Friday Breakfast

cafe-kuuma3 _mg_8741 cafe-kuuma _mg_8726 cafe-kuuma2

Myöhäistä huomenta! Kirjottelin viime viikolla suosikkikahviloistani Helsingissä ja teidän vinkkien innoittamana suunnattiin tänään Sabinan kanssa Café Kuumaan perjantaibrekulle. Olen paikasta useasti lukenut ja ohikin kulkenut, mutta miten mulla meni näin kauan astua sisälle? Ihan mahtava paikka! Tunnelma on ihanan boheemi mutta silti kansainvälisen oloinen ja aamiainen oli varmaan paras mitä olen kotikaupungissani maistanut. Todella freesi ja terveellinen, mutta sai kuitenkin vatsan täyteen ja paljon hyvää energiaa loppupäivään.

On muutenkin ihanaa taas skarpata sosiaalisen elämän suhteen, kun tuntuu että viime viikot ovat menneet vaan paikasta toiseen juostessa. Niin mukavaa nauttia nyt tästä joulunajasta ja tavata ystäviä kiireettömissä merkeissä. Nyt jatkan hommia täältä kotoa käsin ja illalla onkin luvassa deitti-ilta jääkiekkomatsin merkeissä. Hauskaa viikonloppua sinne! ♥

Good morning! I just enjoyed probably the best breakfast in town with Sabina. We went to Café Kuuma in Punavuori and it was so worth the hype. The avocado toast was the best ever and I totally loved the bohemian atmosphere. It’s so nice to finally have time to meet friends and catch up, after such a busy fall. Now I need to start working and later on we are having a date night with my hubby, so much fun. Have a lovely weekend! ♥

_mg_8750

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. Elinakui December 9, 2016

  Kuuma on ihan mielettömän hyvä ja oli pakko poiketa, kun kerran Helsingissä tänään piipahdettiin. Bongaan itseni myös näistä kuvista ;-)

  Reply
  • Alexa December 9, 2016

   Eikä! :D Oikeesti! Oisit tullu moikkaamaan! xx

   Reply
 2. Elinakui December 9, 2016

  Phihi, joo! En kehdannut tulla häiritteen – toisella kertaa! xx

  Reply
  • Alexa December 9, 2016

   Joo todellakin!! :) xx

   Reply
 3. Hapsu December 9, 2016

  Kumpaa suosittelit enemmän, Kuumaa vai Healthinkiä? :-)

  Reply
  • Alexa December 10, 2016

   Hmm ehkä jopa Kuumaa! Siellä on muutama pöytä enemmän :) xx

   Reply
 4. Jenni / big mamas home December 9, 2016

  Tosi fressin näköisiä kuvia ainakin. Ihana, nuppuinen oksa maljakossa. Mä olen tänään vain töistä käsin juoksuttanut ihmisiä kukka-, juhla- ja ruokakaupassa viikonlopun juhlia varten. ? Minä tosin olen se,joka leipoo yötä myöten.

  Reply
  • Alexa December 10, 2016

   Kiitos :) Tsemppiä sinne! :) xx

   Reply