Friday Fever

bodycon-outfit
Tässä yhden kesäisen viikonlopun terassiasu Tukholmasta. Sää oli samanlainen kun täällä nyt, joten asu olisi hyvinkin voinut olla vaikka eiliseltä. Olen kyllä nyt päässyt ihan terassifiiliksiin viime päivinä, joskin ainoa inhottava puoli niissä on ne pirun lokit. Millä tuurilla samana päivänä sekä minä että kaverini saatiin kyytiä lokeilta. Alan epäilemään että olen joku niiden valittu lapsi, sillä tämä on jo toinen kerta tänä kesänä.

Luulisi että nyt viikonloppuna Stadi hiljenee, kun Summer Up, Ruissi ja Regatta houkuttelee ihmiset muualle. Oli jossain vaiheessa tarkoitus lähteä Ruissiin verestämään vanhoja muistoja, mutta toisaalta ihan kivaa jäädä viettämään kaupunkiin viikonloppua ilman sen kummempia suunnitelmia. Spontaani meininki on kesässä muutenkin parasta. Onko teillä jotain suunnitelmia viikonlopulle?

Here’s my last outfit from Stockholm. The weather has been amazing in Helsinki the past couple of days, so I have been wearing similar body + pencil skirt combos all the time. I’m so bumped about the weather! Summer, finally. It’s the same thing every year though, summer starts in July – at least in Finland. My boyfriend and most of my friends are out of town during the weekend, so I have no idea what I’m going to do. Probably meet some old friends and enjoy the weather by the sea. One thing what I love about summer is doing things spontaneously, it makes me feel so young again haha!
asos-clothing-outfitysl-tassel-bag2asos-missguided-clothing white-bodysuit ysl-tassel-bag

Photos by: Linda Juhola
Céline sunnies
Asos Body 
Missguided Skirt
Saint Laurent Bag 
Valentino Pumps

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 comments

 1. Natali July 3, 2015

  Great skirt and shoes, you’re looking elegant in this outfit!
  Enjoy this weekend, looks like the next week will be a rainy one, so gotta embrace the sunshine while there is some. :)

  http://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa July 3, 2015

   Thanks Natali! Have a great weekend! xx

   Reply
 2. papukaisa July 3, 2015

  Mun piti kans lähtee Ruissiin kuten käytännössä joka kesä viimeiset 10v mutta jotenkin meidän porukka vaan kutistui ja kutistui ja sitten ei ollut enää lippujakaan. Nyt tuntuu että kaikilla on jo muita suunnitelmia niin tässä tipahti ihan tyhjän päälle viikonlopuksi. Joku Suomenlinnapäivä olis kiva, pitää katsoa jos sais jonku porukan kasaan. :) Mut lepposta hengailua ja spontaaneja reissuja odotellessa täälläkin päässä!

  http://mminimalisticss.com

  Reply
  • Alexa July 3, 2015

   Ah joo voin kuvitella että noi liput meni tosi nopeasti kun selvisi viikonlopun sää! Sinänsä super hyvä tuuri Hanko ja Ruissityypeille. Mutta joo, nimenomaan spontaanit reissut ja ohjelmanumerot on ihan parhaita aina! Suokkiin on kyllä pakko päästä kesän aikana :) xx

   Reply
 3. Elle July 3, 2015

  *spontaani ;)

  Ihana kesäinen asu!

  Reply
 4. Sofia July 3, 2015

  Vitsi toi hame on kyllä kiva! Pitäs itekkin hommata hameita enemmän, vasta vähän aikaa sitten tajusin miten mukavia tuollaiset pitemmät ja joustavat hameet on. Itsellä käy kanssa matka kohti ruissia!:D

  sofiaelizabetha.blogspot.com

  Reply
  • Alexa July 3, 2015

   Joo toi on kyllä ihana! Mä itse tykkään just vähän pidemmistä hameista, imartelee mun kroppaa paremmin kun lyhyet. Hei upeeta reissua ruissiin! :) xx

   Reply
 5. Sasha July 3, 2015

  What a great skirt!
  xx

  SASHA

  Reply
 6. Summer July 3, 2015

  Nyt on viel saman viikonlopun aikana ysärifestarit Himoksella ja muistaakseni Tammerfestit Tampereella. Osu kyl hyvät säät festari-viikonlopulle. :)

  Reply
  • Alexa July 3, 2015

   No joo todellakin!! :) xx

   Reply
 7. Nancy July 4, 2015

  Such a pretty outfit! I love the bag and your hair hehe :)

  Simply Nancy

  Reply
 8. Linda July 4, 2015

  En kestä tota sun täydellistä kroppaa! Paitasi korostaa vielä upeita käsiäsi :)

  Reply
 9. Laura July 11, 2015

  Mistä olet ostanut Valentinosi? Ovatko samaa kokoa, kuin kenkäsi normaalisti? Mietin uskallanko tilata normaalia kokoani vai täytyykö käydä koettamassa kenkiä aluksi jossain.

  Reply
  • Alexa July 12, 2015

   Valentinon nettikaupasta ja joo on normikokoa :) xx

   Reply