Freezing Days

_mg_9961

Tuntuu ihan älyttömältä ajatukselta että joulu on jo ensi viikolla? Mitä! Minne tämä koko kuukausi tai pikemminkin koko syksy oikein katosi? Tosin itseäni ei tämä syksyn katoaminen haittaa ollenkaan, sillä alkuvuosi on itselleni aina kovin mieluisaa aikaa. Vuodenvaihde on tietyllä tapaa uuden alun aikaa ja silloin mulla on jostain syystä aina erityisen hyvä draivi. Valoisempia päiviä, uusia jänniä projekteja ja yleensä mukavia reissujakin, joten syystäkin tammikuu kuuluu suosikkikuukausiini. Mutta nyt nautitaan vielä tästä joulun ajasta, joka ei ole hullumpaa ollenkaan. Muutamat lahjat on vielä hankkimatta, mutta muuten alkaa olemaan jouluvalmistelut täällä pulkassa. Tosin onneksi ruokapuolesta en ole vastuussa, vaan ainoastaan jälkkäripuoli on ulkoistettu Alexan keittiölle. Nyt vaan reseptejä kaivamaan ja inspiroitumaan!

P.S. -30% joulutarjous kirjasta on voimassa vielä kello 15 saakka.

I can’t believe the fall has gone so fast, I mean Christmas is next week? I’m not complaining though, I always love the beginning  of a new year – there’s something magical about it. The days are getting warmer and brighter and so many new opportunities and projects are coming up – and tulips are finally blooming! It’s pretty awesome if you ask me. But now let’s enjoy the Christmas time as long as it lasts, can’t wait to bake some banana bread and watch The Holiday in bed. 

_mg_0008 balenciaga-mini-city _mg_9987

balmuir-kidmohair

Ray-Ban Sunnies from Zalando*
Balmuir Scarf*
Sezane Coat (similar here!)
Balenciaga Bag
Twist & Tango Pants
Timberland Shoes*

postaus sisältää mainoslinkkejä / *tuote saatu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 comments

 1. Julia December 13, 2016

  Moi! Mikä sävy sulla on tosta huivista? Ihanaa joulunodotusta sulle Alexa:)

  Reply
  • Alexa December 13, 2016

   Mulla on taupe muistaakseni :) Kiitos ja samoin! :) xx

   Reply
 2. Jenni / big mamas home December 13, 2016

  Joulukuu on minun lempikuukauteni, siitä huolimatta, että olen henkeen ja vereen kesäihminen. Rakastan tunnelmaa, valoja ja sitä, että voi käpertyä sohvannurkkaan torkkupeiton kanssa, samalla kun kynttilät palavat. <3 Viimevuoden joulukuu oli ehkä ikimuistoisin ikinä, sillä esikoisemme syntyi vain muutama päivä ennen joulua. Yksi syy lisää rakastaa joulukuuta. <3

  Reply
  • Alexa December 13, 2016

   Puolensa molemmissa, nimenomaan! :) xx

   Reply
 3. Jenni / big mamas home December 13, 2016

  Tekemäni juttu kirjastasi: http://bigmamashome.blogspot.fi/2016/12/nuoren-naisen-opas-alexa-dagmar.html Ajattelin, että haluaisit ehkä lukea sen. :)

  Reply
  • Alexa December 13, 2016

   Voi kuinka ystävällistä, kiitos :) xx

   Reply
 4. Aura December 14, 2016

  Eikös noista Balmuirin kid mohaireista ole kaikista kaksi kokoa? Kumpaa tuo sun mahtaa olla? :)

  Reply
 5. Emma Hirvonen December 14, 2016

  Aivan ihana asu. Jotenkin vähän vaihtelua, en tiedä onko huivi tai hiukset, mutta toimii, haha! Ihanaa joulunodotusta sulle :) Xx

  Reply
  • Alexa December 14, 2016

   Voi ihana, kiitos ja samoin :) xx

   Reply