

  On noi kengät kyllä upeat!

  Reply
 6. NESS April 25, 2015

  Stunning :)
  http://nessielicious.blogspot.com

  Reply
 7. Ulla April 26, 2015

  Love your valentinos ❤️

  https://www.pinterest.com/tiffanyssecret/

  Reply
 8. Sasha April 26, 2015

  You look gorgeous!
  xx
  SASHA

  Reply
 9. Elina April 26, 2015

  Heippa Alexa!
  Olisin noista Valentinon kengistä kyselly että ootko kokenu ne kuinka mukavaks jalassa ja josko sulla olis kokemusta myös samasta kengästä ballerinana? Oon niitä baltsuja harkinnu mut oon lukenu paljon juttua et ne on ihan järkyttävän epämukavat. Toisaalta moni myös sanonu että elämänsä mukavimmat kengät joten aattelin kysästä sulta mielipidettä myös! Ihanaa kevään jatkoa sulle :)

  Reply
  • Alexa April 26, 2015

   Ah multa tuli taaas Farfetchilta ilmotus että “sold out” kolme päivää tilauksesta. Jää siis varmaan ostamatta… Pidin koko viikonlopun jalassa iltamenoissa, ihan ok mutta alkaa kyllä päkiöissä aika nopeasti tuntumaan! Ne hiukan matalemmat saattaisi olla oikeasti mukavat :) Samoin sulle! xx

   Reply
   • Elina April 27, 2015

    Valentinon omiltaki sivuilta saa tilattua, toimittavat Suomeen ;) Sieltä vois napata paremmin!

    Reply
    • Alexa April 27, 2015

     Joo näin mä ajattelin kun vihdoinkin siellä on kokoja! :) xx

     Reply
 10. Wilma April 27, 2015

  Heti kuvat nähdessäni mietin, että missä ihmeessä olet noita kaunottaria piilotellut mutta vastaus tulikin postauksen lopussa. Toivottavasti kengät löytävät tiensä sinunkin kaappiisi! Upea on muuten asukin. x

  Reply
  • Alexa April 27, 2015

   Haha no älä vaan! Joo luulen että ostan noi sittenkin kitten heelillä. Alkaa tuntumaan päkiöissä noi aika nopeasti, mutta muuten ovat tosi mukavat! Ehkä olikin tarkoitettu että en ole saanut niitä tähän saakka ostettua :) xx

   Reply