FRIDAY BEFORE THE WEDDING

may 30, 2018, Collaboration, wedding
Aloitetaan fiilistelemään häitä kronologisesti, eli ensimmäiseksi vuorossa on perjantai – päivä jolloin vieraat saapuivat. Haluttiin pitää meidän vieraille rento samppanjatasting ja se oli myös samalla loistava tapa käynnistää vuoteni ikonisen samppanjatalon, Moët & Chandonin, suomalaisena brändilähettiläänä. Perjantai oli ehkä elämäni toiseksi kivoin päivä (heti häiden jälkeen!), sillä sää oli mieletön ja paikalla oli meidän kaikki läheiset aina vanhemmista ystäviin ja sukulaisiin. Ohjelmassa ei ollut mitään muuta kun rentoa hengailua ja kuulumisten vaihtoa, mikä oli ihan loistava konsepti myös lauantain hääpäivää ajatellen. Vieraat saivat tutustua rauhassa toisiinsa ja pääsimme myös itse moikkaamaan vieraamme läpi rennon illanvieton merkeissä. Se sai myös häät tuntumaan paljon pidemmiltä, mikä oli näin jälkikäteen katsottuna ihan loistava veto! Päivät menee niin nopeasti joka tapauksessa, että yhdessäolon maksimointi kannattaa. ❤️
So it’s time to go through our wedding weekend! Let’s start with the pictures from the day before the wedding. We wanted to invite our guests for a casual Moët & Chandon champagne tasting, just to say hi and maximise the time with our guests in Italy. It was definitely a great decision, because the guests were able to mingle before the big day and I’m sure that it effected the atmosphere positively. We didn’t have anything special planned for Friday, just some chill music, champagne and snacks – sounds pretty good right? It was the best day of my life, after the wedding of course!
Bongaatteko sateenkaaren?
Tarjolla oli talon kokin tekemiä cocktail-paloja ja Moët & Chandonin samppanjoita. Olen aina ollut hyvien samppanjoiden ystävä, mutta ehdoton kesäsuosikkini on Moët Ice Imperial, se on ollut vankkumaton lempparini siitä lähtien kun saimme sen Suomen valikoimiin. Nykyään sitä saa onneksi lähes kaikkialta, sillä vuosia sitten toin sitä aina Pariisin reissuiltani tuliaisena.
Moët Grand Vintage -samppanjoita valmistetaan ainoastaan hyvinä vuosikertoina, ja jokaisella vuosikerralla on omanlaisensa identiteetti, ja rypäleiden sekoitussuhde. Tuo Grand Vintage 2009 on aika täyteläinen, hedelmäinen ja kivan paahteinen, joka sopii ainakin omien kokemuksieni perusteella ruokajuomaksi ihan perinteisen kilistelyn lisäksi!
Italiassa skoolattiin tyttöjen kanssa kesä alkaneeksi ja sehän alkoi sitten todenteolla! Ensin häiden merkeissä ja Suomeen palattuamme kesä oli alkanut täälläkin. Tuntuu hullulta että nyt on vasta toukokuu, kun juhlista ja lämpimistä säistä on saanut jo nautittua monen viikon edestä – ihanaa että kesä on vasta edessä!
Faijan kanssa skoolaukset!
Kiitos kaikille vieraille mielettömästä päivästä ja toivottavasti voidaan ottaa tämä vielä joskus uudelleen – viimeistään sitten 10v-vuosipäiväjuhlissa! ❤️
In collaboration with Moët & Chandon

26 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *